- 16 Aralık 2018
- 272
- 229
- 18
- Konu Sahibi yasemin010103
Siz lisede okuyan ogrencilerin ana babasi avukat doktor ogretmen sansidiniz sanirim.Buna katilmiyorum.. ev hanimlari cocuklariyla cok duzgun bir iletisim kuruyorsa okullardaki sorunlu cocuklarin hepsi calisan annelerin mi? Ya da 80 kusagi olarak (o zaman calisan kadin sayisi belli) cok mu mutlu 30-40 yas grubu.. tam tersi benim cevremdeki en disiplinli, mutlu ve kolay iletisim kurulan cocuklar calisan annelerin cocuklari.. buyuk oglumun sinifinda tek calisan anneyim, o yuzden iyi gozlemleyebiliyorum.. sinifta kahvalti yapan, utulu kiyafetle okula giden 2-3 cocuktan birisi benim oglum.. geri kalanlarin anneleri an itibariyle yarin bogazda yapacaklari kahvaltiyi organize ediyorlar :) yani “annem calisti, benimle ilgilenmedi” isin kolayi.. onun dogrusu “annem benimle ilgilenmek istemedi” olacak..
Devlet okullarindan bahsediyorum tam olarak.
Kadinin calismasina karsi olsam okumazdim zaten.:)
Demek istedigim boyle hayat mucadelesi icinde canini disine takmis kadinlar ve kuvvetle muhtemel katkisiz adamlar.
Isoogretmen annelere vs gelince neden benim calistigim okulda cocugumla yeterince ilgilenemiyorum diye yakinan hocalarla dolu .
Yine demek istedigim bu adamlar demek ki baya rahat ki kadin ordan oraya kostururken olan cocuga oluyor.