- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Hayır sadece kişisel bakım ve kıyafett için sormuştum :)
Valla şahsi fikrim; 800 tl bakıma harcayacak kadar maaşım olsa,
Bakım ürünlerini evde biriktireceğime, her ay o parayla yurtdışı yapar, anı biriktirirdim.
maşallahBen hamileyim calismiyorum 1000 tl yi gecmiyorum sadece yaza ve kısa girislerde geciyor,eşimin bi huyu var aralik ve mayista büyük alisveris adini verdigi bi durumda cok harciyoruz ikimizde ayniyiz düşkünüz bu yüzden sorun yaşamiyoruz :)
Iste bakin herkesin fikri baska oluyor, para harcama konusu gelirle alakali birsey, ne kadar geliriniz varsa o kadar da gideriniz oluyor esimin aylik geliri 10 bin civari, ben su an bebekten dolayi calismiyorum, bebekten once calisirken de maasim en son 2500liraydi ki esim maasima elini surmezdi ev ihtiyaclarina harcattirmazdi kesinlikle, ben bekarliktsn bu yana birikim yaptim 100 gram civarinda altinim ve 20 bin liralik arabam vardi evlendigimdeyok ben oyle dusunmuyorum sonucta benım ıcın rofle ılk basta bakım ..sarısınlığı sevıyorum kendıme yakıstıryorum cunku....800 ıcınde ne var pekı sadece gıyım kusammı...haklısınız herkesın kendı tercıhı aslında da merak ettım....yanı gıyımse sadce bende ona acıyorum
yani çöpe gidicek ürünler e para yatırcağıma gezmekten yanayımaynen, millet halk kıtlık içinde zaten ancak gecınıyoruz
Ama benim suan cilt bakimi masrafim falan var 300 tl direkt oraya gidiyor bide kullandigim sampuan cok pahali malesef cunku cok sert kivircik saclarim var makyaj almiyorum sevmiyorum :)maşallah
Okutmadigimizi nereden biliyorsunuz? Yanimizda misiniz? Sizinle birlikte mi yasiyoruz hayirdir bu pesin hukum?800 tl maaşa çalışan eniştem var 2 çocuk okutuyor,yazık günah o kadar paraya ya,bari bi 100 tl ye çocuk okutun en azından sevaba girersiniz :)
nr çekirdeği yağı nedir :)Ben bakım ürünlerimi kozmetikten daha doğal ürünlere çevirdim ve 300 liralık kremin 5 liralık yağ kadar etkili olmadığını gördün,mesela göz kremim clinique idi şu an nar çekirdeği yağı kullanıyorum ve cok memnunum, saçlarımı kendim boyuyorum,ombre balyaj vs yaptıracaksam ayrı tabi, makyaj malzemeleri her ay alınmaz heralde yanlış mıyım
yani çöpe gidicek ürünler e para yatırcağıma gezmekten yanayım
param olsun gezerim zaten ben,
eve bişeyler almam pek
Haklisiniz ben 1000 tl yazdigim icin üstüme alindim cok sükür sadaka ,zekat herseyimizi veriyoruz Allah arttiriyo benim esimin durumu iyi kendi ailemede yardim ediyorum ..800 tl maaşa çalışan eniştem var 2 çocuk okutuyor,yazık günah o kadar paraya ya,bari bi 100 tl ye çocuk okutun en azından sevaba girersiniz :)
nr çekirdeği yağı nedir :)
peşin hüküm yok ki canım sadece yorum!Ne güzel o zaman ,tebrik ediyorum seniOkutmadigimizi nereden biliyorsunuz? Yanimizda misiniz? Sizinle birlikte mi yasiyoruz hayirdir bu pesin hukum?
aynen hepsi göz boyamaca bunların,aynen, ev ne oluyor bir yıgın esya sonra, tabak canak gıysı çöplüğü hem israf hem boşuna tüketim emeğe de günah , tüketim toplumu olduk resmen tamam sermaye dönsün ama bu kadar almakla sonumuz nereye gidecek bunca aç açık varken neyse konu uzar.
özelden şampuanın adını yazar mısınız...Ama benim suan cilt bakimi masrafim falan var 300 tl direkt oraya gidiyor bide kullandigim sampuan cok pahali malesef cunku cok sert kivircik saclarim var makyaj almiyorum sevmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?