Her konuda anlayışlı olabiliyoruz madem..
Ben de bazen diyorum "evde oturayım, yeter" diye...
Çocuğumla kaliteli vakit geçireyim diyorum..
Beceremiyorum ki.. Yorgunum pestilim çıkıyor..
O pestille çocuk ne kadar eğlenebilir...
Doya doya evcilik oynayamıyoruz...
Çıkıp anne kız yürüyüşlerimizi yapamıyoruz...
Çoook eleştiri alacağız bu konuda biliyorum ama yazıyorum işte...
Okulumu bitirip hedefime ulaşacağım, mali müşavirliğimi alacağım elime..
Ama çocuğumla evde akşama kadar tepinmek istiyorum..
O melek ruhlu kocama suratsız sevimsiz olmak istemiyorum artık..
Uykuya düşkün değilimdir ama yorgunluktan uyumasam da sızıyorum...
Sızmasam her akşam bir işim var..
Annemle yaşıyoruz, çok yerde söylediğim gibi, ev dubleks..
Annem ameliyatlı, 3 kez fıtık ameliyatı oldu..
Yemek yapar, çamaşırları makineye atar ve asar..
Başka hiç birşey yapamaz, yasakladık..
İki kardeş, koca, çocuk..
Akşamları ağlayacak gibiyim çok zaman...
Yardımcı olmuyorlar mı, her zaman olmasa da Allah razı olsun..
Erkek kardeşim ev bile süpürür bazen ama her zaman olmuyor...
Yorgunum, sinirliyim, bitkinim..
Bazen nöbet izinlerimde evdeyken akşama kadar mutfaktan çıkmıyordum..
Nöbetlerim de kalktı o keyfim de kaçtı :)))
Değişik yemekler pastalar, güzeeeelce yerleştirmeler falan..
Oooof of.. Söylenecek çok şey var aslında...
Çalışmayı çok seviyorum, bayılıyorum işime..
Birikim yapıyoruz, evimizi aldık şükür..
Yine de çook rahat harcayabiliyorum, eşim sağolsun..
Gerçi cimriyimdir biraz kendime :))
Yine de paramı kazanmayı da seviyorum, kabul...
Ama çok yorgunum.. 25'im daha ben...
Bir de küçük bir yerdeyim, işe yürüyerek 20 dk'da gelebiliyorum..
9-5 çalışıyorum ama çok yoruldum..
Aslında tahammülsüzlüğümden bıktım..
Canımın içi kocam bile bana katlanıyor ama ben kendime katlanamıyorum...
Sinir terapisi bile almayı düşünüyorum...
Bir de kv öyle anlayışlı ki, annemle oturduğum halde sık sık çağırmaz..
Yanlız kalmasınlar ya da sen dinlen der..
Öyle olmasa ne yapardım bilmiyorum inanın...
Çok konuştum.. Susuyorum
eşin bir gün bırakıp giderse suda çıkmış balığa dönmeyin sonra .
SCHATZİ, haber için çok teşekkürler..
Böyle olduğunu düşünüyordum içten içten ama haber daha iyi geldi, ellerine sağlık :)))
Neden mi bu kadar yükleniliyor bu yazılara?
O kadar hassasız, o kadar değerli ki çocuklarımız...
Onları önemsemediğimiz gibi, bu tarz yazılar görünce resmen çıldırıyoruz çünkü...
Şahsen keyiften çalışmayan (çevreme göre gerek yok ya neyse!!!), çocuğumun ve kendimizin geleceğine katkıda bulunmak isteyen bir anneyim...
Uzun uzun anlattığım gibi... Çok yorgunum aslında..
Annemle yaşamanın da yükü var omuzlarımda..
Babasızlık, iki kardeş..
Allah eşimden ve annemden razı olsun..
Eşim onları yanlız bırakmamayı seçti, annem de ameliyatlı olduğu halde kızıma bakıyor..
Aynı evdeyim, çok rahatım aslında..
Ama bilmiyorum neden.. Bazen çok yorgun olduğumu hissediyorum...
Çalışmayı seviyorum, üretmek, faydalı olmak gibisi yok..
Ama bu konuda hemen hemen her anne gibi aşırı hassasım...
"Yazııık, annesini özlüyoooor, çok küçüüüük" inlemelerinden de bıktım... Bıktık!!!
Yorulduğumuz zaman böyle serzenişte bulunmak bizim de hakkımız değil mi ama :)))
Birazdan geçer, bir çok şey gibi..
Yaşasın üretmeeeek
ev hanımıyım en önemliside anneyim.çalışmaya ihtiyacımız olmadığı içinde düşünmüyorum.yavrumu gereksiz yere niye kendime hasret bırakayım?neden eşimi güler yüzle dinç bi şekilde en güzel sofralarla karşılamıyayım?
sabahın köründe sıcacık yatağından çık, mışıl mışıl uyuyan yavrunu kaldır ömür boyu gideceği okula 3 sene önce yazdır.yazık günah.en iyi okula ,kreşe versen ne!en iyi öğretmeni tutsan kime ne!o çocuğun anne sevgisine şefkatine ihtiyacı var.
hıhh bide çalışan kadın sosyal ev hanımı pasif.hanımlar siz 2-3 ev hanımını görüpde yorum yapmayın.çok şükür sinemaya da gidiyorum arkadaşlarımla buluşup gezmelerede.bi dernekte gönüllü olarakda görev alıyorum.hem kızımla gidiyorum hem manen kendimi mutlu hissediyorum.ayrıca kimsenin boyunduruğu altında kalmadan....
çalışan biri olmak istemezdim bence kadınların beynine girerek sen güçlüsün,sen herşeyi yaparsın diyerek onları dahada yıpratıyorlar.hem evde mükemmel ol hem işte.hem iyi anne ol hem iyi bir eş valla çok zor işiniz kardeşim.Allah kolaylık versin .ben sizin gibi yavrumundan ayrı kalıp işe gidemem,patronumun kaprislerini çekemem birde yorgun argın eve gelip yemek,bulaşık ütüyle uğraşamam.
eşimden de para istediğim yok şükür zaten o cüzdanımı boş bırakmaz ayrıca sevdiğim bir hobimle uğraşıyorum üstelik bundanda para kazanıyorum.
bi arkadaşım vardı annesi çalışan onun dediği laf hala aklımda;annem çalışıp para kazanacağına keşke okulda eve geldiğimde evde olsaydı demişti.çok işime işlemişti .umarım böyle evlatlar olmazlar.
canım benim bende aranıza yeni katıldım.. benimde 1,5 yaşında oğlum var bende çalışıyorum ve işten ayrılmak istiyorum bitürlü ayrılamıyorum bi ayrılsam gerisi gelecek ha bu ay ha bi dahaki ay kesin derken zaman geçiyor.. evlendiğimden beri evimde doğru dürüst zaman geçirmedim hep bi koşuşturmaca eşimle doğru dürüst ilgilnmedim kazandığımız olduğu gibi gidiyor zaten... arabanın masrafları kıyafet masrafı hiç bişey kalmıyor elimize çoğu kez hazır yemek yiyoruz... ve 2. çocuğu istiyorum artık yavaş yavaş diye düşünüyorum ama iice dinlenmeden olmaz diyorum oda olursa artık bu sefer kesin ayrılrım işten ama eşimin geliri 1350 tl yeter miki acaba bunalırmıyız acabbaa((
Tşk.ederim canım...ben 1,5 aya işten ayrılıyorm zaten bakalım nasıl geçicek ama şimdiden bir çok kursa gitme hayali kuruyorum hem çocuğumla daha çok vakit geçiricem hemde kendime zaman ayırıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?