- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
eşimde bende öğretmenz haftalık almak istiyorum ben.cumartesi günlerim hep ev işleriyle geçiyor.eşim sadece evi süpürmeye yardım ediyor işin çoğu bitmiş sanıyor
Tabii ki fikir özgürlüğü de,henüz evli değilsin,çalışmıyorsun ama çalışan kadınların maaşının yarısını temizlikçiye verdiğine nerden karar verdin onu kestiremedim.Ben evli değilim. Ayrıca ben etrafımda çevremde gördüğüm duyduğum şeylerle yorum yaptım her erkek aldatacak yan gözle bakacak diye birşey yok elbette. Sadece ben eşeğimi sağlam iple bağlamaktan yanayım, bunuda burda belirttim, saldırmanın ne alemi var şimdi anlayamadım. Siz tutmaktan yanasınız ben doğru bulmuyorum. Fikir özgürlüğü!
Ayrıca ben kazandığım paranın yarısını temizlikçiye vereceksem çalışmamın ne anlamı kalıyor kı? Diyorum ya herkesin kendi düşüncesi
Yardımcı kadına vereceğim parayla hiç çalışmam evimin kadını olurum daha mantıklı bence.
Daha sonra eşimle evde yalnız kaldılar mı biri birine yan gözle bakıyo mu diye düşüncelerin oluşur, benden söylemesi. Hem kafam rahat hem evimin kadınıyım, daha ne? Mis :)
Tabii ki fikir özgürlüğü de,henüz evli değilsin,çalışmıyorsun ama çalışan kadınların maaşının yarısını temizlikçiye verdiğine nerden karar verdin onu kestiremedim.
Sanırım çalışmak zoruna gittiği için inanmak istediğin şeye inanıyorsun.
Yok artık
Yo ben hem çalışıyorum hem evimi temizleyip yemeğimi yapabiliyorum ayrıca evde bakmam gereken birde erkek var. Ben bu konuda kendime güveniyorum belkide o yüzden temizlikçiye para vermek bana saçma geliyor. Herkesin düşüncesi kendine tabi.
Gördüklerimden yola çıkarak yazdığım birşey. Herkesin düşüncesi kendine.
Yo ben hem çalışıyorum hem evimi temizleyip yemeğimi yapabiliyorum ayrıca evde bakmam gereken birde erkek var. Ben bu konuda kendime güveniyorum belkide o yüzden temizlikçiye para vermek bana saçma geliyor. Herkesin düşüncesi kendine tabi.
Gördüklerimden yola çıkarak yazdığım birşey. Herkesin düşüncesi kendine.
Anlamadım ben.
Gerçekten eve gelen temizlikçi bayan ile kırıştıran erkekler mi gördünüz? Nasıl bir ortam ya inanamıyorum.
ya temizlikçi diyince aklına nataşa imajı mı geliyor.Benim hasibe teyze hiç seksi değil.Temizlikçiyi kaçıran ona nikah kıyan adamlar tanıyorum ben. O yüzden olaya bakış açım farklı zannedersem.
ya temizlikçi diyince aklına nataşa imajı mı geliyor.Benim hasibe teyze hiç seksi değil.
o adamın içinde varmış ya,böyle düşünme bence.Yo bildiğin yaşlı başlı teyzeydi böyle şalvarlı filan :) şok olmuştum hatta o yüzden ben sakıncalı bulurum bu işleri ama herkes kendi bilir tabi.
Bu arada adamlar yazmışım adam olacak o tekil :)
Her hasibe teyze aynı olacak değil demi. Hehe
Mesajları okuyunca daha bir şaşırıyorum. Tek bir kişide değil. ADAMLAR yani çoğul.
Allahtan ne yakınımda böyle hikayeler duydum ne de yaşadım.
Seviyorum bulunduğum ortamı.OHHH miss
Onu düzelttim kız orda yanlış yazmışım tek adam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?