- Konu Sahibi moveon1881
-
Ben o iş için kaç soru çözdüm.. olsun o kadar..O ne güzel işmiş ya boşluktan hobi araniyor, ben de istiyom
Kitap,internet, telefon bunların her türlüsü yapıyorum da bazen başka şeyler insan.Kitap okuyun ben olsam kitap okurdum negzel
Benim kafamı kaşıyacak vaktim yok ama olsaydıŞimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
Kamu kurumunda çalışıyorum ve çoğu zamanım masa başında geçiyor..Odam tek kişilik.. Bunun avantajları çok ama bazen sıkıcı oluyor.. (Eski memurlar elişi yaparlardı filmlerde görürdük..pek de haksız değillermiş yani.)
Benim durumu yaşayan arkadaşlar siz zamanımızı nasıl dolduruyorsunuz????
Ne güzel işmiş onlarŞu yetişkinler için boyama kitapları al bence bende is yerinde şuana kadar 2 tane bitirdim
Annem uyuyarak doldururduŞimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
Kamu kurumunda çalışıyorum ve çoğu zamanım masa başında geçiyor..Odam tek kişilik.. Bunun avantajları çok ama bazen sıkıcı oluyor.. (Eski memurlar elişi yaparlardı filmlerde görürdük..pek de haksız değillermiş yani.)
Bi kolejin bilgi işlem kısmındayım yoğun zamanlarımda oluyor tabi ama genel olarak rahat bi iş hayatım varNe güzel işmiş onlar
Kpss’de o kadar soru çözdürürler ama işin içine girersiniz içi boş çıkar sıkılırsınız filan :)Ben o iş için kaç soru çözdüm.. olsun o kadar..
Kamu kurumları bedavadan maaş mı dagitiyor yani çok yazık..Tum gun otutarak para kazanmak kulaga hoş vicdana fazla bence..Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?