• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

calisan bayanlar hem ev hem is hem çocuk nasil yetisiyorsunz

denizz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
306
116
48
34
Selam hanimlar BN ev islerini bi turlu yoluna koyamiyorum evim şöyle mis gibi temiz ve düzenli olmuyor ne yapmam gerek çocuk da var onunla hic is yapamiyrm okuldan geliyorum yorgunluktan anam agliyo:(((

bende çalısıyorum evliyim hünüz çocugum yok ama eve gelince önce ortalıgı topluyorum kıyafetlerimi sabah dagıttıgım için gelince topluyorum sonra yemek yapıyorum yemek pişerkende mutfagı topluyorum hafta sonlarıda genel temizlik...
Sizin çocugunuz oldugu için ona vakit ayırmanız önemli...

merhaba,öğretmen arkadaşım bebeğin küçük mü bilemiyorum ama çalışan birinin en iyi iş yapabileceği zaman sabahın erken saati.
ben de çalışıyorum ve çocuklarım var.
6 gibi kalkıyorum.yemeğimi koyuyorum.evi topluyorum.çamaşır asıyorum ya da makineye atıyorum.
hem daha bereketli oluyor bu zaman dilimindeki işler.hem de ayağına dolanan kimse olmuyor.
çocuklar uyanıncaya kadar yapacakalrımı planlı ve hızlıca yapmaya çalışıyorum.
bazen kahvaltıyı hazırlayıp uyandırıyorum,bazen onlar kalkınca hazırlıyorum.
onlar kalkınca hemen yatakları topluyorum.
akşam hiç bir şey yapamıyorum.ancak yemek yiyip,ders vs. yapıyoruz.
müsait olduktan sonra haftada yarım gün birini sürekli almak istiyorum.
büyük temizlik ve ütü çok zaman alıyor.

eğer bebeğin küçük değilse 5.30 bile kalksan dinç hissediyorsun.tabi geç yatmamak şartıyla.

benim çocuklarımın üçüde sabah okula hazırlanıyor.
küçük kreşe gidiyor.
hepsinin her şeyini okul,servis,etüd,kurs,vs. oturtmaya uğraşmak çok yıprattı.
vücut direncim çok düştü bu aralar.
rahatsızlabdığım için son hafta istediğim saatte kalkmadım.
sağlığımız izin verdiği müddetçe erken kalkınca yarım günlük işler bile halloluyor.

eve geldiğinde sadece bir süpürge açman gerekebilir.
sabah yapılan işler cepte gibi oluyor akşam yorgun argın işten gelince.

Sabagh6.30 da kalk 1 saat yol işde yorul tekrar 1 saat yol.git bebeği al kendi çantam bebeğin cantası.eve gel hiç oturmaortalığı topla yemek yap bebek emeklediği için sürekli onu kontrol et.yemek yerken 40 defa masadan kalk onu al kucagına.sonuç sinirli yarı aç bi anne

Back
X