- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
şu an kesinlikle size hak verdim eşi için özenen bir kadına bu muameleyi nasıl yapar? şevkinizi kırmış.Dogru tahmin. Ne o oyle hayat kadini gibi olmussun demisti, daha yeni evliydik. Cinsel hayatimiz o zaman yine azalmadi ama belki de beni psikolojik olarak etkileyip, bugune patlak verdi
Duygusallik derken bundan bahsediyordum.Bu ihtimali de dusunuyorum. Hatta diyorum ki, bak lutfen evde guzel ortam yaratalim, hafif muzik mum los isik vs, belki o zaman ruhum degisecek diyorum, "bunlar hep bahanelerin" deyip kestirip atiyor.
Hangi noktada ne kimin sucu hersey birbirine girdigi, ve tek suclu ben goruldugum icin, kafam allak bullak
Dogru tahmin. Ne o oyle hayat kadini gibi olmussun demisti, daha yeni evliydik. Cinsel hayatimiz o zaman yine azalmadi ama belki de beni psikolojik olarak etkileyip, bugune patlak verdi
Lutfen sadece evli ve cocuksuz olanlar yorum yapsin.
Bir sure once, yurtdisina tasindim, meslegimle ilgili ileri egitim aliyorum, hem de hergun/9 saat. Bir yandan da, birikimlere dokunmayayim, harclik olsun diye basit bir iste yari zamanli calisiyorum. Sabah 5:30'da uyanmakla basliyor gunluk tempom. Bir de haftada 2 kere dil kursu var. Sadece pazar gunu ne kurs var ne is ne egitim. Esim de, kendi mesleginle tam zamanliya yakin bir iste calisiyor. Bu arada 6 yildir beraberiz, 5 yildir evliyiz, 1.5 yil gibidir yurt disindayiz. Ilk tanistigimizda ve evliligin ilk zamanlarinda(o zamanlar issizdim) tahmin edersiniz ki, her bos animizda beraber oluyorduk.
Yorgun oldugum icin mi, yoksa bendeki libido eksikligi mi bilmiyorum, en fazla haftada 1 kere beraber olmaktan fazlasi aklima bile gelmiyor. Defalarca uyardi beni, "ne bicim kadinlik bu, saglikli seni isteyen bir esin var, karsimda libidosu sifir bir kukla var, aldatmak da yapima ters, git bir doktora gorun, bu ne ya" diye belki son 1 yildir bagrinip duruyor.
Buraya ne zamandir bu konuyu danismak ici yazayim derken, olan son olay ile acilen actim konuyu. Gecen gece isten eve gec geldi, 23 gibi, tabi uyuyorum, beni uyandirdiginda uyku sersemi, "birak beni uyuyorum" dedigim ve birlikte olma istegini geri cevirdigim icin delirdi, bagirdi cagirdi.
Erkeklerin her dakika sevismek istedikleri bir gercek. Ancak kadinlarda, evlendikten bir sure sonra, ilk zamanlara kiyasla, istekte azalma olmasi normal mi? Yoksa bendeki libido eksikligi mi? Ya da, yogun calisan bir kadinin, birlikte olmayi aklina gelmiyor olusu normal mi?
Esim son 1 yildir bu kadar bagirip cagiriyorsa, bu yorgunluguma uykusuzluguma ragmen, kadinlara ozel hap vs mi kullanmaliyim, yoksa bu durumum normal mi?
Yillardir evli ve calisan kadinlara sesleniyorum, sizlerin cinsel hayati nasil? Hersey ilk zamanki gibi mi?
Yazacaktım unuttum, mayıs 2016’dan beri düzenli olarak aralıksız doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hiç bir şekilde isteksizlik yapmadı, aksine arttırdı. Markasına göre değişebilir belki.Mutlaka etkilemiştir etkilemez olur mu hiç. Erkekler bunu anlamıyor hiç ama kadın ruhuna hitap etmeyen kadını seksi, güçlü, çekici hissettirmeyen cinsellik olduğunda kadının libidosu düşer. Yani ben baya baya libidolu bir insanım, sabah yapsak ve orgazm olmuş olsam bile akşama doğru kıpırdanmaya başlarım tekrar mı yapsak diye. Ama bana da erkek arkadaşım böyle hakarete varan şeyler söylese, romantik ortam hazırlamama laf söylese vajinamın kapıları kilitlenir.
