calisan evli bayanlar bos vakitlerinizde ne yaparsiniz?

hangi ulke canim?
peki is buldumu esin ? yani gitmek istiyorsunuz ama is / egitim vs birsey yapmak lazim onun icin.
biz Cin'de yasiyoruz, dedigin gibi kazanc cok daha fazla Turkiye'ye gore. sartlar daha iyi, suanda donmeyi dusunmuyoruz ..
bide yurtdisinda is deneyimi olunca ve belli bir sure yasayinca Turkiye'ye dondugunuz zaman cok daha iyi yerlerde daha iyi maaslarla calisirsiniz. lisan oluyor, yurtdisi deneyimi oluyor. bunlar onemli.
ben pisman olmadim geldigime, ki ilk defa evlenip geldim burayi hic gormemistim. benim is bulmam 6 ay surdu, ama esimin isi belliydi yani o buraya transfer oldu Turkiye'den o yuzden geldik.
ben memnunum . tek sorun ailemden uzak tabiki, ozlem oluyor.. eger yakinsaniz belki gidip gelebilirsiniz , bizim cok uzak oldugu icin senede 2 kere ancak

yanlış anlamazsanız özelden mesajlaşşsak olur mu acaba burda açıklamak istemiyorum herşeyimizi bide birkaç sorum olacak size .

Aa en heyecanlı yerinde bitti ben de merak ediyordum aynı şeyleri, eşim de ben de vatandaşı değiliz buranın ve çalışma izni vs nasıl oluyor bilmek isterdim ben de :)

Harikasın

Kv kp derdi yok muş kafan rahat çok özendim

O sanırım çoğu kişide oluyor , üstüne Bi de 3. Kişiler yüzünden tartışmıyorsunuz en azından ... Konunu çoğalmıyor
aynen orasi oyle, ailelerden yana bi sorunumuz olmadi cok sukur , dedigin gibi uzaktayiz gittigimizde ozlemis oluyo herkes surekli dipdibe olmayinca sorun kalmiyor galiba

nehirnil111 bir sorum daha var canim, firinimi hep temizlerim demissin neyle siliyosun sprey mi kullaniyosun?

Eşimde bekarken ben yemek seçmem yerim derdi evlendik acaba hangisini yiyor diye düşünmeye başladım o derece seçtiPırasa, Brokoli, Kereviz, Nohut, Bamya, Mercimek, Bezelye, Bulgur pilavı vs bunun gibi çok şeyi yemiyor yese de 1-2 kaşık zorla Canım hafta genelde yemeğimi yapmadığım akşam yapıyorum mesela bu akşam yemek akşamı zaten yemek yapmak yemek toparlamak geç olacak sonra kendimize zaman ayırırım yarın yemeğim hazır olacağı için spora zaman ayırabilirim tabi çok sıcak bugünler de biraz aksıyor

Bimden Güldalın yağ sökücü spreyi var onu kullanıyorum çok memnunum ayrıca ek olarak bulaşık deterjanı işte

aynenn nerdeyse bunlarin hepsini esimde yemiyor yaa cok gicik
sen 2 gunluk yemek yapiyosun yemek yapmadigin gun spor yapiyosun anladim aslinda cok mantikli benim icinde. zaten ben 6 gibi evdeyim, esimse 7.30 gibi evde. yani arada vaktim var. bende baslicam aldigim kilolari vermek istiyorum artik
her bunaldigimda kendimi yemege verir oldum surekli bisey yiyorum sikintidan.. bu arada esinle neler yaparsin nasi zaman geciriyosunuz? benimki dedigim gibi 7.30 gibi evde oluyo yemek yiyoruz falan sonra tv , esim evi cok cok cok seviyo yani evden cikmak istemiyo diyebilirim, burda aile yok arkadas desen isyerinden arkadaslar var, cin'de yasiyoruz esim yemekleri pek begenmiyo evde yemek istiyo benim zorumla 2 haftada 1 disarda yiyoruz, onun disinda ne bilim alisverise falan gidiyoruz haftada 1.
yani degisik ne yapabiliriz? siz neler yapiyosunuz nasi vakit geciriyosunuz esinle? genelde evdemisiniz yada cikiyomusunuz?

Spor yapacaksan yemek yiyip yarım saat 1 saat sonra yapmalısın aç karnına yaparsan kastan kaybedersin haberin olsun canımEşimle aynı anca evde oluyoruz hatta o yarım saat falan daha erken evde oluyorBiz genelde hafta içi evde dinlenmek istiyoruz internetten film açıp izliyoruz tv de iyi oluyor sinema gibi çekirdek cipsEşim pc de bazen oyun oynar o zaman ben sporumu yaparım ya da ütülerimi falan hallederim. Puzzle yapıyorduk bitti yeniden alıp yapıp ailelere falan hediye etmeyi planlıyoruz. Bir ara tavla öğretmeye kalktı ama beceremedim yeniden öğreneceğimBalkonda bazen oturup karşılıklı kahve içerizHafta sonu merak ettiğim yerlere gideriz ben geziciyim görmediğim yer kalmasın mantığındayım eşime de bıraksan evden çıkmaz ama ben istediğim içinde kırmazHafta içi ayda 1 kere falan sinema yaparız dışarıda yeriz hafta sonları bazen plan yaparım gider gezer görürüz bazen de evde dinlenerek zaman geçiririz. Ben plan yaptığımda o yerinde listesini çıkartıyorum ne yenir nerede gezilir falan

