İyi bir eşin varsa sabah kalkar 12 ye kadar işini bitirirsin. yemeğini yaparsın. Çocuğunu alır çıkarsın gezersin. Arkadaşlarınla vakit geçirirsin. nasıl olsa geçim derdini yansıtmaz eşin. Stresini işte bırakır .Huzurla yuvanı çekip çevirisin. hayat yormaz.
İyi bir eşin varsa Omuz omuza verir sevdiğin mesleği yaparsın. Evine temizlikçi alırsın. herşeye yetişeyim diye koşturmazsın.Nasıl olsa sen çalışsan da çalışmasan da eşin evi çekip çevirir. Gelince çocuklarla vakit geçirir. Eğitimleriyle ilgilidir. Geliri gideri kontrol eder. Paran sana kalır. Hayat yormaz.
Var mı böyle bir eş? ben hiç rastlamadım da
ben devlet memuruyum çalışma şartlarım rahat ama bazen diyorum of çalışmasam evde olsam yatsam öğleye kadar işimi bitirp gezsem tozsam. ama evde de olunca canım sıkılıyor dediklerimi hiç yapamıyorum sudan cıkmış balık gibi oluyorsun belki ilk başlarda hevesle güzel geçer ama ya sonra......biz çalışan bayanlar alışkın değiliz böyle şeylere sanırım 3 gün çalışıp 4 gün evde olsam ne güzel olurdu :):): işin şakası para kazanmak güzel ama hem iş kadını hem ev kadını hem de anne olmak çook zoor bir durum
Herşey adamına göre değişir.
Bakarsın çalışmayan kadın eşlerine kimi el üstünde tutar, kimi hayatı zehir eder.
Çalışan kadınlarda da aynı durum var. Ancak çalışan kadının avantajı ekonomik özgürlüğüdür. Başına gelen kötü olayları daha çabuk ve daha kolay atlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?