Calisan evli kadin ve cinsel hayat-lutfen, sadece evli kadinlarin yorumunu rica ediyorum

Alkolu denemedim ama cok iyi fikir. Camasir konusuna gelince....istanbulda yasadiginiz sirada, olabilecek en iyi magazadan aldigim camasirlari giydigimde oyle agir bir laf soylemisti ki, tovbeliyim giymem bir daha.

Bir dakika bir dakika, seksi güzel iç çamaşırı giydiğiniz için eşiniz size hakaret mi etti?!

Deli gibi yorgun olsam da sarilip uyumaya baylirim, ama o kadar, bunu hafta icleri icin diyorum.
Hafta sonu dinlenmis oldugumda zaten farkli oluyor.
Ve evet, hafta icleri beynimin ici cok yogun, hedefime odaklandigim icin, tek dinlenmen ve beynimi bosaltmam uyuyarak oluyor.

Valla bilmiyorum ne düşünürsünüz ama ben kadınların çok yorulmasına karşıyım. Dışarıda hayatın temposu, sonuç odaklı erkek dünyasında sıyrılmak için eğitimler mücadeleler vs derken kadının gelip de evde dışı yanını ortaya çıkarması çok zor. Hele bir de evde yardımcısı yoksa ve ev işini de kendi yapıyorsa yandı. Tamam her işi biz de yaparız ama niye her işi yapalım.isteyen yapsın tamam ama istemeyen de yapmasın. Bu saydığım durumlarda çocuğu hesaba katmadım bile. Bu sebeplerdendir ki o tempoda nasıl libido kalsın sizde. Birikimi siz dert etmeyin derim. Ama bunları dışardan rahat rahat söylüyoruz. Açıkçası bunlar derinlemesine bilmeden yaptığımız yorumlar. Muhakemesi size kalmış. Bu arada eşiniz sitem etmekte haklı valla.

Esiniz sizi sogutmus bence. Sucu sadece kendinizde aramayin.
Bu ihtimali de dusunuyorum. Hatta diyorum ki, bak lutfen evde guzel ortam yaratalim, hafif muzik mum los isik vs, belki o zaman ruhum degisecek diyorum, "bunlar hep bahanelerin" deyip kestirip atiyor.
Hangi noktada ne kimin sucu hersey birbirine girdigi, ve tek suclu ben goruldugum icin, kafam allak bullak

Evet, hic sevmiyor, dogalliktan yanaymis

Yani beğenmemiş olabilir ama ne dedi size ağır söz olarak? Hayat kadını muamelesi falan mı yaptı? Bu şekilde bir yaklaşımı olduysa elleriyle sizi kendinden uzatmış olabilir, isteksizliğinizin temelinde böyle davranışları olabilir o yüzden soruyorum.

Bi doktora gitseniz. Bazi hastaliklar istegi etkileyebiliyor.

Mesela benim son zamanlarda istegim yoktu. Sonra rutin kontrollerde fark ettik ki sekerim cok yukselmis. Normalde 120-130 olan seker açken 200 uzeri cikiyor.

Tansiyon da istegi etkileyebilir.. Altta yatan bilmediginiz bir rahatsizliginiz olabilir. Psikolojik olma ihtimali de var.. Netice olarak biraz caba gostermeniz gerek. Oncelikle bir doktora gorunun derim ben.

Valla bize has bişey degildir belki ama bende bazen yorgun hissetmeme ragmen hiç eşimi geri cevirmedim. Bi tek reglde dinlenebiliyorum ya da Baska seyle mesgul oldugumyz vakit bulamadıgımz Bi gün varsa öyle yani. Saglıklıyız sonucta ve olağan seyler bunlar ilişkiyide zirveye tasıyor bence. Onun istemesini gectm kadında istiyor yani libidoyla alakalı bisey olabilir bence Bi doktora gidin. Esinize hak verdim gibi

20 yıldır evliyim, 2 çocuğum var ve yaptığım gönüllü işler yüzünden hafta içi ceset gibi hissettiğim olur. Ama yinede 3-4 kere sevisiriz. Çünkü ruh sağlığım ve dengem için buna ihtiyaç duyuyorum. Eşimde çok yorgun olmasına rağmen hiç Red etmedi beni neyseki o da sever sevişmeyi. Ve bu arada benden 15 yaş büyük. Durumunuz bence bir evlilikte yaşanmaması gereken birsey.

Doğum kontrol hapı kullaniyormusunuz? Kullandığım bir dönem libidom düşmüştü ve hemen bıraktım bana göre değil

Dogru tahmin. Ne o oyle hayat kadini gibi olmussun demisti, daha yeni evliydik. Cinsel hayatimiz o zaman yine azalmadi ama belki de beni psikolojik olarak etkileyip, bugune patlak verdi

Biraz once internette bu sekerli gidalarin libidoyu cok olumsuz etkiledigiyle ilgili bir yaziya geldim. Ki bu arada ben de resmen seker cikolatayla beslenmeye basladim son 1-2 yildir.

Almanyadasiniz galiba, hic kab degerlerinize bakildi mi, turkiyeden geldikten sonra d vitamini ihtiyaciniz da artmis olabilir.
Tahminim fiziksel hic bir aktiviteye karsi hevesiniz kalmadi ise direk bununla ilgilidir.

Donemsel olarak libido azalmasi bebce normal karsilanmasi gereken bir sey, makine degilsin neticede. Ama bir yil cok uzun bir sure.

Dogum kontrol hapi etkiliyor mu? Eyvah!

Cevap kriterinize uymuyorum, iki çocuğum var hamileyim yoğun tempolu geç saatli çalışıyorum, yani sizden çok çok daha fazla yorgunum, libido sıfır, ama eşimi reddetmem. Araya soğukluk girer ve bu haksızlık

Eski kosucuyum, maraton kosardim. Simdi birakin maraton kosmayi, yurumeye usenen birine donustum.
Kan degerlerim tepetaklak gibi bir his var icimde.

Olay yorgunluktan cikmis anladigim kadariyla.

Eşi reddetmemek, eşe önclik vermek düşüncelerini yanlış buluyorum. Cinselliğin ortasına erkeği oturtmak oluyor çünkü bu. Kadın cinsellikten neredeyse hiç zevk almıyor ama olsun önemli olan eşin reddedilmemesi. O zevkin niye alınmadığı üzerine hiç durulmuyor bile.

Sizin böyle olmanızda eşinizin rolü var mi? Sadece istekli olması yeterli değil ilişki esnasında sizin isteklerinizi önemsiyor mu? Yoksa kendine odaklı mi? Bunlarda önemli çünkü. Bunların cevabı evetse eşiniz haklı elbette. Değilse berabere çözümü bulacağınız şeyler var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…