""iyi arkadaşım kazandığınız para ölçüsünde saygınsanız size birşey demiyorum""
Bütün arkadaşların yazdıklarından çıkara çıkara bunu mu çıkardınız?? Evet gerçekten iki üniversite bitirerek zeki olabilmeyi başarmışsınız valla :) Tebrik ederim. Ama doktora mezunu ve bir üniversite hocası olarak (mesleğim gereği) şunu söyleyebilirim ki, kişinin üniversite bitirmesiyle zeka seviyesi arasında bir ilişki yoktur. Herhangi bir üniversiteden mezun olmak için zeki olmak gerekmiyor yani. Belki de siz bunun en güzel ispatlarından birisinizdir. Tüm yazılanlar arasında sadece sizin yazdıklarınızı okuyunca bir kadın olarak ben utandım. Bu sayfaları okuyan binlerce, milyonlarca genç kızımız var. Okumuş, iyi bir kariyer ve gelir sahibi olmuş ve 4 ay sonra evlenecek olan biri olarak şunu söylemek isterim ki; lütfen hepiniz okuyun, iş güç sahibi olun, mutlaka bir meslek edinin. Ne güzelliğinize ne gençliğine güvenmeyin (yanlış anlaşılmasın ben de gencim, insan erken yaşlarda bilinçlenirse okul ve kariyer basamaklarını daha çabuk tırmanıyor. Ama ben alıntı yaptığım fiziğini öve öve bitiremeyen, hatta erkek arkadaşının ona başkalarının bakmasından hoşlandığını (!) ifade eden arkadaş için gayet güzel ve alımlı olduğumu da belirteyim :) Yoksa şimdi yine o konuya girecek :)) Neyse demem o ki kızlarımız mutlaka bir meslek sahibi olmalı. Güzellik geçicidir. Eğer birlikte olduğunuz ya da evlenmek istediğiniz adam sizi sadece güzelliğinizden dolayı yanında taşıyorsa; ilerde bir gün mutlaka evlenmiş olsanız bile sizin yerinizi bir başkası alacaktır. Ayakları yere sağlam basan, aklı başında, konuşmasını ve dinlemesini bilen, kimsenin eline muhtaç olmadan yaşayan kız çocukları yetiştirmek dileğiyle.........