Calisan evli kadin ve cinsel hayat-lutfen, sadece evli kadinlarin yorumunu rica ediyorum

Dogru tahmin. Ne o oyle hayat kadini gibi olmussun demisti, daha yeni evliydik. Cinsel hayatimiz o zaman yine azalmadi ama belki de beni psikolojik olarak etkileyip, bugune patlak verdi
şu an kesinlikle size hak verdim eşi için özenen bir kadına bu muameleyi nasıl yapar? şevkinizi kırmış.
 
Duygusallik derken bundan bahsediyordum.
Esiniz sizin duygulariniza onem vermiyor.hersey onun istedigi gibi olsun istiyor.cinsellik boyle tek tarafin hadi cnm istedi yapalim demesiyle olacak birsey degil.
 
Dogru tahmin. Ne o oyle hayat kadini gibi olmussun demisti, daha yeni evliydik. Cinsel hayatimiz o zaman yine azalmadi ama belki de beni psikolojik olarak etkileyip, bugune patlak verdi

Mutlaka etkilemiştir etkilemez olur mu hiç. Erkekler bunu anlamıyor hiç ama kadın ruhuna hitap etmeyen kadını seksi, güçlü, çekici hissettirmeyen cinsellik olduğunda kadının libidosu düşer. Yani ben baya baya libidolu bir insanım, sabah yapsak ve orgazm olmuş olsam bile akşama doğru kıpırdanmaya başlarım tekrar mı yapsak diye. Ama bana da erkek arkadaşım böyle hakarete varan şeyler söylese, romantik ortam hazırlamama laf söylese vajinamın kapıları kilitlenir.

Eşinizin anlaşılan cinselliğe karşı sağlıksız bir bakış açısı var. Kadını aşağılayıcı bir şey olarak görüyor seksi, zevk alan kadınları da yaftalamış kendince. Böyle bir adamla birlikte olmaya isteksiz olmanızda da asla sizin bir suçunuz yok. Birlikte cinsellik terapisi, çift terapisi almanızın yardımı olabilir.
 

Merhaba. 4.5 senedir evliyim, çocuğum yok. Eşlerin cinsel anlamda orta yolu bulması lazım. Cinsellik evliliğin çok önemli bir öğesi. Eşiniz haftada 1 olmasını normal bulmuyor ve sorun olarak bunu dile getiriyor. Siz de sorunu görmezden gelmeyin. Çünkü bu durum evliliğinizin bozulmasına yol açabilir. Belki yoğun çalışmanız cinsel isteğinizi olumsuz etkiliyor olabilir. Bir kadın doğum ve psikiyatri uzmanına gidin derim. Bilinçsiz ilaç kullanmayın. Bu arada her ekek her dakika sevişmek istemez. Her kadın aynı olmadığı gibi her erkek te aynı değildir. Bu yazdığınızdan eşinizin de her dakika birlikte olmak istediği çıkarımını yapamayız.
 
Yazacaktım unuttum, mayıs 2016’dan beri düzenli olarak aralıksız doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hiç bir şekilde isteksizlik yapmadı, aksine arttırdı. Markasına göre değişebilir belki.
 
Doğum kontrol hapı isteksizlik yapıyormuş,
Sanırım doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz
Evet, yurtdisina tasindigimizdan beri. Zaten ulke degistirmek kolay degilken, bir de hormonlar zipladi.
Peikolojik/fizyolojik olarak altust olmus bir bunye daha ne yapsin?
 
Diğer yorumlarınızı da bence konunuza ekleyin.Eşiniz kadın ruhundan anlamıyor,nasıl bir şekilde sevişmenizi bekliyor kendisi her şeye bir bahane bulurken ? Hoşuna gitmeyen şeyler için sizi üzüp kıracağına neyi nasıl istediğini göstererek sizi teşvik edebilirdi.Onun yerine her isteğinize bir kulp bulmuş,şimdi de neden sevişmiyorsun diyor.Karşılıklı çözmeniz lazım bu durumu,sadece sizlik bir durum yok ortada.
 

