- 16 Aralık 2018
- 272
- 229
- 18
- Konu Sahibi yasemin010103
Bakin sevgili ablacim kardesim bilmiyorum yasinizi nitekim bayansiz inan saygim sonsuz dusuncelerine asla katilmiyorum demiyorum.Tek mesele çocuk doğurmak mı? Bu kadar dertse doğurmasınlar o zaman.
Mesela bir erkek ben işi bırakıp çocuğa bakayım sen çalış diyemez mi eşine? Doğum izninden sonra kadın işe dönsün, erkek çocuk baksın, nasıl olur? Niye çalışmak zorunda?
Ama kadının fıtratı doğurup çocuk bakmak, erkeğinki de eve ekmek getirmek diyorsanız diyecek bir şeyim yok benim.
Erkek baksin tamm biz calisalim mesele bu degil ki siz beni neden anlamiyorsunuz ben tamamen kadini dusunuyorum kadinin ozgur olmasini dusunuyorum ekonomik olarak kendi ayaklarinda dursun diye de dusunuyorum .Ben zaten meslek sahibi bir bayanim lutfen dedigim bu degil dedigim kadina para gozuyle de bakilmasi agir degil mi ? Tek sorun dogurmak mi ? Nedir? Bu mu yani kadin daha fazlamiz var yani daha sıkıntılı sureclerimiz de var.Bunun uzerine bir mantigi kabul etmiyorum .Son derece kadini dusunuyorum.Allah askina okulumda bir erkek hoca dedi ki karim calissin calismasin kendi bilir ama calisan olursa da ohh deyme keyfime bal kaymak dedi.Cunku ne l
erkek ne kadar ortak da is yapsa .Yine kadin yine kadin yine kadin.Burada madalya yine kadinin.! Sanmayin ki kadini aciz goruyorum hayir! Kadinin etinden kemiginden yararlanan bir zihniyete karsiyim !
Valla ben beni çok sevecek bir erkek arıyorum, fakirlikte zenginlikte yanımda duracak, hasta olduğumda yaşlandığımda elimi tıtacak birini istiyorum. Herkes ailesine kadar, bu kadar hesapçı, bu kadar sahteyken günümüzde aşkın sevginin yalan olması da normal.