Bana göre de derli toplu ev temiz demek.:)))tuvaletler lavobolar temiz olsun ev toplu olsun yeter.fazlasinda gözüm yok:))eşime göre evimiz hep temizdir :) ona göre derli topluysa temiz demek çünkü, evet dağınık değil ama pis diyorum yok hayatım ya çok takıntılısın diyor birde banasırf yardım ette temizleyelim demeyeyim diye
Evet buna da sükürgerçi az önceki fırının pis olmasından kavga çıkaran eş konusunu okuyunca şükrettim, en azından orası burası pis diye söylenmiyor.Kendi çöplüğümüzde yaşayıp gidiyoruz
Esime bazi konularda cok kizsam da beni kirmadigi konularin basinda gelir bu konu.merhaba kizlar, calisan bir kadin olarak esiniz size evde ev islerinde ara sira yardimci oluyormu ? Veya yaptigi zaman ne yapiyor? Rahatsiz oluyormu bu durumdan
Benim esten bitane daha varmis:) 5 yildir her yatagi topladigimda "niye topluyorsunki aksam bidaha bozulacak,zaten kimse gormuyir yatak odasini"diyor usenmedeneşime göre evimiz hep temizdir :) ona göre derli topluysa temiz demek çünkü, evet dağınık değil ama pis diyorum yok hayatım ya çok takıntılısın diyor birde banasırf yardım ette temizleyelim demeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?