calisan evli hanimlar

oyacik__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
39
29
3
merhaba kizlar, calisan bir kadin olarak esiniz size evde ev islerinde ara sira yardimci oluyormu ? Veya yaptigi zaman ne yapiyor? Rahatsiz oluyormu bu durumdan

Şu an calismiyorum ama ilk zamanlar da çalışıyordum hatta pazartesi tekrar baslicam. Eşimle izin Günlerimiz de ben supurur o silerdi. Ben yemek yaparken o salata yapardı. Hatta hala yapar bunu çalışmadığım halde. Hiç rahatsız olmadı çünkü ortak yaşam alanımız bi işin ucundan tutsun bi zahmet

merhaba kizlar, calisan bir kadin olarak esiniz size evde ev islerinde ara sira yardimci oluyormu ? Veya yaptigi zaman ne yapiyor? Rahatsiz oluyormu bu durumdan
güzel bir dille söylersem yapıyor. yeri geldimi söylenerek. yeri geldimi evin temiz kalması için yapıyor. ama her yük kadının üstüne kalmamalı bence

çok ama çok nadir bazen o süpürür ben silerim, onun dışında sofrayı o kaldırır tezgah üstüne olduğu gibi bırakır.
yaklaşık 15 gündür balkonu yıkmasını rica ettim hatta daha fazlada olabilir, banyodan kovayla su taşımak istemiyorum hamileyim, hala yapıcak. Ve inat ettim kesinlikle yıkamıcam o balkonu.

çok büyük konuşuyorum ama hem çalışıp hem de evi yüklenemem. ne demek ara sıra yardım etmek ya ben ne yapıyorsam adam da aynısı yapacak, ilerde çocuk olursa yaşı gelince o da yapacak. bu böyle olmalı.

elinden gelen her işte yardımcı olur hiçte gocunmaz evde süpürür bulaşıkta yıkar mutfakta toplar bezen ben rica ederim ama çoğunlukla kendi isteğiyle ben birşey demeden yapar ve elinden geldiğince etrafı dağıtmaz dağıttığı yeri toplar temizler

Ben soylemeden yapmaz .ama isteyince yapar. Mutfak harici her seye el atar ama sag olsun. Hamileyken daha fazla yardimci oldu.

Eşim ev işlerinden çok yemekte iyi. Genelde yemek işi ona kalır, ben de o yüzden temizlik konusunda fazla bir şey beklemem. Yine de ben mutfağı toplarken salona bir süpürge tutar sağolsun. Ya da evi toparlarken yüksek yerlere eşya yerleştirmek, perde asmak ya da yerleri silerken ağır şeyleri kaldırmak da onun işi.

Pazartesi günleri ikimizin izin günü beraber yapıyoruz neler yaptığına gelirsek ya Evi süpürür ya çamaşırları toplar kahvalti hazirlariz öyle yani

Off ayni benim esim ne ver evimizde tertemiz diyo. Sirf yardim etmemek icin. Cok zorlarsam temizlikci cagiralim diyor

Bu konularda hep yazarim , yine yaziyim
Kimse kimseye yardim etmez , herkes ustune dusen gorevi yapar
Bir evde yasayan herkes her isi yapmali , ev isi kadinin gorevi degildir
Esim yemek yapar , cocuk bakar , etrafi toplar , bulasik makinasini bosaltir , her aksam cay yapar vs vs vs
Alistirmayin adamlari tembellige

Çalışıp para kazanıyorsam,kazandığım parayla başka bir kadına iş vermeyi tercih edenlerdenim. Akşama kadar çalışıp evr gelince temizlik yapmak bana göre değil.. yada haftasonu dinlenmem gereken vakitte süpürge bilmemne yapamam. Düzenli gelen yardımcım var,evin tüm işi onda. Akşam kızım uyuyunca ortalığı topluyorum sadece,eşimde yardım eder o arada. Ben çay koyarım eşim ortalığı toplar mesela yada tam tersi gibi şeyler..

Off ayni benim esim ne ver evimizde tertemiz diyo. Sirf yardim etmemek icin. Cok zorlarsam temizlikci cagiralim diyor
gerçi az önceki fırının pis olmasından kavga çıkaran eş konusunu okuyunca şükrettim, en azından orası burası pis diye söylenmiyor.Kendi çöplüğümüzde yaşayıp gidiyoruz

Yapmasa daha iyi, 5 dk da her yeri süpürüyor.
Çocuğun odasında her yer oyuncak yer görünmüyor, süpürdüm demez mi bir de?
Toplamadan nasıl süpürebilirsin?
Süpürgenin başıyla önüne geleni sağa sola iterek süpürmüş, hayır yerler de hala çer çöp olduğunu kabul etmiyor, kızıyor bir de.

Yapıyor ,hatta benden çok yapıyor.
Benden güzel yemek yapıyor,temizlik yapıyor.
Bir şey söylemeye hakkı yok ,çünkü şiddetle çekinir benden

“Ara sıra yardımcı oluyor mu?” Diye sormanız bile üzücü. Sizinki bir bardak suyu kendi alamayangillerden sanırım.

Son düzenleme:
İkimiz de çalışıyoruz. O bana ev işlerinde yardım etmez. Yardım deyince ev işi benim görevim gibi oluyor. Ortaklaşa yapmak, iş bölümü yapmak daha doğru bir tabir bence.

Ama çalışmıyor olsaydım ev işlerini muhtemelen ben yapardım. O da yardımcı olurdu, evi dağıtmazdı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…