- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Evet çalışan bayan olmanın en zor yanı bebişinden ayrı kalmak.Bende az önce bakıcımızı aradım oğluşumunda sesi geliyordu gözlerim doldu.Çok özlüyorum işteyken ve çalışmak zorunda olmaktan bu hayat şartlarından nefret ediyorum
ben de çalışan anneyim..
ev gezmesini zaten pek sevmem,çalışmasam da gitmem..oğlumdan uzak kalmak olarak görmüyorum kendimi..onunla beraber olduğumda kaliteli vakit geçirdiğimi, düşünüyorum..bazen vicdana zabı çeksem de çalışan anne olmayı seviyorum..ilerde oğluma daha faydalı olacak bir şey yapıp çalışıyorum...
iş dışındaki zamanım oğlumla kocamın zaten..oğlumla her istediğimi yapıyorum,gezip tozuyorum..dışarda olmayı severim,oğlumd abenim gibi...
çalışan anne olmak zor ama avantajı evde olmaktan daha çok diye düşünüyorum,daha zor ama faydası çok bence...
valla faydalı olur mu olmaz mı bılmıyorum ama canım benım mecburıyetten calıstıgım kesın
mecbur olmasam ınan bır sn düşünmem bebegıme koşarım
çalışan anne olmanın tek zor yanı birkaç saat çocuklarımdan ayrı kalmak yoksa ev gezmesinden mahrum kalıyorum diye hiç üzülmedim..
ayrıca uzmanlar hep şöyle der; çocuklarınızla çok vakit geçirmek yerine kaliteli vakit geçirin..bize düşen görev eve gidince yavrularımıza fazla zaman ayırmak,onlarla oynamak,ilgilenmek..
iyi madem ev gezmelerini çok seviyorsun bırak işi yarın da kocan dövünce ağlarsın param yok boşanamıyorum diye. :)
bende öyle yapmak ıstıyrum eve gıdıyorum kızımla oynıyım onunla ilgilenıyım ıstıyorum ama onunda uyku saatıne denk gelıyor hıc vakıt olmuyor bunları yapmaya
ben hep şöyle düşünüyorum;(oğlum 2,5 yaşına geldi),bebekkken de böyle düşünmeye gayret ettim hep;3 yaşından sonra zaten kreşe,anaokuluna gitmeye başlıoyrlar,sen de işten ayrıldığınla kalıyosun..yani bir nevi onlar da kendi hayatlarını kurmaya başlıyolar..:)evet dayanması zor oluyo,özlem çok oluyo,hastalığı oluyo vs.ama geççiyor hepsi...
gelecekleri için çalışmalıyız diye düşünüyorum..bir şeyi almka istediklerinde ,bir okula gitmke istediklerinde ,iyi ki çalışıyorum diyeceğğiz..şimdi bile diyorum..
bebeğiniz küçük sanırım,kaç aylık?
bir de şanslısınız anneniz bakıyor bebeğiniz,ben bakıcılarla sürünüyorum:)kaç tane değiştirdim Allah bilir...şimdiki de ameliyat oldu,annemle kv sırayla bakıyolar,ne düzen akldı ne bişey..
bende öyle yapmak ıstıyrum eve gıdıyorum kızımla oynıyım onunla ilgilenıyım ıstıyorum ama onunda uyku saatıne denk gelıyor hıc vakıt olmuyor bunları yapmaya
tabı canım bende dısarda oyle dıyorum hep o bır gun buyuycek ve kendı hayatına daldıgında ben senın ıcın işimi gücümü bıraktım gıbı sacma bır cumle kurmak ıstemıyorum ama genede calısmayan evde cocuklarıyla olan hanımlara özendım bırden annem yuzunden tum mahalle baska bır ılceye gezmeye gıtmısler kızımıda goturmus duyunca sadece bır an özendım ben nerdeyım kızımla onlar nerde dıye
çalıştığım için hem bebegımden hemde ev gezmelerınden mahrum kalıyorum şuan kendımı cok mutsuz hıssedıyorum
çalıştığım için hem bebegımden hemde ev gezmelerınden mahrum kalıyorum şuan kendımı cok mutsuz hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?