evet evlenmekten vazgeçmişlerdi ama enişte geldi gönlünü aldı evlendiler şimdi musssssssssssssssssssmutlular fransaya yerleşti gül.. maşAllah çok mutlulua bizde çok mutluyuz. kaç aylık hamilesin şimdi sen bellimi cinsiyeti .)ayy inanmıyorummm şookk
en son evlenmekten vazgeçmemiş miydi o
ikinizin adına da çok sevindim tatlım yaaa
maşallah yaa çok sevindim gerçektenevet evlenmekten vazgeçmişlerdi ama enişte geldi gönlünü aldı evlendiler şimdi musssssssssssssssssssmutlular fransaya yerleşti gül.. maşAllah çok mutlulua bizde çok mutluyuz. kaç aylık hamilesin şimdi sen bellimi cinsiyeti .)
anam ben böyle nazlansam eşim ne der bilmiyorum evin her işini yapıyorum çok yoğun geç saate kadar çalışıyorujm 8 de evdeyim düşün dün azcık uzandım ilerki aylar ne olacak senin halin dedi bana
sen şimdiden böyleysen bebek olunca napacan tatlım..
eşin yardımcı olmuyor mu kahvaltıyı o hazırlasa bari saatleriniz mi uyuşmuyor.
annen gitse de aklı hep sende kalır .
oohh tatlım işin iş senin ya ..annem yokken hamile değilken de eşim hazırlıyordu ama bizde sabah kahvaltısı alışkanlığı hiç yoktu tost hazırlıyordu ikimizde çıkıyorduk şimdi peynir zeytin vb. kahvaltı yapmak gerekiyor. eşim sağolsun erken çıksada yumurtamı haşlıyor mesela annemde çay filan koyuyor. giderse ben erken kalkıcam eşimle birlikte hazırlayacağım artık:):)
bebek olunca ise planım şu ekilde inş annemler ankaraya taşıancaklar babam söz vermişti zaten çocuğun olursa geliriz diye mümkünse aynı siteye :):):)
oohh tatlım işin iş senin ya ..
benim de eşim yardımcı oluyor kahvaltıyı hep o hazırlardı. şimdi hergün yumurta pek sevmem de yinede mecbur yiyorum..
annem bi hafta durdu geldiğinde üc günde gidecekti.. ankara boğdu onu kaçtı gitti...
Benimde gündüz yemek yiyemediğim için tansiyonum aşırı düşüyor akşamda tansiyon normal ama yemek yediğim için mide bulantısından ve öğürmekten ölücembende akşamları yemek yiyemiyorum. başım öyle ağrıyor ki kafayı kaldıramıyorum.. doktor tansiyondan dedi düşük olurmuş ve bende de düşük akşama kadar yorgunlukla düşüyor. .
ay evet hayırlısı ile bi geçsin şu dönem...Benimde gündüz yemek yiyemediğim için tansiyonum aşırı düşüyor akşamda tansiyon normal ama yemek yediğim için mide bulantısından ve öğürmekten ölücemNapcaz bilmiyorum geçicek inşallah
ay evet hayırlısı ile bi geçsin şu dönem...gündüz yorgunluk oluyor iş yapmak içimden gelmiyor. öyle de yoğunuz ki az sonra yapayım olmuyor.. bulantım yok olsa dolmuşla gelip gitmek zülüm olurdu..
ilk zamanlar bende de öyle olmuştu. kasıklarım ve başım ağrıyordu. ateş 37.6 olmuştu. acile gitmiştik orda hamile olduğumu öğrenmiştim. galiba seninde öyle olucak..idrar testi yaptın mı çıkabilir artık . tam iki olmasa da ikinci silik de çıkar.gunaydınn :) ozaman yardım edın banadun gece sag kasıgımın agrısından hıc uyuyamadım bıcak gıbı bısı saplandı belım bacaklarım cok agrıyor ama goguslerımde agrı sızı yok atesımde cok yuksek degıl ama dereceye gore ben yanıyorum
ayy yok canım ne kusuru sen kusuraq bakma tekrar tekrar soruyorumilk zamanlar bende de öyle olmuştu. kasıklarım ve başım ağrıyordu. ateş 37.6 olmuştu. acile gitmiştik orda hamile olduğumu öğrenmiştim. galiba seninde öyle olucak..idrar testi yaptın mı çıkabilir artık . tam iki olmasa da ikinci silik de çıkar.
yazıyı öğle arasına gitmeden okudum. sonra da unutmuşum canım kusura bakma...
Kasık ağrısı normal dedi doktor .. benim de gece ve sabah kalktığımda çok oluyordu bi kaç gündür kesildi ara ara oluyor.ayy yok canım ne kusuru sen kusuraq bakma tekrar tekrar soruyorumıste korkum sukı atesım yuksek degıl gecen ay 36.7 lere cıktı regl oldum bu ayda 36.3 te kaldı ama yum catlamadan once 35.7 di. ınsallah oyle olur bırde gecelerı cok agrıyor kasıklarm
işte istem dışı ağrıyınca karnımı tutuyorum anladı bazı kadınlar . hamile misin diye ...Kasık ağrısı normal dedi doktor .. benim de gece ve sabah kalktığımda çok oluyordu bi kaç gündür kesildi ara ara oluyor.
tamam canım cok cok teşekkürler benım ates yukselmeyınce ben tedırgın oldum bakalım ne olacak ıns bebegım gelmıstır:)işte istem dışı ağrıyınca karnımı tutuyorum anladı bazı kadınlar . hamile misin diye ...
hadi güzel haberler inş.tamam canım cok cok teşekkürler benım ates yukselmeyınce ben tedırgın oldum bakalım ne olacak ıns bebegım gelmıstır:)
takiplerini yapan doktorla konuştun mu pekitamam canım cok cok teşekkürler benım ates yukselmeyınce ben tedırgın oldum bakalım ne olacak ıns bebegım gelmıstır:)
takiplerini yapan doktorla konuştun mu peki
ilaç falan kullanıyorsan kullanma ya da değiştir diyebilirdi de .adetın 12. gunu gıttım 2 tane yumurtam vardı 17 mm ve 18 mm belırlı ıslıskı gunlerı verdı o gunler ve sonrasında ılıskı oldu. ama kasık agrımı bılmıyor
yok canım kullaanmıyorum bu ay ılac hıc kullanmadım cok saol ılgılendıgın ıcın :)ilaç falan kullanıyorsan kullanma ya da değiştir diyebilirdi de .
idrar testi denesene bi .silik çıkacak mı .yok canım kullaanmıyorum bu ay ılac hıc kullanmadım cok saol ılgılendıgın ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?