- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
hazır yufka aynı tadı verirmiki kız denerim hemen vallaZeytinyağlı mı?
@konusahibi , hazır yufkadan yapın, çok daha kolay. Yine güzel oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazır yufka aynı tadı verirmiki kız denerim hemen vallaZeytinyağlı mı?
yaprak sarma yine börekten kolay ben hem bilmiorum hiç denemedim illaki yemek yapılcak tatlı olur ama börek uğraştırıcı şeyler eline sağlık bu arada
Ben salağım anlamadım.ben börekten bahsediyorum uğraştırıcı bişey oldugu için çalışmayan kadınlar bütün haftası boş yapabilirler ama çalışanlar sadece hafta sonu kaldıgı için temizlik ütü bakım bide uğratırıcı bişey olursa diyorum herkes anladı ama
Olur olur, taze taze alın. İçi güzel olduktan sonra süper oluyor valla...yufka açan kalmadı bu devirde. O konuda haklısınız, un yoğur, yufka aç, çook uzun iş.hazır yufka aynı tadı verirmiki kız denerim hemen valla
ben yetiştemiorum hiç bişeyi ne dinlenebiliyorum nede doğru düzgün evimin işini yapabiliorum bu güne kadar hiç yapmadımda o yüzden bana zor gelıyorayy börek 10 dk lık iş yaa
nesi zorkiii...
Zeytinyağlı mı?
ben börekten bahsediyorum uğraştırıcı bişey oldugu için çalışmayan kadınlar bütün haftası boş yapabilirler ama çalışanlar sadece hafta sonu kaldıgı için temizlik ütü bakım bide uğratırıcı bişey olursa diyorum herkes anladı ama
ben yetiştemiorum hiç bişeyi ne dinlenebiliyorum nede doğru düzgün evimin işini yapabiliorum bu güne kadar hiç yapmadımda o yüzden bana zor gelıyor
evlimisiniz sayın mösyöÖncelikle sarma börekten daha uğraştırıcı tek tek aç yaprakları tek tek sapları kopart tek tek içini koy tek tek sar ve tek tek tencereye diz.
Börek kolay iş 5 katı aynı anda merdaneyle büyük tava boyutuna getirip sonra oklavayla 15sn de kocaaman yapabiliyorum.
Ünide. Beri çalışıorum Mayıs Ayında işten çıktım çalışırkendr uğraştırıcı şeyler yapıodum şimdi de.
Bakımımı da yapıorum gezmeden de eksik kalmıyorum.
Önemli olan pratik olmak ve el çabukluğu.
valla canım ben tepsi böreği yapıyorum hazır yufkadan hazırlaması 10dk, pişirmesi fırına kalmış. çok da lezzetli oluyorhiç yapmadım ki![]()
yok cnm ben cumartesi öğlene kadar çalışıorum çoğu zaman lazer randevularım oluo saat 5 te fln evde olabiliorum yemek mutfak derken pazar günüde süpür sil ütü hani benım dinlenmemhiç yapmadığın için zor geliyordur..ama yeni evliykende mi heveslenmedin..ben ozamanlar hep internetten baka baka sora sora bir sürü şeyler yapardım..ama hafta sonu çalışmıyorum..o avantajım var..
valla canım ben tepsi böreği yapıyorum hazır yufkadan hazırlaması 10dk, pişirmesi fırına kalmış. çok da lezzetli oluyor
anladığım kadarıyla herkes hazır yapıyor ama eşim hazırdan anlıyor kendı elinle hamur açınca beğeniyor.tamam oda güzel diyor ama o daha güzelmişBende bulduğum ilk boş zamanda yaparım. Bana da hobi gibi geliyor, bazen hazır yufkadan yapıyorum ki pratik olsun ve zamandan tasarruf... Yaptığım zaman hep fazla yapmaya çalışıyorum, saklama kabına koyup buzluğa atıyorum. Misafir gelirse yada canımız aniden isterse çıkar, ısıt, ye, daha pratik oluyor.. Hiç yapacak zaman bulamayınca marketten dondurulmuş ürünlerin börekleri var ondan alıp pişiriyorum.. Hiç olmuyorsa hazır alıp geçiyorum..![]()
Off nasıl canım çekti. Afiyet olsunvalla zeytinyağlı ben içini salçalı severim..çok güzel olmuştu... :))
ama nankör yemek ya yapması saatler alıyor yemesi 10 dk :)))
Off nasıl canım çekti. Afiyet olsun![]()