• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan bayanlarla çalışmayan bayanların evliliği farklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konu nasıl buralara geldi anlamadım..neden kendi fikrimizi zorla birilerine empoze etmeye calısıyoruz anlamıyorum ben a derim sen b dersin ...herkes aynı şeyi düşünseydi ne anlamı kalırrdı ki her yyorumun sonlarına dogru bu tarz muhabbetleri oluyor ona istinaden yazdım kimseye ithamda bulunmuyorum yanlıs anlasılmasın...

evet gerek yok ama üzüldüm işte..zeki olmadığınızı kim söyledi gerçekten? benim yazımdan bunu çıkarıp alındıysanız yapabileceğim birşey yok.gerçekten biz sizin yazdıklarınızı yanlış anlıyoruz,"kıskanç,tanımadığımız insanların kuyusunu kazan" tipleriz:)) işte bu cümlelerinizden sonra burada sizinle zeka ya da güzellik tartışması yapacak değilim.bakış açıalrıız çoook farklı. SİZE GÜZELLİK DOLU ÇALIŞMA HAYATINDAN UZAK MUTLU GÜNLER DİLİYORUM.HOŞÇA KALIN.

arkadaşım canım arkadaşım bak ben sana kıskanıyorsun demedim ama msjların hırs dolu .madem beni tanımıyor etmiyorsun bukadar hırslanmana gerek yok .ben senle dalga geçtim espri yaptım hala ciddiye alıp bana msj yazıyorsun .bak canım benim ben çok ünlü bir ilaç firmasında çalıştım ayrıca modellikte yaptım okuldayken yani ben sürekli çalışan biriyim .ben evlendikten sonra erkek arkadaşımın bazı nedenlerden dolayı çalışmamı istemediğini söyledim okadar .yoksa benim iş bulamama gibi sorunum yok ha olsaydı da bu seni ilgilendirmez .bu ülkede bir sürü işsiz genç var okumuş etmiş tamam mı .biraz geniş bak herşeye öle dar kafalı olma .ben gelişmiş biriyim diye insanlara saldırma .duymak istemedğin cevaplara karşı hazır ol .ha istemiyorsan yorum yapma .ben ve ailem herşeyim var burdan görügüsüz görgüsüz yazmak istemiyorum .çok başarlılı ve zengin bir sevgilim var ok .yani birşeyin yok demişsin de .gel bir gün buluşalım o halde .tanışalım bakalım ne doğru ne yanlış.insanı zorla yazdıyorsun ya yazık valla .hadi canım şimdi bana cevap verme kendi hayatına bak .ordan efelik yapmak kolay tabi .

Uzatamasak artık.ne özelden ne de buradan artık msjlaşmasak.konu yeterince dağıldı.bak msjınıda beğendim,senide tebrik ederim oldu mu?seni tanımıyorum ve bundan sonrada tanımak istediğimi sanmıyorum.bizler senin mesajını yanlış anlamışız,anlayışımız biraz kıt zaten.bizler ezik tipleriz,hem de çok ezik:1:..kusurumuza bakma.iyi akşamlar.

valla canım ben kendimi çokda iyi yetiştirdim üniveriste mezunuyum mesleğim var .beni çalıştmak istememsinin nedenler çok farklı .biraz dikkat et yorum yaparken sen benim ailemin verdiği terbiyeyi benim erkek arkadaşımın kişiliğini eleştirecek kişi değilsin .hayal bile edemeyeceğin biriyle birlikteyim tamam mı .benim irademde var hayatımda mesleğimde .ok bence kendi işine bak .böyle luzumsuz bir şekilde insanları eleştirme .

harbi darbelisin )))
sevgilini etiket yap kurdeleyle tak boynuna
maymuna yavrusu dunya guzeli gelirmis

harbi darbelisin )))

herkes eviyesini çok iyi belli ediyor zaten birşey yazmama gerek yok .
kompleskli insanlara tahamül etmek zorundayım işte ne yazık ki.sevgilim şimdide konu oldu .neyse birşey demiyorum .llahım sen görüyorsun sadece.

vallahi kaç gündür yazmayayım diyorum...ama saçma sapan yazılar iice sinirlendiriyor beni.hiç uzaga gitmeden kendimden örnek verecegim.

