- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
çocuğum olduğunda ücretli ücretsiz rapor yıllık izin herşeyi kullanıcam 2,5 yaşına falan getiricem kısmetse, o süredede zaten şark görevimiz biticek batıya dönücez, bu arada yasemincim 2 şark kesinleşmiş
çocuğum olduğunda ücretli ücretsiz rapor yıllık izin herşeyi kullanıcam 2,5 yaşına falan getiricem kısmetse, o süredede zaten şark görevimiz biticek batıya dönücez, bu arada yasemincim 2 şark kesinleşmiş
özel sektörde çalışmıyosunuz heralde:):)
zira öyle ne kadar izin varsa kullanamıyosunuz,patroncağızlar hemen kapıyı gösteriveriyolar..sadece memurlarda var bu rahatlık ne de olsa iş kaygıları yok..
çalıştığım için hem bebegımden hemde ev gezmelerınden mahrum kalıyorum şuan kendımı cok mutsuz hıssedıyorum
ay tüm enerjim bitti yaa bu şark işi beni bitirdi, Allah sağlık versinde valla moralim çok bozuldu eşime belli etmedim ama takarım ben
Tabiki insanı etkiliyor, ama 15 yıla kadar kimbilir daha neler değişir.
Bence davayı da kesinlikle kazanırlar, her polis 1 şark var diye bilerek girmiş, 2 ye çıkartıyorlarsa bunu 2013 yılından sonra girenlere uygulamalılar, bundan sonra polis olanlarda en azından bilerek mesleğe adım atarlar.
Bilemiyorum belki eşim öğretmeliğe geçmek için çabalar. Hayırlısı olsun.
öğretmenlikte sıkıntı be canım, hem maaşı fark eder hemde onadaçıkabilir şark, öğretmenlerede yokmu?
aman ne biliyim yaa dediğin gibi yıllar ne gösterir bilinmez
çalıştığım için hem bebegımden hemde ev gezmelerınden mahrum kalıyorum şuan kendımı cok mutsuz hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?