çalışan bayanlarla çalışmayan bayanların evliliği farklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Millet plazalarda üst düzey yönetimlerde cirit atarken, ben ise önümde önlük bir elimde bez bir elimde kepce agzimda da dizi tekrarlari ömür törpülüyorum.
Arada yan gelip yattigim da oluyor tabi

Millet plazalarda üst düzey yönetimlerde cirit atarken, ben ise önümde önlük bir elimde bez bir elimde kepce agzimda da dizi tekrarlari ömür törpülüyorum.

bende o cirit atanlardanım ama,burdan bakınca sizin hayat çok keyifli geldi bana,

bende o cirit atanlardanım ama,burdan bakınca sizin hayat çok keyifli geldi bana,

bende ikisinin ortasını istiyorum..öğleye kadar yatayım, öğleden sonra çalışayım
bunun için patron olmak gerek galibaaa:26:

Önemli olan evleneceğin kişinin yüreğinde merhamet olması eğer yoksa isterse dünyanın en eğitimlisi en zengini ol hayatı sana zehir eder..Eğer merhametliyse seni gerçekten sevdiyse ev hanımıda olsan seni başının üstünde taşırr..Herşeyin başı karakter yani

Fark olmaz mi hic. Ben calisanlardanim. Oncelikle maddi acidan rahatsinizdir, kendinize ait yatirimlari kolay yaprsiniz. Esiniz sizden sormadan plan yapamaz. Kvalideniz pat diye aramadan gelemez. En guzeli esiniz ben yoruldumda cok calistimda vs kapris yapamaz cunku siz coktaan ya uyumus yada kendi isinizle ilgilniyor olursunuz.

Sen Çok Şey İstiyorsun..
Şu An ki Mesleğiniz Nedir ?

ülke şartlarına göre,çok şey istediğimin farkındayım..
doğumdan beri çalışmıyorum, 6 sene oldu..

evime,çocuğuma yetişebileyim aynı zamanda da çalışayım istiyorum

İşte benim vermek istediğim cevabı vermiş semiramis arkadaşım

Ben 3 yıllık evliyim evliliğimin 2 yılı kadar çalıştım,son 1 yıldır da evdeyim değişen hiç birşey yok,eşim bana danışmadan hiç birşey yapmaz çok şükür.
Kesinlikle karakter meselesi..Çalışanla çalışmayanla alakası yok bunun..

Eşim çalışırken de bana yardım ederdi,çalışmazken de ediyor.Arkadaşın da dediği gibi vicdan ve merhamet meselesi...

her şekilde çalışmak daha avantajlı tabiki. Ama sunu da soylemeden gecmek istemıyorum. Şu an dogum ıznındeyım evdeyim o kadar rahat ki. Çalısırken daha cok yoruluyordum. hem iş ye ri hem ev ikisini de bir arada yürütmek zorundasın. Çalışırken eşin ne kadar yardımcı anlayışlı olsada hem ev işi hem akşama kadar çalışmak zorunda kalıyorsun. Ama şimdi sadece ev var ve ıstedıgın saatte uyuyorsun istediğin saatte kalkıyorsun EV DAHA RAHAT :)
Ama konu ekonomik özgürlükse her koşulda her şartta ÇALIŞMAK lazım. Çalıştıgın zaman da kımse bır sey soyleyemıyor sana ama çalışmadıgın zaman nedense bu benım ıcın gecerlı deıl gorduklerımı soyluyorum hep bırılerı bı sekılde ezmeye calısıyor :ÇALIŞINCADA DAHA FAZLA SAYGI GORUYORSUN ÇEVREDEN

ben genç kızken çalıştım evlenince bıraktım ev hanımı oldum.allaha şükür anlayışlı bir kocam var.elinde olduğu müddetçe bana harcar.eşim sigara içmez,içki kullanmaz,kahvesi dışarı hayatı yoktur.yani kendine özel bir harcaması yoktur.parasını bizimle harcar,gezeceksek beraber gezeriz.işten eve,evden işe gider gelir.zamanında sıkıntılar çeksekte şimdi daha iyi durumdayız.yanımdaki parayı belirli miktarın altına düşürmez.ben istemeden verir.gezmeye gideceksem götürür getirir.kendisi yoksa oğlumun yapmasını ister.ayrıca sigortamı da ödüyorev hanımıyım diye fazla beklentisi de yoktur.allaha şükür şanslı insanlardanım.ama genede çalışan biri olmak isterdim.bir kadın asgari ücrette alsa çalışması taraftarıyım