2 üniversite mezunuyum kpss hazırlanıyorum.evliyimde.belki atanamayacagım bölümümün puanı cok yüksek..ama eşim bunu hiç sorun yapmadı.beni hep el üstünde tutuyor kazanırsan çalısırsan senin için memnun olurum ama olmazsa da Allah a şükür heyrseyimiz var napalım diyor.beni her ortamda yüceltiyor.
haftasonları boş zamanında beraber temizlk yaparız ben ev işlerinde pek ii degilim bana hiç sen evdesn yap işte demez, her konuda yardımcı olmaya calısır...Basımdan eksik olmasın bitanem.

bir de eltimden örnek vereyim.benden 2 sene önce evlenmiş ben 2 o 4 yıllık evli.manken gibi fizigi var.ii denilecek bir işi var.egitimi yok ama lise bitirince girmiş biryerin muhasebesine işinde geliştirmiş kendini.ortalamanın üstünde maaşı var.ama eşi onu her ortamda ilgisiz bırakır bizim yanımızda bile tersler.1 gün evde yemek olmasa sorun cıkarırmıs..haftasonları gezmek istese yok evde otur 1günde temzligini yap dermiş.kaç kez aglatmıs annesine gitmiş kız.

Aslında daha uzun yazardım ama gerek yok.dicegim su ki siz ne olur nasıl olursa olun arkadaslar eşinizle aranızdaki sevgi saygı önemli.
Erkegin erkek gibi mert,vicdanlı olması önemli..gerisi boş..seven adam hersekilde sever..ezmek isteyen de hersekilde ezer..

is erkek bitiyor diye kendimizi paralasakta hala bazilari calisinca daha degerli oldgunu vurguluyor..problemin erkek oldugunu anlamakta direniyorlar..bende kpss hazirlanacaktim bu yil ama hesapta olmayan isler cikti simdi yurt disindayiz..daha once calismisligim var.ama memur olmak istiyorum..6 ayligina burdayiz ama esim yuksek lisans ta yapmak istiyor..eger oyle olursa 2 yil daha burdayiz..bu demek oluyorki benim kpss ye girmem 2 sene daha ertelenmis oluyor..bazen dert ediyorum ya ben calisamiyacakmiyim diye..kendin istedigin icin calismak istiyorsan arkandayim..ama eve katkim olsun gibi dusuncelerin varsa bunlari at kafandan..benim param senin paran yok bunu biliyorsun der..calismasan nolur dunyanin sonu mu der..durumumuz allaha sukur iyi.bide esim ben kendimi kotu hissetmeyeyim diyemi yapiyor bilmiyorum ama maasi cekince bana veriyor..ben biriktiriyorum ben harcayiyorum...hesabimizi ben tutuyorum..o bilmez ne kadar kaldigini ben bilirim..sormazda ne kaldi bu aydan diye..benim kendimi bilen biri oldugumun farkinda..vara yoga harcamam..ondan daha iyi hesabini yaparim paranin...bu yuzden bazilari asla katilmiyorum..calisinca daha rahat para harciyorsun hesap vermiyorsun diyenlere..benim oyle bi sorunum hic olmadicunku...zaten bunu soyleyenlerde o konuda sorun yasamis kisilerdir diye dusunuyorum

