Çalışan bayanlar bir bakabilir misiniz..??‍♀️‍♀️

Kamu kurumları bedavadan maaş mı dagitiyor yani çok yazık..Tum gun otutarak para kazanmak kulaga hoş vicdana fazla bence..
Napsın işten mi çıksın? :) iş yoksa yapacak bir şey de olmuyor maalesef. Aslında potansiyel çok ama eldeki personeli kullanmayı bilmiyorlar likayatsız yöneticiler başa gelince...

Kamu kurumları bedavadan maaş mı dagitiyor yani çok yazık..Tum gun otutarak para kazanmak kulaga hoş vicdana fazla bence..
İnsanın aklına ilk olarak bu geliyor ama bazen kilit noktada çalışan kişiler oluyor alanında uzmanlaşan. Bir tık ı yetiyor. Benim hocam vardı odada bulamıyorduk söyleniyorduk bazen. Sizin 2 saatte yapamadığınız işi ben 5dakikada yapıyorum diyordu.
Benzer şekilde ben bir program kullanıyırum onunla herkesin 1haftada uğraştığı işi tek günde tüm evraklar hazır şekilde bitirebiliyorum. Programı kendim öğrendim işimle ilgili değil. Öğrenmek için yabancı dilden çeviri yapacak videoları izledim.
Arkadaş alanında uzman ise yapacak birşey yok. O yetkinliğe ve pratikliğe ulaşmak için çok emek harcamıştır.
Şöyle bir durum da var ki çok iyi çalışırsan sana bir o kadar çok iş verirler ve vaktini doldururlar.
Ama iş bilmezsen ve insan ilişkiletin iyi değilse kimse sana iş vermez.

Odamı temizlerim.
Evrakları ya da dosyaları düzenlerim.
Bilgisayarımdaki dosyaları düzenlerim.
Arkadaşlardan müsait olanları odama çağırır çay kahve ikram ederim.
Makale/proje vs okurum.
Diğer kurumlar ile ilişkili iseniz onlardaki gelişmelere bakarım.
Amirlerimin vermesi muhtemel işleri söylemeden yaparım.
Odada müzik dinlerim.
Vaktim olsa yapılabilecekler: Yabancı dil çalışmak, lisansüstü eğitime odaklanmak, alışveriş sitelerinde karşılaştırma yapmaktan kafayı yemek:)), büyükler için boyama kitapları ya da çizgi birleştirme kitapları ile uğraşmak.
Diğer aktiviteler başkalarını rahatsız eder.

Ben de kamuda çalışan bir saglikciyim. Sizin kadar boş vaktim asla olamıyor fakat bazen birkaç hasta üst üste gelmediginde o arayı meslegimle ilgili bir şeyler okuyarak geçirmeye çalışırım. Evde çocuklarım olduğu için fırsat bulamadığım bu işi ancak böyle kısa aralarda+öğlen arasında yapiyorum. Başka okumayı planladığım bir şey varsa onu okuyorum. Uzun bir boslugum olmadığı için kompleks hobiler planlayamiyorum tabii ki. Ama bir dönem çok rahat bir birimde çalışıyordum orada işim bitince yabancı dizi izlediğim de olurdu.

Oyun falan oynayın.

Çayınızı kahvenizi alın diğer arkadaslarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Tek basına da sıkar bi noktadan sonra zamanını ne kadar doldrursan doldur.

Ben de kamuda hemsireyim. Ben telefinla konusuyorum ya da cay iciyorum diye trip atan hastalar bile var. Gecen mesela bes de dagilan yemegi 6 bucukta önünden geri aldilar diye hasteneyi ustume yikmayi planlayan bir hemcinsim var di mesela cok eğlenceli sonunda hakkini helal etmedi de bana kavgadan kurtuldum şükür ahh ahh keske benim de bos vaktim olsa

Kpss’de o kadar soru çözdürürler ama işin içine girersiniz içi boş çıkar sıkılırsınız filan :)
Erkek egemen bir meslekte çalışan sayılı bayan mühendislerdenim.. sabah tesisime gider öğleden sonra evrak işlerimi hallederim.. Size içi boş deme hakkını kimse vermiyor.. bazı mesleklerin çalışma şartlarını öğrenin ki daha bilinçli yorum yapın..

Bende masabasi calsiyrm.ama pek zamanimz olmuyor wc ye bile kostur kostur gidip geliyrz ama sizin gibi olsaydi kitap okurdum dil ogrenmeue calisrdm veya.

Evet kaşım gözüm için bedava para veriyorlar..
arkadaşım ne biliyorsun mesleğim ne.. belki çalışma şartlarım onu gerektiriyor..
Öneriniz yoksa yorum yapmayın..

Sizin mesleğinizi nerden bileyim de çalışma şartlarını bilerek yorum yapayım allah aşkına.

Benim içi boş dememin nedeni sizin odamda tekim sıkılıyorum ne yapmalıyım tarzında bir konu açmanızdı. Yani bunu deme hakkımı siz verdiniz şimdi diyemezsiniz diyorsunuz.

Yaptığınız işi büyütmemekle işe başlayabilirsiniz bence

Haberleri okuyorum, işlerimi anında hallettiğimden çok zamanım oluyor internetin çoğunu açmıyor kıyafet bakarım trend modalar saç makyaj dimi hikayeler okuyorum haaa Serdar Gökalp korku serisini dinliyoruz oda arkadaşımla

E bilmeden hemen kendince espri yapmaya çalışmasaydınız o zaman.. bi fikriniz varsa söyleyin yoksa teşekkürler..

Taşlanacaksınız böyle soru sorulur mu,cidden yeni memursunuz belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…