çok şanslısın gerçekten Allahım ağzınızın tadını hiç bozmasınn

ülke şartlarına göre,çok şey istediğimin farkındayım..
doğumdan beri çalışmıyorum, 6 sene oldu..

evime,çocuğuma yetişebileyim aynı zamanda da çalışayım istiyorum

Yok Şaka Yapmıştım..
İstediğiniz Çok Şey Değil ki..
Ama Böyle İşler de Mevcut Ülkemde..

Allah Bağışlasın Yavrunuzu..

Yok Şaka Yapmıştım..
İstediğiniz Çok Şey Değil ki..
Ama Böyle İşler de Mevcut Ülkemde..

Allah Bağışlasın Yavrunuzu..
teşekkür ederim
mesela özel sektörde c.tesi iş günü olmayan yer yok gibi..yarım veya tam farketmez..
çalışacaksam da primgünümü doldurmak için çalışmayı düşünüyorum..
işte bu sebepten hafif, hobi gibi iş istiyorum..

maaş almayı da özledim .
ne kadar eşimin parası benim param da olsa, kendi maaşının tadını vermiyor..
çalışmanın kattığı özgüven de başka boyutu..

Ayda 4 bin lira maaş alıp kuaföre giderken eşinden laf işiten kadında tanıyorum, çalışmayıp eşinin kredi kartını istediği gibi kullanıp kaç lira harcadığını sormayan kadınıda, erkeğine göre değişir.
Bende çalışmıyorum, evdeyim diye hizmetçi değilim.Yardımcı kadın alıyorum canım isterse yemek yaparım istemezse bi yumurta kırarım.Eşimde bana sormadan bi çorap dahi almaz, o üni ben lise mezunuyum her konuyu bana danışır mutlaka fikrimi alır.
Çalışan bayanlara sonsuz saygım var, ama bence eşleri yeterince değerlerini bilmiyor.

kisiden kisiye degisir..

calismak calismamak olarak degil de ben baska bi acidan degerlendiricem, kasinin her zaman kolunda altin bilezigi olmali.. calismasa bile gecerli olan bir meslegi olmali, egitimini tamamlamis kulturlu ve gorgulu olmali. onemli olan eve ne kadar para getirdigin degil senin potansiyel olarak ya da faal olarak calisabiliyor calisabilecek olman...

sukur istesem yapabilecegim iki meslegim var diplomali olarak insallah ucuncu dorduncu diplomalarimi da alirim.. calismiyorum, kendi istegim ve esimin istegi uzerine. evdeki soz hakkim hattave hatta disaridaki soz hakkim da esiminkinden fazladir..

bu sizin kendinizi ne kadar yetistireiginize hayata bakisiniza ve en onemlisi karsinizdaki insana bagli.. karsiniza iyi karakterli iyi huylu saygili ilgili sevgi dolu adam cikarsa baskaaa hoduk laftan anlamaz eve iki kurus birakmayan saygisiz evi ile sizin ile alakasiz adam cikarsa baksa...

Erkek gibi kadınlar olduğumuz sürece, kendi işimizi kendimiz görmeye mahkumuz. Nazlanmak nedir bilmiyoruz.

bittim bu yoruma 10 numara vallahi.

Her yoruma katılıyorum hepsi müthişti. Çalışmanın tek avantajı bitti bu iş demenin kolay olması. Kimseye eyvallahın yok, çocuk için katlanmak zorundayım yok, ne yaparım şimdi yok. İşine gelmedi mi, elinden geleni yaptın fayda etmedi mi. Alırsın bebeni ya sana bye ya ona güle güle.

Son düzenleme:
kızlar her iş de zor değil ki.. iş hayatını da hep öyle yorucu olarak anlatmayalım..
bazı işler oluyor, hem üretmiyorsunuz, hem size sıfat veriyorlar..
yayımlanmış bir makaleniz dahi olmamasına rağmen, kendinizi akademisyen sıfatıyla anabileceğiniz meslekler falan var güzel ülkemizde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…