Son düzenleme:
is erkek bitiyor diye kendimizi paralasakta hala bazilari calisinca daha degerli oldgunu vurguluyor..problemin erkek oldugunu anlamakta direniyorlar..bende kpss hazirlanacaktim bu yil ama hesapta olmayan isler cikti simdi yurt disindayiz..daha once calismisligim var.ama memur olmak istiyorum..6 ayligina burdayiz ama esim yuksek lisans ta yapmak istiyor..eger oyle olursa 2 yil daha burdayiz..bu demek oluyorki benim kpss ye girmem 2 sene daha ertelenmis oluyor..bazen dert ediyorum ya ben calisamiyacakmiyim diye..kendin istedigin icin calismak istiyorsan arkandayim..ama eve katkim olsun gibi dusuncelerin varsa bunlari at kafandan..benim param senin paran yok bunu biliyorsun der..calismasan nolur dunyanin sonu mu der..durumumuz allaha sukur iyi.bide esim ben kendimi kotu hissetmeyeyim diyemi yapiyor bilmiyorum ama maasi cekince bana veriyor..ben biriktiriyorum ben harcayiyorum...hesabimizi ben tutuyorum..o bilmez ne kadar kaldigini ben bilirim..sormazda ne kaldi bu aydan diye..benim kendimi bilen biri oldugumun farkinda..vara yoga harcamam..ondan daha iyi hesabini yaparim paranin...bu yuzden bazilari asla katilmiyorum..calisinca daha rahat para harciyorsun hesap vermiyorsun diyenlere..benim oyle bi sorunum hic olmadicunku...zaten bunu soyleyenlerde o konuda sorun yasamis kisilerdir diye dusunuyorum

evet anlamak istemiyorlar bide çarpıtıyolar .erkekler çalışan ayakları üstüne basan kadınlara saygı duyar ,evhanımlarına saygı duymaz deyip küçümsüyenlerde kesinlikle sorun var zaten belli yani .örnekler veriyorum anlamıyolar neyse birşey anlatmaya gerek yok .bazılarının eşleri sadece para için saygı duyarmış bunuda duydum burdan pes ki ne pes.öle kocayı ben ne yapayım allahaşkına .hayrını görsünler.

harbi darbelisin )))

Bu arkadaşa ben komplekslisin diyince bana istersen fotomu göndereyim çok güzel hatunum ben yazmıştı:9:Gül gül ölmüştüm.Kendileri yalnızca güzellik konusunda kompleks olabileceğini sana bi insan düşünün yani.Hiç bulaşmayın derim :1:

Son düzenleme:
Bu arkadaşa ben komplekslisin diyince bana istersen fotomu göndereyim çok güzel hatunum ben yazmıştı:9:Gül gül ölmüştüm.Kendileri yalnızca güzellik konusunda kompleks olabileceğini sana bi insan düşünün yani.Hiç bulaşmayın derim :1:

aa sen gelmezseydin şaşardım zaten .kimin komlekli olduğu açık zaten .hemen herşeyimi takip edip zıt yorum yapıyorsun .kendince bir kin besliyorsun bana nedense.bende sana gülüyorum canım .hadii işine şimdi.bana yorum yazma .

Kızlar çalışsın çalışmasın insan hemcinslerinle böyle bir kargaşanın içine girer mi duymayın görmeyın ya fıkır fıkırdır kımse kımsenın fıkrıyle adım atmaz kı kım kımı tanıyo sonucta burda herkes her şekilde bildiğini okur,

nacizane söylemek istedim bana düşmez ama sinirleriniz bozuluyo bu güzel nısanda sinir bozmaya değer mı canım :)

aa sen gelmezseydin şaşardım zaten .kimin komlekli olduğu açık zaten .hemen herşeyimi takip edip zıt yorum yapıyorsun .kendince bir kin besliyorsun bana nedense.bende sana gülüyorum canım .hadii işine şimdi.bana yorum yazma .

:9: Sorma çok kinlendim sana özellikle takip ediyorum hatta naparsın işte zeki insanlar haset oluyor!!! Yani forumu gezerken tesadüfen görüp yorum yazamam değil mi?Egonun bu kadarına da pes diyorum.