Eşinizin anlaşılan cinselliğe karşı sağlıksız bir bakış açısı var. Kadını aşağılayıcı bir şey olarak görüyor seksi, zevk alan kadınları da yaftalamış kendince. Böyle bir adamla birlikte olmaya isteksiz olmanızda da asla sizin bir suçunuz yok. Birlikte cinsellik terapisi, çift terapisi almanızın yardımı olabilir.
Evet, yurtdisina tasindigimizdan beri. Zaten ulke degistirmek kolay degilken, bir de hormonlar zipladi.Doğum kontrol hapı isteksizlik yapıyormuş,
Sanırım doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz
Almanyadasiniz galiba, hic kab degerlerinize bakildi mi, turkiyeden geldikten sonra d vitamini ihtiyaciniz da artmis olabilir.
Tahminim fiziksel hic bir aktiviteye karsi hevesiniz kalmadi ise direk bununla ilgilidir.
Donemsel olarak libido azalmasi bebce normal karsilanmasi gereken bir sey, makine degilsin neticede. Ama bir yil cok uzun bir sure.
Yorgunluğunuz çabası fakat sizi bu hale eşiniz getirmiş..Bu ihtimali de dusunuyorum. Hatta diyorum ki, bak lutfen evde guzel ortam yaratalim, hafif muzik mum los isik vs, belki o zaman ruhum degisecek diyorum, "bunlar hep bahanelerin" deyip kestirip atiyor.
Hangi noktada ne kimin sucu hersey birbirine girdigi, ve tek suclu ben goruldugum icin, kafam allak bullak
Kocanın ağzına aldatmak lafı yapışmışEsimin dedigi "nasil olsa evlendim, koca cepte artik, ben hayatima bakayim, o salak nasil olsa beni seviyor, aldatmaz da" sozunu dogrulayan bir yorum bu galiba
Ki, hic oyle koca cepte vs diye de bakmadim
Valla ben kisin takviye almazsam yataktan zor cikiyorum sabahlari, her seyi etkiliyor. Ki almanyada yazin aldigin d vitamini bile yeterli olmayabilir bunyeye bagli olarak. Konu sahibi biraz kendine bakmali, temposu cok yuksek ama vucudu buna dayanmiyor. libido sadece tek yuzu.D vitamini de cok onemli. Istegi etkiler mi bilmiyorum ama hayat kalitesini cok dusurdugune birebir sahidim..
Bende inanilmaz kemik agrilari vardi. Ozellikle yagmur oncesi yataga cakili kaliyordum..Insanin hicbirsey yapasi gelmiyor. Surekli bir yorgunluk hali.. Romatolojiye gittim kesin romatizmadir dedim. Ama testler temiz cikti. D vitamini icin hap verdiler. Haftada 1 aliyordum degerlerim baya duzeldi bana okadar iyi geldi ki anlatamam.
Gel sex shopa gidelim, yok bak sunu deneyelim bunu yapalim diyecek kadar ozgur beyinliyim, yeterki hayatimiz renklensin. Hep bahane uyduruyorsun cevabini aliyorunm sadeceşu an kesinlikle size hak verdim eşi için özenen bir kadına bu muameleyi nasıl yapar? şevkinizi kırmış.
Gel sex shopa gidelim, yok bak sunu deneyelim bunu yapalim diyecek kadar ozgur beyinliyim, yeterki hayatimiz renklensin. Hep bahane uyduruyorsun cevabini aliyorunm sadece
Bir psikolog olarak, neden evli ve cocuksuz olarak yorum istedigimi anlayacaginizi dusundum. Not bolumunde belirtmeniz gerekmezdi. Neyse, polemige girmiyorum,Eğitim alıp kariyer yapacağım, bu arada birikimime de dokunmayacağım derken koca elden gidecek,
şaka gibi...
26 yıllık kocama sizden daha düşkünüm ben.
İkimiz de yoğun tempoda çalışıyoruz.
Bu arada evde 19 yaşında bir delikanlımız var.
Not: Kriterlerinize uymayan üye.
Camasira tovbeliyim, zira yedigim o hakareti unutmam
Bosanmakla tehdit etmek son nokta....cinsellik harici konularda, daha ne tehditler var, neler neler...Yorgunluğunuz çabası fakat sizi bu hale eşiniz getirmiş..
Hicbir konuda destek olmuyorsa ,güzellikleri görmüyorsa sorun onda sizi hem soğutmuş hem zorluyor.
İyi bir terapistten çift desteği almalısınız?
Bosanmakla tehdit eden adamla insan hiçbir sey yapmak istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?