çalışan bayanlar benım gıbı mısınız

evet bende çalışan bir anneyim kızım 3 yaşında annem bakıyor ev gezmesi zaten pek sevmem ama kızımdan ayrı kaldığım için suçluluk duygusu çektim zaman zamanda çekiyorum herşey onların geleceği için önemli olan çocukla kaliteli zaman geçirmek

Evet ya 2. şark kesinleşmiş ama kesin dava açarlar ve kazanırlar.

özel sektörde çalışmıyosunuz heralde:):)
zira öyle ne kadar izin varsa kullanamıyosunuz,patroncağızlar hemen kapıyı gösteriveriyolar..sadece memurlarda var bu rahatlık ne de olsa iş kaygıları yok..

özel sektörde çalışmıyosunuz heralde:):)
zira öyle ne kadar izin varsa kullanamıyosunuz,patroncağızlar hemen kapıyı gösteriveriyolar..sadece memurlarda var bu rahatlık ne de olsa iş kaygıları yok..

evet canım memurum, bide şarktayız eşim polis şark parasıda alıyolarya burdayken ücretsiz izin almam daha kolay, büyük şehirde olsam tek maaşla geçinmeyi bi daha düşünebilirdim, burda bakacak kimse yok zaten

Bir mağdur da benim… ama ne ilk ne de sonuncuyum. Ezelden beri çalışan kadın zor durumdadır. Ben de sabah kalkarken off ya diyorum.. gün içinde “ kızım yanımda olsa” diyorum.. hasta olunca “ keşke evde olsam” diyorum… misafirim gelecekse “ evde olsam şunları yapardım” diyorum. Şehir dışından biri gelince “ herkes evde ben neden değilim “ diyorum. Ctsi sabah ben işteyken eşim arayıp “ şimdi ne yedireyim” dediği zaman “neden buradayım” diyorum…bu liste uzar gider. Tabi bir de kadın olarak kendine ayırman gereken zamanlar var.. kaşın,gözün, saçın…işte böyle zor bir zanaat kadın olmak… hiç biri de tam olmuyor ama Allah dağına göre kar verirmiş, sağlığımız yerinde çok şükür deyip teselli ediyorum kendimi.

hem çalışıp hemde evhanımı olmak zor .. çalışan kadınlar en azından temizlikçi vs tutmalı .. yoksa işe yetişemezsiniz ..ama işte durum yoksa mecburen hem ev hem iş çok zordur ...ama kendi paranı kazanmak iyidir yinede bence

ay tüm enerjim bitti yaa bu şark işi beni bitirdi, Allah sağlık versinde valla moralim çok bozuldu eşime belli etmedim ama takarım ben

Tabiki insanı etkiliyor, ama 15 yıla kadar kimbilir daha neler değişir.

Bence davayı da kesinlikle kazanırlar, her polis 1 şark var diye bilerek girmiş, 2 ye çıkartıyorlarsa bunu 2013 yılından sonra girenlere uygulamalılar, bundan sonra polis olanlarda en azından bilerek mesleğe adım atarlar.

Bilemiyorum belki eşim öğretmeliğe geçmek için çabalar. Hayırlısı olsun.

öğretmenlikte sıkıntı be canım, hem maaşı fark eder hemde onadaçıkabilir şark, öğretmenlerede yokmu?
aman ne biliyim yaa dediğin gibi yıllar ne gösterir bilinmez

öğretmenlikte sıkıntı be canım, hem maaşı fark eder hemde onadaçıkabilir şark, öğretmenlerede yokmu?
aman ne biliyim yaa dediğin gibi yıllar ne gösterir bilinmez

Bu konu hakkında edebileceğimiz en hayırlı dua davayı kazanmaları hakkında olur heralde.

Sen yine eşinle gidebiliyorsun ben gidemiyorum da çakılı kadroyum.

Düşünsene bu 2 yılın üstüne en az 2 yıl daha eşimizden, kızımın babasından ayrı kaldığını.

