çalışan hamileler

allah kolaylık versin canım

ileriye doğru söyliyeyim biraz daha erken çıkayım die diyorum şirket değiliz çünkü şahıs olduğu için

bugün cumartesi ben işteyim çok uykum var gözlerim kapanıyorrrr bi an önce evime gidip dinlensem keşke

arkadaşlar doğum parası yeni alanlar bu konuda bilgi verebilirmi 1 temmuzda raporum başlıyo ilk 2 aylık sonra 2 aylık olucakmış ücreti tek seferde mi yoksa 2 ye mi bölünüyor oda?? birde aylık aldığımız maaş diyelimki net 1000 lira bu 4 aylık rapor sürecinde 4000 tl rapor parası alınırmı maaşla aynı rakama tekabül ediyormu?? daha çok olur diye duymuştum ama kafama takıldı yardımcı olursanız sevinirim..

ne zaman yada kaç sefer bilmiyorum .ama miktar hesaplama net değil brüt maaş üzeinden oluyor. son 3 aylık brüt maaşın toplanıyor ve son 3 aylık prim gün sayını bölünüp rapor gün sayısı ile çarpılıp bunun 2/3 ü yatar doğum parası olarak

1450 BRÜT 90 GÜN PRİM KAÇ PARA ALICAM O ZMN

raporu 122 günlük alabiliyormuşuz. bundan hareketle aşağı yukarı 3.900 civarı bişi alırsın sanırım. ama maaş artı prim ikramiye gibi ek alacakların varsa onlarda etkileyecektir

slm kızlar bısey soracaktım benım 32 haftam 4 agustos o tarıhte calısabılır raporu alacam ama rapor kaç gunluk verılıyor yakın zmanada alan var mı 37. haftaya kadar dıyorlar da 37+0 da mı bıtıyor 37+6 da mı bıtıyor acaba bılgısı olan varsa yazabılır mı cok onemlı ve acıl

slm bnde 30 haftaıgım 37 haftaya kadar calışıcam sonra çıkıcam işten kayınvalıdemın çocuguma bakmasını istemıyorum gelsın 1 hafta kalsın yardım için snra herkes evıne temellı o kadınla aynı evde kalırsam çıldırırım zaten çok yaşlı ve kendı ilaçlarını bile gün içinde almayı unutuyo ben bebegımı nasıl emanet edıcem kı ayrıca 2 aylık bı bebeyı bırakıpta gıdemem heralde işe

Kaç derecede yıkadınız acaba.

Kızlar benim de 32 ydi gecen hafta bugün 33 e girdim dr um 37 ye kadar rapor yazdı ama 32+1 ay veriolar yani 37 de cıkıosubn. Artık o saatten sonra ii hissetsen de calısamazsın

ahh beee evde yata yata hamilelik geçirenler çok sansli ben ise hafta içi 8-17 arasi çalışıyorum haftasonu tatilim var.. dinlenemiyorum ayacıklarım da sisti nabicam ya

yarım gün varmi bilmiyorum ben almiycam ya yarım gün çalışana yarım maaş verildiği duydum.. kamuda çalışıyorum.. 37. haftasinda çikiycam izine.. süt izini kullansam yeter bana:)

kızlar meraba, ben size su 32. haftadan sonra alınan raporu soracaktım. ben kamuda memurum. bizim personel servisindeki kişi 32. haftadan sonra da alınan 1 kac gunluk rapor ya da izin sonraki 5 haftayı etkilemez, ben duymadım memurlarda öyle birsey dedi. siz ne dersiniz kesin bilgisi olan var mı ona göre rapor aya da izin kullanıcam agustosta. 16 eylülde 32 . haftam doluyor

canım ben de memurum benim bildiğim 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldıysan eğer bu sürede rapor alsan bile geçersiz oluyor yani aktarma olmuyor 16 haftalık izninden gidiyor ben de şuan 14. haftadayım o günleri görürmüyüm bilmiyorum canım çalışırken hamilelik çok zormuş benim hala mide bulantıları ve kusma geçmedi çok zorlanıyorum heralde 32 de bırakacam gibi geliyor bana :) sonuna kadar çalışmak çok mantıklı aslında sonrası için ama hayırlısı artık zaman ne gösterir bakacam:)

ben de izmirde sıcaklardan ve yoldan bunalmış durumdayım o yuzden acaba cıkar yol var mı diye baktım ama sanırım kesintisiz çalışmak gerek ki o izinleri sonraya atabilelim. neyse saglık olsunda artık sıkıcam dişimi yapcak birsey yok gibi. sonra kullanmayı daha cok istiyorum cünkü. hersey bebişlerle daha fazla rahat vakit gecirebilmek için:)

canım inan ankaranın da pek farkı yok valilikten de ses yok öyle işe git gel her gün benim bir de 1 saat uzaklık var evle araba beni mahvediyor sürekli kusuyorum şu günler geçsin inşallah o günleri de görürüm o zaman çalışmayı tercih edecem sanırım ben aslında 2 yıl ücretsiz izin de alacam ama bebekle ne kadar zaman geçirsem o kadar iyi hayırlısı bakalım her şeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…