zaten altınları araba alınması için vermişsiniz ne sürprizi yapmaya çalışmış orasını anlamadım.
Araba bu devirde lüks ihtiyaç. Paran hazır değilse düğün dernek de lüks. 1. kalite eşya da lüks. Hiç bir zaman evlendiğimde önceliğimin bunlar olacağını düşünmedim.
İnsan yettirince bir maaşı de yettirir bu devirde, ama dediklerimden kısarak. Aç kalmaz açıkta kalmaz.
Şimdi bayanlar erkelere yardım ediyorsa hayat standartlarını yükseltmek için yardım ediyor çoğunlukla. Sizde öyle olmuş. Düğüne borç yapmasaydınız, araba almasaydınız dünyanın sonu mu? Yok değil.
Ama siz memnun değilseniz, özel ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsanız, altınlarınız içinizde kaldıysa sizin değil adamın hayat standardını yükseltmiş oluyorsunuz, çalışmasanız bence daha iyi.
Bayanlar ihtiyaç olduğunda eşlerine yardım etmeli ama insiyatifi elden bırakıp kendini kullandırmamalı bence.
canım araba almak bi dert onun masrafları ayrı dert, sigorta, vergi, kasko, bakım, benzin derken sıradan bir arabanın senelik
size yuku 5000 tl civarıdır. yani 30000 tl e alınan bir araba 6 senede kendisi kadar para yer. Bunu hic farketmeyiz aslında.
Hersey rahat olsun, aman otobus sırası beklemeyeyim diye araba alırız sonrada masraflar kapıya dayanınca canımız sıkılır.
2,5 yıllık evliyiz eşimle maaşlarımız aşağı yukarı aynıdır,araba kredisi çektik onu ben ödüyorum ve hiç 1 zaman da eşime paramın lafını etmedim aynı evde yaşıyosak aynı hayatı yaşıyosak aynı yatağı paylaşıyosak borçlarıda aldığıımız parayıda paylaşmalıyız
eğer 1 kadına kocasının parası yetiyosa ve maaşıını evine harcamak zoruna gidiyosa bence işten çıksın çalışmasın daha özverili 1 ev hanımı olsun sorunda ortadan kalksın
çok doğrusun bence de para lafı edilmemeli ama eşim bi kaç defa tekrralayınca bunu aldım şunu aldım. yuh dedm ne olyo. ben de etmedm para lafı hepsini eşmden öğrendm. hatta ilk duyduğumda kırılıyordum çok ama şimdilerde neden kırılıyorum ki onu bunualdım demesine. benm de katkım çok diye dank etti.
biz aynı yatağı da paylaşmıyoruz kibelki de bu yüzden şeytan girdi aramıza iyice. lanet olsun die dünyayı dağıtasım varr.....evi yıkasım kendimi parçalayasım var
özel mi bilemedim ama niçin aynı yatağı paylaşmıyorsunuz*?
canım sen evliliğinde aradığını bulamadın, diğer konularındada hep yazdın içini döktün, senin olayın para maaş falan değil, sen tatmin olamadın bu evlilikte, hayallerinin binde biri ya gerçekleşti ya gerçekleşmedi
çok doğrusun bence de para lafı edilmemeli ama eşim bi kaç defa tekrralayınca bunu aldım şunu aldım. yuh dedm ne olyo. ben de etmedm para lafı hepsini eşmden öğrendm. hatta ilk duyduğumda kırılıyordum çok ama şimdilerde neden kırılıyorum ki onu bunualdım demesine. benm de katkım çok diye dank etti.
biz aynı yatağı da paylaşmıyoruz kibelki de bu yüzden şeytan girdi aramıza iyice. lanet olsun die dünyayı dağıtasım varr.....evi yıkasım kendimi parçalayasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?