D vitamini de cok onemli. Istegi etkiler mi bilmiyorum ama hayat kalitesini cok dusurdugune birebir sahidim..
Bende inanilmaz kemik agrilari vardi. Ozellikle yagmur oncesi yataga cakili kaliyordum..Insanin hicbirsey yapasi gelmiyor. Surekli bir yorgunluk hali.. Romatolojiye gittim kesin romatizmadir dedim. Ama testler temiz cikti. D vitamini icin hap verdiler. Haftada 1 aliyordum degerlerim baya duzeldi bana okadar iyi geldi ki anlatamam.
 
Yorgunluğunuz çabası fakat sizi bu hale eşiniz getirmiş..
Hicbir konuda destek olmuyorsa ,güzellikleri görmüyorsa sorun onda sizi hem soğutmuş hem zorluyor.
İyi bir terapistten çift desteği almalısınız?

Bosanmakla tehdit eden adamla insan hiçbir sey yapmak istemez.
 
Adam size doktora git cozum bul diyor ve siz bir senedir bunu yapmiyorsaniz hatalisiniz demektir
 
Reactions: 000
Esimin dedigi "nasil olsa evlendim, koca cepte artik, ben hayatima bakayim, o salak nasil olsa beni seviyor, aldatmaz da" sozunu dogrulayan bir yorum bu galiba
Ki, hic oyle koca cepte vs diye de bakmadim
Kocanın ağzına aldatmak lafı yapışmış kndine çeki düzen vermezsen yakın gibi görünüyo yapmam etmem dediğine bakma sen sana sinyal veriyo ki bak kendine gelmezsen bende aldatırım diyo
 
Eğitim alıp kariyer yapacağım, bu arada birikimime de dokunmayacağım derken koca elden gidecek,
şaka gibi...
26 yıllık kocama sizden daha düşkünüm ben.
İkimiz de yoğun tempoda çalışıyoruz.
Bu arada evde 19 yaşında bir delikanlımız var.
Not: Kriterlerinize uymayan üye.
 
Valla ben kisin takviye almazsam yataktan zor cikiyorum sabahlari, her seyi etkiliyor. Ki almanyada yazin aldigin d vitamini bile yeterli olmayabilir bunyeye bagli olarak. Konu sahibi biraz kendine bakmali, temposu cok yuksek ama vucudu buna dayanmiyor. libido sadece tek yuzu.
 
şu an kesinlikle size hak verdim eşi için özenen bir kadına bu muameleyi nasıl yapar? şevkinizi kırmış.
Gel sex shopa gidelim, yok bak sunu deneyelim bunu yapalim diyecek kadar ozgur beyinliyim, yeterki hayatimiz renklensin. Hep bahane uyduruyorsun cevabini aliyorunm sadece
 
Gel sex shopa gidelim, yok bak sunu deneyelim bunu yapalim diyecek kadar ozgur beyinliyim, yeterki hayatimiz renklensin. Hep bahane uyduruyorsun cevabini aliyorunm sadece

Bence konunuzun başına tüm bunları ekleyin,çünkü herkes sizi haksız buluyor.Ama böyle bir adam için ben de kılımı kıpırdatmam.Hem çabayı görmezden geliyor,hem kadın ruhundan habersiz,istediğiniz şeyler gayet normal şeyler,bir müzik hafif dans loş bir ortam,bunu yapmak zor bile değil,ona bile karşı adam.
 
Bir psikolog olarak, neden evli ve cocuksuz olarak yorum istedigimi anlayacaginizi dusundum. Not bolumunde belirtmeniz gerekmezdi. Neyse, polemige girmiyorum,
 
Erkeklerin her dakika sevişmek istedikleri bir gerçek değil bu bir burda bir sürü kadın eşim bana dokunmuyor diye konu açıyor elimizdekini kıymetini bilin bence eşiniz haklı ve bu bir ihtiyaç ben ne kadar yorgun olsam da bu iş olsun ister ve zaman ayiririm
 
Bosanmakla tehdit etmek son nokta....cinsellik harici konularda, daha ne tehditler var, neler neler...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…