Tabii ki hakkınız.Sadece fikirlerinizi öğrenmek istiyorum! büyüdüğüm çevrede pek çalışan bayan yoktu,eşimin çevresinde de bu yüzden yardımcı bayan fikri tuhaf geliyordu boşa giden para gibi. şimdi evliyim
1 yıldı, çalışıyorum bebekte istiyoruz eşim sıcak bakmıyor ama ben ısındım bu fikre. hakkım değil mi bu?
O zaman karşı çıkanlar gelip bir zahmet sen yokken yapıversin işleri.Sadece fikirlerinizi öğrenmek istiyorum! büyüdüğüm çevrede pek çalışan bayan yoktu,eşimin çevresinde de bu yüzden yardımcı bayan fikri tuhaf geliyordu boşa giden para gibi. şimdi evliyim
1 yıldı, çalışıyorum bebekte istiyoruz eşim sıcak bakmıyor ama ben ısındım bu fikre. hakkım değil mi bu?
Çalışan kadınlar aldıkları tüm maaşı yardımcıya verip evde oturmamak için mi çalışıyorlar sanıyorsunuz?Yardımcı kadına vereceğim parayla hiç çalışmam evimin kadını olurum daha mantıklı bence.
Daha sonra eşimle evde yalnız kaldılar mı biri birine yan gözle bakıyo mu diye düşüncelerin oluşur, benden söylemesi. Hem kafam rahat hem evimin kadınıyım, daha ne? Mis :)
Sadece fikirlerinizi öğrenmek istiyorum! büyüdüğüm çevrede pek çalışan bayan yoktu,eşimin çevresinde de bu yüzden yardımcı bayan fikri tuhaf geliyordu boşa giden para gibi. şimdi evliyim
Çalışan kadınlar aldıkları tüm maaşı yardımcıya verip evde oturmamak için mi çalışıyorlar sanıyorsunuz?
Ayrıca eşiniz evdeki yardımcıya yan gözle bakacak kadar karaktersiz bir adamsa niye evli kalıyorsunuz o adamla?
al ya ben bekar olmama rağmen alıyorum çok büyük bir rahatlık.eşimde bende öğretmenz haftalık almak istiyorum ben.cumartesi günlerim hep ev işleriyle geçiyor.eşim sadece evi süpürmeye yardım ediyor işin çoğu bitmiş sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?