Çalışan arkadaşlar aylık harcama

Konuyla alakasız ama göz çevresi kırışıklıklar için mi kullanıyorsunuz

Her ay 800 tlılık napıyorsunuz ayol.
Maddi durumunuz ıyıyse tamamda şöyle genele bakarsam çok.
Bir de almanın sonu yok, bir yerde dur demek lazım.

800 nedir yahu?
Ev geçindirmeye, evin eksikliklerine falan hangi parayı ayırıyorsunuz? Gerçi şimdi çalışıp kendi paramı kazanıyorum, istediğim gibi de harcarım şeklinde bir savunma gelir muhtemelen de... 800 yani. Kusura bakmayın ama bana göre bu paranın bakıma falan değil en az yarısının müsrifliğe gittiğini düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem, tartışmaya açık değil, onu da söyleyeyim, alıntı yapıp polemiğe vurmasın kimse. :) Umarım aranızda 800 tlyi bu işlere harcayıp da bu ülkenin ekonomisi neden kötü? Diyen yoktur.

Nar çiçeği yağını sade olarak mı göz altına kullanıuorsun?

bir haber okudum

bir blogun sahibi , bir yıl önce , 1 yıl boyunca hiçbir şey satın almama kararı almış. Gıda ve ilaç gibi temel ihtiyaçlarının dışında son bir yıldır satın aldığı ürün sayısı beşmiş. Cilt uzmanının aldırdığı bir cilt ürünü, sıcakla mücadele etmek için aldığı bir beyaz şal, bir kalıp sabun, telefon şarjı ve bir tane bileklik. ilgili röportajı da var okumak isteyene gonderebilirim

İnternetten alışveriş yaparım, onu da büyük indirimleri yakalarım toplu alırım elbise-etek- gömlek cart curt. Aykkabı da aynı... Pazara da bakarım arada, değişik değişik kombinlerim öyle.. Marka takıntım yok..

Kuaför gitmiyorum, saçımı bile kendim kesmeyi öğrendim. Düğüne ya da şık bi yere gideceksem bile çok pratik yapılan ve simpsonlar gibi görünmediğim aksine çok farklı saç modelleri öğrendim. Youtube de videoları var, üstelik saç konusunda beceriksiz olmama rağmen çok hızlı bir şek ilde yapıyorum. Tırnaklarımı evde kendim yapıyorum zaten.

Parfüm falan beğendiğimde eşime söylüyorum, d. günümde falan hediye olarak alıyor. Hediye bulma kosununda ona yardım oluyor Zor değil aslında...

Ben calısmıyorum,esımde yazık essek gıbı calısıp yoruldugu ıcın kıyamam oyle 800lük bir miktar her ay rüya yani..
Bu ay bi kaban aldım 100euro ya baska da bisey almam sanırım,gelecek ayda bi bot alırım tamam dır:)

Saç boyasi işim yok hic boyamadim zaten. Alinmasi gereken kaşım biyigim yok. Diger tuyler evde halloluyor. Sacimi bile usengeclikten esime kestiriyorum:) fena da kesmiyor hani. Arada kiyafeti lazim oldukca aliyorum o da ayda 100 lirayi gecmiyordur diye dusunuyorum. Onun dışında kullandigim seyler standart urunler,sampuandir el kremidir vs. Onlar da her ay bitmez zaten. Simdi baktim da,ne kadar az masrafliymisim ben:)

vaktiyle o kadar çok kıyafet almışım ki 10 yıl daha almasam yeter o yüzden hiç giyim alışverişi yapmıyorum. moda takıntım olmadığı ve kaliteli/her zaman kullanılabilecek parçalar aldığım için sıkıntı yok. kozmetik ürünleri için aylık bütçe çıkaramam çünkü büyük boy ürünler alıp uzun süre kullanıyorum.

Bana gönderir misin? Merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…