- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi moveon1881
-
Napsın işten mi çıksın? :) iş yoksa yapacak bir şey de olmuyor maalesef. Aslında potansiyel çok ama eldeki personeli kullanmayı bilmiyorlar likayatsız yöneticiler başa gelince...Kamu kurumları bedavadan maaş mı dagitiyor yani çok yazık..Tum gun otutarak para kazanmak kulaga hoş vicdana fazla bence..
İnsanın aklına ilk olarak bu geliyor ama bazen kilit noktada çalışan kişiler oluyor alanında uzmanlaşan. Bir tık ı yetiyor. Benim hocam vardı odada bulamıyorduk söyleniyorduk bazen. Sizin 2 saatte yapamadığınız işi ben 5dakikada yapıyorum diyordu.Kamu kurumları bedavadan maaş mı dagitiyor yani çok yazık..Tum gun otutarak para kazanmak kulaga hoş vicdana fazla bence..
Oyun falan oynayın.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
Kamu kurumunda çalışıyorum ve çoğu zamanım masa başında geçiyor..Odam tek kişilik.. Bunun avantajları çok ama bazen sıkıcı oluyor.. (Eski memurlar elişi yaparlardı filmlerde görürdük..pek de haksız değillermiş yani.)
Benim durumu yaşayan arkadaşlar siz zamanımızı nasıl dolduruyorsunuz????
Çayınızı kahvenizi alın diğer arkadaslarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Tek basına da sıkar bi noktadan sonra zamanını ne kadar doldrursan doldur.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
Kamu kurumunda çalışıyorum ve çoğu zamanım masa başında geçiyor..Odam tek kişilik.. Bunun avantajları çok ama bazen sıkıcı oluyor.. (Eski memurlar elişi yaparlardı filmlerde görürdük..pek de haksız değillermiş yani.)
Erkek egemen bir meslekte çalışan sayılı bayan mühendislerdenim.. sabah tesisime gider öğleden sonra evrak işlerimi hallederim.. Size içi boş deme hakkını kimse vermiyor.. bazı mesleklerin çalışma şartlarını öğrenin ki daha bilinçli yorum yapın..Kpss’de o kadar soru çözdürürler ama işin içine girersiniz içi boş çıkar sıkılırsınız filan :)
Evet kaşım gözüm için bedava para veriyorlar..Kamu kurumları bedavadan maaş mı dagitiyor yani çok yazık..Tum gun otutarak para kazanmak kulaga hoş vicdana fazla bence..
Sizin mesleğinizi nerden bileyim de çalışma şartlarını bilerek yorum yapayım allah aşkına.Erkek egemen bir meslekte çalışan sayılı bayan mühendislerdenim.. sabah tesisime gider öğleden sonra evrak işlerimi hallederim.. Size içi boş deme hakkını kimse vermiyor.. bazı mesleklerin çalışma şartlarını öğrenin ki daha bilinçli yorum yapın..
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
Sizin mesleğinizi nerden bileyim de çalışma şartlarını bilerek yorum yapayım allah aşkına.
Benim içi boş dememin nedeni sizin odamda tekim sıkılıyorum ne yapmalıyım tarzında bir konu açmanızdı. Yani bunu deme hakkımı siz verdiniz şimdi diyemezsiniz diyorsunuz.
Yaptığınız işi büyütmemekle işe başlayabilirsiniz bence
Sizin mesleğinizi nerden bileyim de çalışma şartlarını bilerek yorum yapayım allah aşkına.
Benim içi boş dememin nedeni sizin odamda tekim sıkılıyorum ne yapmalıyım tarzında bir konu açmanızdı. Yani bunu deme hakkımı siz verdiniz şimdi diyemezsiniz diyorsunuz.
Yaptığınız işi büyütmemekle işe başlayabilirsiniz bence
Taşlanacaksınız böyle soru sorulur mu,cidden yeni memursunuz belli :)Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
değilim 5. yılım bitiyor.. : )Taşlanacaksınız böyle soru sorulur mu,cidden yeni memursunuz belli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?