Çalışan bayanın evine yardımcı bayan alması hakkı değil mi?

eşimde bende öğretmenz haftalık almak istiyorum ben.cumartesi günlerim hep ev işleriyle geçiyor.eşim sadece evi süpürmeye yardım ediyor işin çoğu bitmiş sanıyor

isterseniz önce 2haftada bir alın. hem eşinizi ikna edersiniz hem de iki kişiyseniz çok ta her haftalık bir kirlenme olmaz evde. almadığınız hafta bir süpürge tutar toz alırsınız ev temiz kalır

Tabii ki fikir özgürlüğü de,henüz evli değilsin,çalışmıyorsun ama çalışan kadınların maaşının yarısını temizlikçiye verdiğine nerden karar verdin onu kestiremedim.
Sanırım çalışmak zoruna gittiği için inanmak istediğin şeye inanıyorsun.

Ben çalışıyorum bir de çocuğum var her hafta yarım gün geliyor bütün işi hakediyor çamaşır ütü vs yapmıyor ama temizlik tamam yarım gün de komşu alıyor hem bizim evler temiz hem o tam gün para kazanıyor
Biz haftalık 45 veriyoruz ama şehre ve semte göre değişir
Geçen seneye kadar ben yapmaya çalışıyordum eşimden yardım istiyor yapmıyor diye kızıyordum şimdi bu sorunlar azaldı
Sadece topluyorum yemek bulaşık çamaşır bu da benim boş zamanımı dolduruyor zaten
Çocuğa zaman ayırabilmek için birşeyleri başkasının yapması lazım

En kolayı da temizlikçi sana da kolaylıklar dilerim

ev hanımları dahi alabilir ..
tabiki hakkınız ..
her yerim ağrıyo temizlik yapmaktan ..
kadın olmak zor azizim ..

Yok artık

Yo ben hem çalışıyorum hem evimi temizleyip yemeğimi yapabiliyorum ayrıca evde bakmam gereken birde erkek var. Ben bu konuda kendime güveniyorum belkide o yüzden temizlikçiye para vermek bana saçma geliyor. Herkesin düşüncesi kendine tabi.

Gördüklerimden yola çıkarak yazdığım birşey. Herkesin düşüncesi kendine.

Yardımcı kadına vereceğim parayla hiç çalışmam evimin kadını olurum daha mantıklı bence.

Daha sonra eşimle evde yalnız kaldılar mı biri birine yan gözle bakıyo mu diye düşüncelerin oluşur, benden söylemesi. Hem kafam rahat hem evimin kadınıyım, daha ne? Mis :)

Anlamadım ben.

Gerçekten eve gelen temizlikçi bayan ile kırıştıran erkekler mi gördünüz? Nasıl bir ortam ya inanamıyorum.

ya temizlikçi diyince aklına nataşa imajı mı geliyor.Benim hasibe teyze hiç seksi değil.

Yo bildiğin yaşlı başlı teyzeydi böyle şalvarlı filan :) şok olmuştum hatta o yüzden ben sakıncalı bulurum bu işleri ama herkes kendi bilir tabi.

Bu arada adamlar yazmışım adam olacak o tekil :)

Her hasibe teyze aynı olacak değil demi. Hehe

o adamın içinde varmış ya,böyle düşünme bence.

Mesajları okuyunca daha bir şaşırıyorum. Tek bir kişide değil. ADAMLAR yani çoğul.

Allahtan ne yakınımda böyle hikayeler duydum ne de yaşadım.
Seviyorum bulunduğum ortamı.OHHH miss

Mesajları okuyunca daha bir şaşırıyorum. Tek bir kişide değil. ADAMLAR yani çoğul.

Allahtan ne yakınımda böyle hikayeler duydum ne de yaşadım.
Seviyorum bulunduğum ortamı.OHHH miss

Onu düzelttim kız orda yanlış yazmışım tek adam :)

Siz de calisiyorsaniz maddiyatiniz da vardir, alin bence. Hem iste ugras, hem evde ugras bitip tukeneceginize enerjinizi esinizle olmaya harcarsiniz, bunu kendine de soyleyin :) :)

Yani evin hanimi sizsiniz, esiniz bir erkek, ev isinden , yardimcidan ne anlar? Evin hanimi olarak bu islerden siz sorumlusunuz, kafaniza gore yapin derim.

Onu düzelttim kız orda yanlış yazmışım tek adam :)

Gerçekten korkmaya başlamıştım. Ama sen gene de kimseye ön yargılı olma en azından yarın öbür gün evlenirsen bu endişelerini eşine belli etme.
Ayrıca sen nasıl bir işte çalışıyorsan temizlikçi bayanda kendi işini yapıyor.Hem de gerçekten çok yararı oluyor.
Bizim aile de tüm bayanlar çalışır ve ben kendimi bildim bileli evde yardımcı bayan gelir. Ayrıca babam gelen kadını tanımazdı bile şimdide eşim tanımıyor.Sen ve eşin işteyken o ev işlerini hallediyor.
Yani eşinin evde Ayşe mi yoksa Ayşe teyze mi geldiğini bilmesine gerek yok. Tanışmalarına da gerek yok.

bende eşimin zorlamasıyla ayda iki kere almaya karar verdim. Bizde biraz terslik var aylık kazancım iyi olmasına rağmen biraz pintilik vardı bende temizliğe vereceğim para ile çocuğuma daha çok şey alırım düşüncesi hakimdi ama yorgunluktan ölüyorum artık eşim iş yoğunluğundan evde bana yardımcı olamıyordu. 15 günde bir olacak şekilde alacağım artık hatta su an evde yardımcım var temiz eve gidecek olmamın ve evde zamanımı bol bol çocuğuma ayıracak olmanın huzuru var içimde:)

Eve kadın almak artık lüks değil. Benim apartmanımda çalışmayan bir sürü kadın evine yardımcı alıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…