- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
doğal yağ o zamanAdı üstünde nar çekirdeği yağı,bitkisel yağlar yok mu badem yağı hindistan cevizi yağı vs
doğal yağ o zaman
etkisi var mıdır ki
Konuyla alakasız ama göz çevresi kırışıklıklar için mi kullanıyorsunuzBen bakım ürünlerimi kozmetikten daha doğal ürünlere çevirdim ve 300 liralık kremin 5 liralık yağ kadar etkili olmadığını gördün,mesela göz kremim clinique idi şu an nar çekirdeği yağı kullanıyorum ve cok memnunum, saçlarımı kendim boyuyorum,ombre balyaj vs yaptıracaksam ayrı tabi, makyaj malzemeleri her ay alınmaz heralde yanlış mıyım
Yazdim :)özelden şampuanın adını yazar mısınız...
bana da yazar mısınız :)Yazdim :)
Allah hepimize nasip etsin canim insallahpeşin hüküm yok ki canım sadece yorum!Ne güzel o zaman ,tebrik ediyorum seni
Nar çiçeği yağını sade olarak mı göz altına kullanıuorsun?Ben bakım ürünlerimi kozmetikten daha doğal ürünlere çevirdim ve 300 liralık kremin 5 liralık yağ kadar etkili olmadığını gördün,mesela göz kremim clinique idi şu an nar çekirdeği yağı kullanıyorum ve cok memnunum, saçlarımı kendim boyuyorum,ombre balyaj vs yaptıracaksam ayrı tabi, makyaj malzemeleri her ay alınmaz heralde yanlış mıyım
Konuyla alakasız ama göz çevresi kırışıklıklar için mi kullanıyorsunuz
Nar çiçeği yağını sade olarak mı göz altına kullanıuorsun?
Bana gönderir misin? Merak ettim doğrusubir haber okudum
bir blogun sahibi , bir yıl önce , 1 yıl boyunca hiçbir şey satın almama kararı almış. Gıda ve ilaç gibi temel ihtiyaçlarının dışında son bir yıldır satın aldığı ürün sayısı beşmiş. Cilt uzmanının aldırdığı bir cilt ürünü, sıcakla mücadele etmek için aldığı bir beyaz şal, bir kalıp sabun, telefon şarjı ve bir tane bileklik. ilgili röportajı da var okumak isteyene gonderebilirim
Bana gönderir misin? Merak ettim doğrusu
yolluyorum ozelden =)Bana gönderir misin? Merak ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?