Çalışan bayanlar.. emekliliğinize ne kadar var..

ALariSS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
109
0
116
İstanbul
valla ben okul bitti bitelii çalışıyorum amaa..

gün olarak 8 yılım var..
yaş oalrak sormayın... 28 yıl :teytey:

Ne sen sor ne ben söyliyimkafamçokkarıştı

Daha 12 yıl aktif olarak çalışmam lazım prim gün sayısı için, emekli maaşı ise 2030'da kısmetse benneyaptımki

Şunun surasında ne kaldı dimi:icecream:

valla öyle komedilik bir durumki.. ben ne edimm 50 küsürdan sonra... emekliliği... şahsımca hiç kesmesinler o parayı ayda 200 milyon kusur.. bari adam gibi geçinmeye çabalayalım.. haa ileride ne olur derseniz.. zaten insanlar ileriyi düşünüp üç beş birikim yaparlar...

Ben henüz 2 yıldır çalışıyorum..,
Gerisini hesaplayıverin gari...:çok üzgünüm:

17 yıl aralıksız çalışırsam prim günüm doluyo 22 yaşındayım 58 yaşımda emekli olcam ölmez sağ kalırsam anaaaaaa prim günüm dolduktan sonra 19 yıl daha beklicem((((( toplam 36 yılım var

Son düzenleme:
benim de 9 yılım var prim gün sayımın dolmasına. yaş olarakta 20 yıl bekliyecem ölmez sağ kalırsam:bbo:

01.01.2044 tarihinde emekli olabilirim tatlicadiarzu :))))))))))))))

primler biter de yaşın dolması, oofff offf bir de yeni düşen katsayılarla alacağımız maaşlar kuş olacak, şimdilerden de beter ona yanıyorum

ben eğer ölmez de sağ olursam o zamana kadar 16.02.2045 yılında olucamm
offfff
geçermi bu günler:44::44::44::44::44::44:

saymaya, beklemeye ömrüm yetmeyecek kadar ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
ayrıca bireysel emeklilik yaptırdım ben onu bekliyorum daha çok

Çook az kaldı bitti bitecek. Yılımın dolmasına 15 yıl, yaşımın dolmasına ise sadeceeeee 29 yıl Emekliliği düşünemiyorum bile, ayrıca o yaştan sonra emeklili napiim

19 yaşında işe girdiğim için...

38 yılım var ne sen sorrrrrrrr ne ben sölimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…