Ailelere hafta içi gidiyoruz hafta sonu bize kalsın diye hafta da 1 gün yeterli oluyor bazen de onlar bize geliyor 2 tane yakın arkadaşlarımız var bazı haftalar da onlara gidince evde sıkılmaya zaman kalmıyor misafir ağırlama gitme gelme derkenAlışveriş için bir günümüz yok market evimizin çok yakını her gün uğrayabiliyoruz alışveriş merkezlerine de ne ara ihtiyaç duyarsak gidiyoruz yazları özellikle sahile gidiyoruz kışın alışveriş merkezine

Pilates yapmayi dusunuyorum yemek yiyip yapsam daha mi iyi olur ?
Cok tatli planlariniz :) esim evi cok seviyo ama bugun sasirtti beni kendisi cumartesi ve pazar icin aktivite onerisinde bulundu, hatta haftaya haftasonu mangal yapalim bile dedi, gelisme var.
normalde hep ben sorarim gezme icin ama daha cok oneriyle yaklasmak lazim dedigin gibi gezmek istedigim yerlerin listesini yapmak gibi o zaman esimde kirmaz tabi ben genelde napalim haftasonu hep evdeyiz artik biseyler yapalim diye konu aciyorum onun gozunde soyleniyo oluyorum ve belli bi planim olmuyo ona soruyorum.
Bizde aile gezmesi yok , basbasayiz esimi daraltmak istemiyorum o benden yogun calisiyo eve geldiginde ve haftasonu bana gore daha az enerjisi oluyo gezme icin falan.
Ondan ben spora da basliyim en iyisi hatta evi duzenliyorum bu ara oda oda ona da devam ederim vakit gecmiyo

Yemekten sonra yapılmalı spor canım yoksa kastan kaybedersin önemli olan yağdan kaybetmektir. Pilates kalori yaktırmaz sadece sıkılaştırır kalori yaktıran sporlar kardiyo tarzı sporlardır. Maşallah demek ki eşinde sen yaklaşmayınca yaklaşıyor ben yerinde olsam orada merak ettiğim çok yer olurdu internet bugünler için her hafta sonu yaklaşırken şurayı merak ediyorum gidelim mi bitanem şunu da yaparız diye plan yapın her hafta sonu tabi ki dışarı çıkmak zorunda değilsiniz ama arada değişiklikler ilişkiye iyi gelecektir Erkekler pek plan yapamaz nereye gidelim bir şey yapmıyoruz diye çıkışırken dırdır gibi algılanır isteklerimizi hadi şuraya gidelim ya şurayı merak ediyorum diye öne sunarsak beraber bir şeylere sevk ederiz

pilates yapmistim bir donem selulit falan hic bisey kalmamisti 4-5 kilo vermistim yediklerimede dikkat ediyodum guzeldi.
en iyi yuruyus inceltiyo aslinda.

dogru diyosun ben soru yerine planla gelmeliyim esime bakacagim, kendisi dedigin gibi cok cok plan yapmaz arada bir aklina bisey gelirse soyler gideriz ben arastirip sunarim ona artik.

bu arada alakasiz olacak ama birsey soracagim, haftaici kahvalti ediyormusunuz evde? biz bu zamana kadar hep disardan alip isyerinde yedik
bu sabah esim biseyler atistiriyodu dediki evde kahvalti yapsak ya cok guzel olur aile ortami cay demlesek zeytin peynir yumurta , sen usenirsen ben hazirlarim 2 gun yapsak yeter dedi. bende cok hevesli gorunuyo diye tamam dedm.
ama bu sadece hazirlama vs degil bulasigi toplamasi da var alismisim rahatliga pratik nasi yapilir ?
burasi Cin oldugu icin oyle pogaca peynir zeytin bisey yok disarida, burda yabanci cafelerde kek corek var anca onlardan aliyoruz o da Turk usulu kahvaltiyla alakasi yok tabi, fikrin olursa sevinirim

Çin de eminim gezilecek görülecek çok yer vardır ünlü yemekleri vardır kocaman bir liste yap gittiklerinizin yanına tik atarsın kısa günü birlik geziler de olur ben hafta sonu kaçamaklarına 2-3 saatlik gidip gelebileceğimiz yerleri de ekliyorum mesela araç ayarlayabiliyorsa şirketten ses çıkarmıyor

Ben evlendiğimden beri eşime dışarıdan poğaça börek almayı yasak ettim yani bekarken yiyordu ama artık yememesi için kendim yapmaya başladım Eşim kalkar kalmaz kahvaltı yapamıyor yapsaydı evde kahvaltı hazırlardım ama aradan 1 saat falan geçmesi gerekiyor bu sebeple iş yerinde yemesi için sandviç hazırlıyorum peynir+domates+salatalık+zeytin falan arada değiştiriyorum çeşitleri kaşar salam ekliyorum böyle böyle sıkılmıyor da ekstradan tost yaparım kaşarlı onu da çok yer iş yerinde iyi oluyor. İlk aylar poğaça börek çok yaptım evde kendim poğaça yapıyordum bir kaç gün yiyince sıkılıyordu artık sandviç yiyor ondan hiç sıkılmıyor daha da sağlıklı evde yapabiliyorsan poğaça börekte olur en azından içine ne eklediğini biliyorsun dışarıdakilere güvenemem yağları çok ağırEvde kahvaltı yapıyor olsaydık yumurta haşlaması omlet falan hayat kurtarırdı kahvaltılıklar çok basit koy masaya sonra kaldır kaplarıyla beraber bitti gitti sadece çay demlemek için 15 dakika falan erken uyanman gerekebilir meyve suyu içerse canına minnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…