çalışan hamileler

ayy inanmıyorummm şookk
en son evlenmekten vazgeçmemiş miydi o
ikinizin adına da çok sevindim tatlım yaaa
evet evlenmekten vazgeçmişlerdi ama enişte geldi gönlünü aldı evlendiler şimdi musssssssssssssssssssmutlular fransaya yerleşti gül.. maşAllah çok mutlulua bizde çok mutluyuz. kaç aylık hamilesin şimdi sen bellimi cinsiyeti .)

maşallah yaa çok sevindim gerçekten
17. haftam bitiyo yarın
cinsiyetimiz belli değil maalesef
edepli çocuğum göstermiyo bi türlü

anam ben böyle nazlansam eşim ne der bilmiyorum evin her işini yapıyorum çok yoğun geç saate kadar çalışıyorujm 8 de evdeyim düşün dün azcık uzandım ilerki aylar ne olacak senin halin dedi bana

valla ben bencilim biraz:) eşim meşim pek takmam. tütüyü ütücüye yolluyorum eve temizlikçi geliyor birde onlarla uğraşırsan hiç başa çıkamam. ne olacakmış halin ki dinleneceksin tabi sen dinlenip uyudukça bebiş büyüyecek. benimkine yüz versem hemen o da konuşurda pek oralı olmuyorum ben pehhh:)

sen şimdiden böyleysen bebek olunca napacan tatlım..
eşin yardımcı olmuyor mu kahvaltıyı o hazırlasa bari saatleriniz mi uyuşmuyor.
annen gitse de aklı hep sende kalır .

annem yokken hamile değilken de eşim hazırlıyordu ama bizde sabah kahvaltısı alışkanlığı hiç yoktu tost hazırlıyordu ikimizde çıkıyorduk şimdi peynir zeytin vb. kahvaltı yapmak gerekiyor. eşim sağolsun erken çıksada yumurtamı haşlıyor mesela annemde çay filan koyuyor. giderse ben erken kalkıcam eşimle birlikte hazırlayacağım artık:):)

bebek olunca ise planım şu ekilde inş annemler ankaraya taşıancaklar babam söz vermişti zaten çocuğun olursa geliriz diye mümkünse aynı siteye :):):)

oohh tatlım işin iş senin ya ..
benim de eşim yardımcı oluyor kahvaltıyı hep o hazırlardı. şimdi hergün yumurta pek sevmem de yinede mecbur yiyorum..
annem bi hafta durdu geldiğinde üc günde gidecekti.. ankara boğdu onu kaçtı gitti...

valla şükür yolunda herşey, annem çok kalmaz ama benim babamı bırakamaz yalnız, oda gider yakında.

bizimkiler hep ankaradaydı yeni taşıdılar hatya a ama benim için geri dönecekler inş

bende akşamları yemek yiyemiyorum. başım öyle ağrıyor ki kafayı kaldıramıyorum.. doktor tansiyondan dedi düşük olurmuş ve bende de düşük akşama kadar yorgunlukla düşüyor. .
Benimde gündüz yemek yiyemediğim için tansiyonum aşırı düşüyor akşamda tansiyon normal ama yemek yediğim için mide bulantısından ve öğürmekten ölücem Napcaz bilmiyorum geçicek inşallah

ay evet hayırlısı ile bi geçsin şu dönem... gündüz yorgunluk oluyor iş yapmak içimden gelmiyor. öyle de yoğunuz ki az sonra yapayım olmuyor.. bulantım yok olsa dolmuşla gelip gitmek zülüm olurdu..

ay evet hayırlısı ile bi geçsin şu dönem... gündüz yorgunluk oluyor iş yapmak içimden gelmiyor. öyle de yoğunuz ki az sonra yapayım olmuyor.. bulantım yok olsa dolmuşla gelip gitmek zülüm olurdu..

ama ben sana bır soru sordum kuzum

ilk zamanlar bende de öyle olmuştu. kasıklarım ve başım ağrıyordu. ateş 37.6 olmuştu. acile gitmiştik orda hamile olduğumu öğrenmiştim. galiba seninde öyle olucak..idrar testi yaptın mı çıkabilir artık . tam iki olmasa da ikinci silik de çıkar.
yazıyı öğle arasına gitmeden okudum. sonra da unutmuşum canım kusura bakma...

ayy yok canım ne kusuru sen kusuraq bakma tekrar tekrar soruyorum ıste korkum sukı atesım yuksek degıl gecen ay 36.7 lere cıktı regl oldum bu ayda 36.3 te kaldı ama yum catlamadan once 35.7 di. ınsallah oyle olur bırde gecelerı cok agrıyor kasıklarm

Kasık ağrısı normal dedi doktor .. benim de gece ve sabah kalktığımda çok oluyordu bi kaç gündür kesildi ara ara oluyor.

adetın 12. gunu gıttım 2 tane yumurtam vardı 17 mm ve 18 mm belırlı ıslıskı gunlerı verdı o gunler ve sonrasında ılıskı oldu. ama kasık agrımı bılmıyor
ilaç falan kullanıyorsan kullanma ya da değiştir diyebilirdi de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…