:9: Sorma çok kinlendim sana özellikle takip ediyorum hatta naparsın işte zeki insanlar haset oluyor!!! Yani forumu gezerken tesadüfen görüp yorum yazamam değil mi?Egonun bu kadarına da pes diyorum.

evet forumda gezerken nedense hep bana denk geliyorsun .zıt yorumlar yapıyorsun .hep tesadfüler beni buluyor nedense .çok komiksin ya birşey demiyorum sana .başka bir konuda tartıştık diye yani hemen ay o öyleydi vs komik ya .hadi canım benim işine bak sen .yada beni izlemey devam et .

ben istedğim şekilde çalışırım seni hiç ilgilandimez .yaptığım yorumlar kusura bakma ama hep aynı .burda çok güzel bir şekilde çalışıyorum avantajları şunlar çalışmıyorum şunlar diyenler var .siz neden hemen saldırı olayına geçiyorsunuz ? birşeyler yazarken kendimü övücem diye başkalını aşağılamak doğru bir davranış mı sence?evde oturan hanımların kocaları saygı duymasın mı?bırakın allahaşkına ya eşim beni mesleğim için seçtiyse istemiyorum ben öyle eş..büyük harflerle yazınca ne oluyor anlamadım .ndir bu hasetlik anlamadım sadece senin için söylemiyorum genel anlamda.benim eşim bana çalışyorum diye saygı duyuyor diyolar ya pes .iyi arkadaşım kazandığınız para ölçüsünde saygınsanız size birşey demiyorum .herkes hakettğini yaşıyor gerçektende.

""iyi arkadaşım kazandığınız para ölçüsünde saygınsanız size birşey demiyorum""
Bütün arkadaşların yazdıklarından çıkara çıkara bunu mu çıkardınız?? Evet gerçekten iki üniversite bitirerek zeki olabilmeyi başarmışsınız valla :) Tebrik ederim. Ama doktora mezunu ve bir üniversite hocası olarak (mesleğim gereği) şunu söyleyebilirim ki, kişinin üniversite bitirmesiyle zeka seviyesi arasında bir ilişki yoktur. Herhangi bir üniversiteden mezun olmak için zeki olmak gerekmiyor yani. Belki de siz bunun en güzel ispatlarından birisinizdir. Tüm yazılanlar arasında sadece sizin yazdıklarınızı okuyunca bir kadın olarak ben utandım. Bu sayfaları okuyan binlerce, milyonlarca genç kızımız var. Okumuş, iyi bir kariyer ve gelir sahibi olmuş ve 4 ay sonra evlenecek olan biri olarak şunu söylemek isterim ki; lütfen hepiniz okuyun, iş güç sahibi olun, mutlaka bir meslek edinin. Ne güzelliğinize ne gençliğine güvenmeyin (yanlış anlaşılmasın ben de gencim, insan erken yaşlarda bilinçlenirse okul ve kariyer basamaklarını daha çabuk tırmanıyor. Ama ben alıntı yaptığım fiziğini öve öve bitiremeyen, hatta erkek arkadaşının ona başkalarının bakmasından hoşlandığını (!) ifade eden arkadaş için gayet güzel ve alımlı olduğumu da belirteyim :) Yoksa şimdi yine o konuya girecek :)) Neyse demem o ki kızlarımız mutlaka bir meslek sahibi olmalı. Güzellik geçicidir. Eğer birlikte olduğunuz ya da evlenmek istediğiniz adam sizi sadece güzelliğinizden dolayı yanında taşıyorsa; ilerde bir gün mutlaka evlenmiş olsanız bile sizin yerinizi bir başkası alacaktır. Ayakları yere sağlam basan, aklı başında, konuşmasını ve dinlemesini bilen, kimsenin eline muhtaç olmadan yaşayan kız çocukları yetiştirmek dileğiyle.........

