Çalışan arkadaşlar aylık harcama

Hayır sadece kişisel bakım ve kıyafett için sormuştum :)

bir de mesela alıyorum çok şık oldugumusanmıyorum dıyorsun ya, o zaman şey yap mesela ceket alıcaksın magaza vıtrınıne gıt orda ceket begen ıcınde altında ne varsa onları da al yani kombinin tamamını al öyle cok kolay oluyor guzel gıyınmek ben de cok zaman farklı bır yıgın parcalar alıyorum hıc bırlestıremıyorum

Ben hamileyim calismiyorum 1000 tl yi gecmiyorum sadece yaza ve kısa girislerde geciyor,eşimin bi huyu var aralik ve mayista büyük alisveris adini verdigi bi durumda cok harciyoruz ikimizde ayniyiz düşkünüz bu yüzden sorun yaşamiyoruz :)

Iste bakin herkesin fikri baska oluyor, para harcama konusu gelirle alakali birsey, ne kadar geliriniz varsa o kadar da gideriniz oluyor esimin aylik geliri 10 bin civari, ben su an bebekten dolayi calismiyorum, bebekten once calisirken de maasim en son 2500liraydi ki esim maasima elini surmezdi ev ihtiyaclarina harcattirmazdi kesinlikle, ben bekarliktsn bu yana birikim yaptim 100 gram civarinda altinim ve 20 bin liralik arabam vardi evlendigimde
Benim sacimda boya yok ,sacim kendiliginden luleli zaten kuafore gerek yok sac kurutma makinasi bile kullanmam sadece agda yaptiririm ayda bir 50 lira
Haftada bir gun mutlaka annemi disari cikaririm kiyafet alirim hosuna giden seyleri alirim ozel harcama ivir zivira param gider ki yemek yerim annemle disarida sarap iceriz birlikte kahve falan iceriz bu da ayda 400
Kendi kiyafetlerim hep markadir ve az alirim bunlar da 300 falan tutar aylik ortalamaya vurdugumuzda
Arabamin benzinini saymadim,Esim alir bana aldirtmaz
Kozmetik kremdir makyaj malzemesidir en iyisini alirim marka kullanirim toptan alirim yillik olarak bunu da aylik ortalamaya vurursak 50 lira diyelim hepsi bu kadar

Ben bakım ürünlerimi kozmetikten daha doğal ürünlere çevirdim ve 300 liralık kremin 5 liralık yağ kadar etkili olmadığını gördün,mesela göz kremim clinique idi şu an nar çekirdeği yağı kullanıyorum ve cok memnunum, saçlarımı kendim boyuyorum,ombre balyaj vs yaptıracaksam ayrı tabi, makyaj malzemeleri her ay alınmaz heralde yanlış mıyım

nr çekirdeği yağı nedir :)

yani çöpe gidicek ürünler e para yatırcağıma gezmekten yanayım
param olsun gezerim zaten ben,
eve bişeyler almam pek

aynen, ev ne oluyor bir yıgın esya sonra, tabak canak gıysı çöplüğü hem israf hem boşuna tüketim emeğe de günah , tüketim toplumu olduk resmen tamam sermaye dönsün ama bu kadar almakla sonumuz nereye gidecek bunca aç açık varken neyse konu uzar.

Her ay alınan bakim ürünü ne cidden anlamadım, ki ilgiliyimdir kişisel bakımla, işe dönünce almak istediğim bir gece kremi var 400 tl falan ama 1 ayda bitmez rahat 6 7 ay gider yani, kullandığım 6 ay boyunca her ay kenara 50 tl atsam bir sonraki kutunun parası çıkar zaten

ben kuaföre para vermiyorum. kuaförde yapabileceğim her şeyi kendim yapabildiğim için bana aylık taş çatlasa ıvırı zıvırı 10 20 tl masrafı olur. onun dışında da eskiden kozmetiğe çok para verirdim çok kıyafet alırdım şimdi hepsini depoladığım için ihtiyacım olmadıkça bir masrafım olmuyor. bir şeyi çok beğenirsem alıyorum anca. kendime harcadığım para aylık 200 falandır maksimum yani

800 tl maaşa çalışan eniştem var 2 çocuk okutuyor,yazık günah o kadar paraya ya,bari bi 100 tl ye çocuk okutun en azından sevaba girersiniz :)
Haklisiniz ben 1000 tl yazdigim icin üstüme alindim cok sükür sadaka ,zekat herseyimizi veriyoruz Allah arttiriyo benim esimin durumu iyi kendi ailemede yardim ediyorum ..

aynen hepsi göz boyamaca bunların,
yapıyorlar reklamı
bu ürünü kullanırsan daha iyi hissedersin vs. algısı yaratıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…