- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
ayşşş çok mutlu oldum tam benlik bir konu11 aylık evliyim ve çalışıyorum.akşam 8 de evdeyim eşimde 8buçukta geliyo.sadece yarım saatim var yemeğe o yüzden ahım şahım yemekler pazar günleri hariç hiçbir zaman evde olmuyor.hep pratik şeyler tabiki..çorba pilav 3-4 günlük yemekler daha basit şeyler oluyor.mesela eti pazar günü doğruyorum pişirip atıyorum buzluğa.yada kıymayı yemeklik yapıp atıyorum.tavuklarıda aynı şekilde yapıyorum.diğerleri sabit zaten.çorba pilav salata.bazen kuru fasulye bazen tavuk sote,et sote,ıspanak,makarna,türlü,bu tarz şeyler oluyor.pazar günü karnıyarık sarma veya eşimin en sevdiği yemeği yapıp 2-3 günde onu yiyoruz.çok şükür eşimde sıkıntı yapmıyor.canım istemediği zman dışardan yiyoruz ucuz şeyler.geçip gidiyor.ama en zoru ütü bıktım usandım iflahım kurudu
çorbayı kavanozlara koyup,ağzını sıkıca kapatıyorsun canım ve buzdolabın alt kısmına koyuyorsun..
Bütün Çorbaları yapabiliyomusun mesala tavuk çorbasını (Tavuk çabuk Bozuluyor Ya)Birde kaç gün içinde kullanmak gerekiyor içinde tat olarak fark varmı?Kavanoza sıcakken çorba koyulacak demi Çok soru sordummm yavv
patates buhlama nedir? soğan kavurması da? nasıl yapılıyor:44:
Bütün Çorbaları yapabiliyomusun mesala tavuk çorbasını (Tavuk çabuk Bozuluyor Ya)Birde kaç gün içinde kullanmak gerekiyor içinde tat olarak fark varmı?Kavanoza sıcakken çorba koyulacak demi Çok soru sordummm yavv
ayşşş çok mutlu oldum tam benlik bir konu11 aylık evliyim ve çalışıyorum.akşam 8 de evdeyim eşimde 8buçukta geliyo.sadece yarım saatim var yemeğe o yüzden ahım şahım yemekler pazar günleri hariç hiçbir zaman evde olmuyor.hep pratik şeyler tabiki..çorba pilav 3-4 günlük yemekler daha basit şeyler oluyor.mesela eti pazar günü doğruyorum pişirip atıyorum buzluğa.yada kıymayı yemeklik yapıp atıyorum.tavuklarıda aynı şekilde yapıyorum.diğerleri sabit zaten.çorba pilav salata.bazen kuru fasulye bazen tavuk sote,et sote,ıspanak,makarna,türlü,bu tarz şeyler oluyor.pazar günü karnıyarık sarma veya eşimin en sevdiği yemeği yapıp 2-3 günde onu yiyoruz.çok şükür eşimde sıkıntı yapmıyor.canım istemediği zman dışardan yiyoruz ucuz şeyler.geçip gidiyor.ama en zoru ütü bıktım usandım iflahım kurudu
Topalak Çorbası nasıl oluyor merak ettimmBence Çorba Körili Tavuk Pilav olsa daha güzel olur.
kızlar biriniz aydınlatın bizi.Tavuk çorbası konur mu kavanozlara? Ben sıcakken koyulur biliyorum canım:26:
günaydıın dün ne pişirsem diye düşünüp karar verememiştim ya kızlar.
eve gidince şunları yaptım:
domatesli bulgur pilavı
patates kızartması
hazır tavuklu şehriye çorbası( içine nohut ve tavuk eti ilave ettim)
havuç tarator
mantar salatası
veee dünden kalma körili tavuk sotem( tabiki eşim yemedi)
coştum resmen kızlar,kararsız eve gidince ayarım kaçtı
internetten gördüğüm mantar salatası tarifini ilk kez denedim
ama beğenmedim,eşim zaten mantarı hiiiiç sevmez
çöpe gitti emeklerime yazık oldu
bugünde makarna yapmayı düşünüyorum valla uğraşamam ohh be sabahtan karar verdim rahatladım
günaydın kuzum baya yorulmuşsun ya bugun yorma kendini öle oluyo değişik tarif deneyeyim diyosun ziyan oluyo bizim tarifler yüzde yüz ev işi ve denemişgünaydıın dün ne pişirsem diye düşünüp karar verememiştim ya kızlar.
eve gidince şunları yaptım:
domatesli bulgur pilavı
patates kızartması
hazır tavuklu şehriye çorbası( içine nohut ve tavuk eti ilave ettim)
havuç tarator
mantar salatası
veee dünden kalma körili tavuk sotem( tabiki eşim yemedi)
coştum resmen kızlar,kararsız eve gidince ayarım kaçtı
internetten gördüğüm mantar salatası tarifini ilk kez denedim
ama beğenmedim,eşim zaten mantarı hiiiiç sevmez
çöpe gitti emeklerime yazık oldu
bugünde makarna yapmayı düşünüyorum valla uğraşamam ohh be sabahtan karar verdim rahatladım
ben bugün fırında tavuklu patates yapmayı düşünüyorumsözde dünden yapacaktım bugüne hazır olsun diye ama yemedi.
dünden arpacık çorbam var
yanına pilav tamamdır 2 günlük yemek çıkar.
havuç tarator çok severim. onu da yarın pazar alışverişinden sonra yaparım.
ben bugün fırında tavuklu patates yapmayı düşünüyorumsözde dünden yapacaktım bugüne hazır olsun diye ama yemedi.
makarna gibisi var mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın kuzum baya yorulmuşsun ya bugun yorma kendini öle oluyo değişik tarif deneyeyim diyosun ziyan oluyo bizim tarifler yüzde yüz ev işi ve denemişdün bende cok yoruldum pazar misafir vardı ev göcüyodu ev temizledim çamaşır yıkadım 2 makina hava yağmurlu eşimle o konuda hep kavga edyoz anlayış göstermiyo
hergün 2 gömlek değiştriyo ve bigün giyiyo ütülü askıda olcak ama çalışıyom tekim
ben de çok severim eşim de severbenim kurtarıcı yemeğim fırında tavuk cok severiz havuçluyu bizde bende perşembe pzara gidecem bugun napsam ?
oyyy 1,5 aylık yeni gelin :))) Rabbim yuvanızdan mutluluğu,huzuru eksik etmesin inşaAllah canımevlenince yemek derdi,ütü derdi,temizlik derdi oooo dertler bitmiyor canım di mi :)) Aman hepsi olur yeter ki sağlığımız yerinde olsun,keyifler yerinde olsun :))
Canım fırında tavuklu patatesi nasıl yapıyorsun ben de sabah tavuk çıkardım akşam ondan yapacağım da değişik tarif var mı merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?