""iyi arkadaşım kazandığınız para ölçüsünde saygınsanız size birşey demiyorum""
Bütün arkadaşların yazdıklarından çıkara çıkara bunu mu çıkardınız?? Evet gerçekten iki üniversite bitirerek zeki olabilmeyi başarmışsınız valla :) Tebrik ederim. Ama doktora mezunu ve bir üniversite hocası olarak (mesleğim gereği) şunu söyleyebilirim ki, kişinin üniversite bitirmesiyle zeka seviyesi arasında bir ilişki yoktur. Herhangi bir üniversiteden mezun olmak için zeki olmak gerekmiyor yani. Belki de siz bunun en güzel ispatlarından birisinizdir. Tüm yazılanlar arasında sadece sizin yazdıklarınızı okuyunca bir kadın olarak ben utandım. Bu sayfaları okuyan binlerce, milyonlarca genç kızımız var. Okumuş, iyi bir kariyer ve gelir sahibi olmuş ve 4 ay sonra evlenecek olan biri olarak şunu söylemek isterim ki; lütfen hepiniz okuyun, iş güç sahibi olun, mutlaka bir meslek edinin. Ne güzelliğinize ne gençliğine güvenmeyin (yanlış anlaşılmasın ben de gencim, insan erken yaşlarda bilinçlenirse okul ve kariyer basamaklarını daha çabuk tırmanıyor. Ama ben alıntı yaptığım fiziğini öve öve bitiremeyen, hatta erkek arkadaşının ona başkalarının bakmasından hoşlandığını (!) ifade eden arkadaş için gayet güzel ve alımlı olduğumu da belirteyim :) Yoksa şimdi yine o konuya girecek :)) Neyse demem o ki kızlarımız mutlaka bir meslek sahibi olmalı. Güzellik geçicidir. Eğer birlikte olduğunuz ya da evlenmek istediğiniz adam sizi sadece güzelliğinizden dolayı yanında taşıyorsa; ilerde bir gün mutlaka evlenmiş olsanız bile sizin yerinizi bir başkası alacaktır. Ayakları yere sağlam basan, aklı başında, konuşmasını ve dinlemesini bilen, kimsenin eline muhtaç olmadan yaşayan kız çocukları yetiştirmek dileğiyle.........

ağzınıza sağlık :28::28::28:

evlendiğim de çalışıyordum ama çocuk olduğunda işten ayrılmak zorunda kaldım, sonrasında da çalışmak istedim ama eşim istemedi , çocuklarımın annesi , benim sultanımsın, dışarıda çalışıp yorulmanı istemiyorum dediğinde kabullendim o sıralar, ama şimdi evden çalışıyorum, organik ürünler üreten bir firmada üst direktör olarak çalışıyorum, çalışayım ya da çalışmayayım eşimin gözünde hep aynı eşiyim

Son düzenleme:
Konu çok dağıldı, biraz gülümsemekte fayda var :)

$559439_314491658624837_235019149905422_784481_1708838040_n.webp

ben çalışmıyorum,kendi kurumumun patroniçesiyim...kocamın parası diye bi kavram yok bende .kendi kartımı ihtiyaç ve makul isteklerim için kullanırım,eskaza hesap soracak olursa da kırıp kenara koyarım güzelce.fakir ama gururlu olurum! :) diploma almayı planlıyorum o ayrı...gelecekte ne olacağı bilinmez çünkü herşeye hazır olmalı insan...

kişiden kişiye kdından erkeğe değişebilen bi soru. Artısıda var eksiside var çlışmanın. Annem çalışıyo hem iş hem ev hem çocuklar perişan oluyo babamla aynı anda eve girdikleri halde babam ne yemek var diye soruyor mesela :) Ya da bi konu okumuştum burada kadncağız ağlık ocağında çalışıyodu beşe kadar, kocası devlet hastanesinde çalışmasını istiyordu daha çok para kazanması için direk sömürüyodu karısını böyle erkeklerde var. Ama karısı çalıştığı için ona kıyamayıp yardım edenlerde var. Ben çalışmıyorum ama ezilmiyorum ben çocuğuma bakıyorum kocamda bize bakıyor:1: Ama çalışmayıpta ezilende çok.. Yani çok değişken bir konu:50:

Back
X