Valla bilemiyorum çok kötü, son 5 ayımız diye gün sayarken en az 2 yıl, 3 yıl, 4 yıl daha kafadan eklemişler bir gecede.

çalıştığım için hem bebegımden hemde ev gezmelerınden mahrum kalıyorum şuan kendımı cok mutsuz hıssedıyorum

canım bende önceden çalışırsam çok yorulurum nasıl yaparım ederim diye çok düşünürdüm ama şuanda iyiki çalışıorum diorum 1 gün evde kalınca delircek gibi oluorum henüz çocuğum yok illaki çocuk özlenir ama ev gezmelerini özlemem yani daha planlı programlı ve daha mutlu hissediyorum kendimi çalışınca

Anayasanın 41 inci maddesinde yer alan hüküm gereğince, Devlet, ailenin ve aile bütünlüğünün korunması için gereken önlemleri almakla yükümlüdür. Anayasa’nın aile kurumuna verdiği önemin bir sonucu olarak, bu durum yukarıda belirtilen atanma mevzuatınca da tanınmış; devlet memurlarının atanmalarında aile bütünlüğünün korunması ilkesinin, öncelikle dikkate alınacak prensiplerden olduğu kabul edilmiştir. Bu sebeple, kamu görevlilerinin atanmalarında, “aile bütünlüğünün korunması” birincil öneme haiz mazeretlerdendir.

Bu madde neden bizi kapsamaz acaba?

Devlet bizim 24 aydır ayrı kaldığımızı önemsemiyor mu acaba?

Yada bizi aile olarak görmüyor mu? Evliyiz ve birde çocuğumuz var daha da mı aile olamadık, çocuklarımızı 3 lemek mi gerekiyor aile olmak için.

AHHH AHH keşke memur olsaydım...özellikle öğretmen..izin hakları, belli hakları var..özellikle öğretmenler ohh şimdi 15 gün tatil..
ya bizler özel sektör...Allah yardımcımız olsunnn...çalışmak evlilik çok zor

Yaza Allah nasip ederse eşim geldiğinde 33 yaşını doldurmuş olacak. 15 yılda öyle ekle. :) 48

Emekli olur en kötü.

calıstıgım ıcın ogluma ben bakamıyorum
tum gun yanında olamıyorum
hatat agırlık bu sekılde olunca beslenmesını bıle dogru duzgun yapamıyorum
cocugumu onume katıp bır teyzeye oturmaya gıdemıyorum ama bunun la ılgılı uzulmuyorum
eve hasret kalıyorum

yıllık ıznım hafta sonları dahıl tabı 17 gun
bayram ızınlerı ıste
resmı ızınler
ha bırde olursa kar ıznı
bırde yılda bes altı kere guc bela mazeret ıznı
:S hayat akıp gıdıyor

ya ben bekarim ama $imdiden çali$mayi sevmiyorum, bende arkada$larimla vakit geçirmek istiyorum, çar$iya gitmek istiyorum, ak$am eve gelince ben yorgun oluyorum ve hiçbir$ey yapmak istemiyorum, spor salonuna yazilmak istiyorum güzellikmerkezine ayda yilmda bir gitmek istiyorum ama hepsi için izin almam lazim... mesela di$im agiriyor tatil olmayi bekliyorum ne zmaana kadar sürecek offf ev hanimi veya ev kizi olmak çok iyi bence, veya en iyisi part time çali$mak onuda bulmak çok zor özellikle benim gibi çok sorumluluk gerektiren meslektekiler için...

ben çalışmaktan son derece mutluyum çalışmasam yaşıyamam psikolojim bozulur kendımı hep mutsuz hıssederım.1 yıl kızıma baktım ve suan bırkac aydır Alaha sukur çalısıyorum.Hiçbirseydende mahrum kalmıorum valla aksam kızımlada ılgılenıorum ev ısınıde yapıorum haftasonu gezmeyede gdıoruz.çalısarakda bır duzen kurulur bana kalırsa.sizde bunu halletmeye çalısın bence kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…