- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Kolay yemekte olsa, bitmiş halinden bir çekim yeter.
Karnım gibi gözümde doysun değilmi:)) görünce ben, bu bana göre ola bilir diyorum
Şimdi alıntı yaptiginda simgeleride görürüz, onun altında, eklentiler penceresi var, kırmızı ile eklenti yazıyor,
Oraya tıklandığında başka bir pencere açılıyor. Sağ, yukarı tarafda kırmızı ile, dosya Ekle yazqr ve oraya tıkladığınızda istediğiniz resmi eklersiniz
Bende size kolay bir tarif vercem
bayan ruj sanırım sen adanalısın
bende eklenti yaz diye bişey yok yaaa ben neden bilmiyorum resim eklemeyi :2:
araştırıp bulurum canım sağol.
senin tarifini ve resmini bekliyoruz.
Resim çektim senin için.
Belki ayarların ile biraz oynamalısın..
tamam canım buldum çok sağol,
sayfayı aşağı çekmiyormuşum ne kadar safım
Birde benim evde İnternet yok ,çekecem işe gidip buraya gelip yükelyecem aslında üşenmesek yaparız hem daha güzel olur görsellik açısındanben resim çekmeme kalmadan eşim süpürür
resim eklemek de mantıklı aslında :44: ama ben üşengecim ve çok aç oluyorum
Birde benim evde İnternet yok ,çekecem işe gidip buraya gelip yükelyecem aslında üşenmesek yaparız hem daha güzel olur görsellik açısından
Birde benim evde İnternet yok ,çekecem işe gidip buraya gelip yükelyecem aslında üşenmesek yaparız hem daha güzel olur görsellik açısından
yağmur perisi börekler harika görünüyorr vallahi teşekkürler tarif için
Geçmiş Olsun Tipik erkek canım hepsi aynı erkeklerin takma kafana ..günaydın kızlar dün cok yorucu bigündü size anlatamam eşim ayagını incitmiş k.v gitmiş arıyo beni eve gel eve gel geldim işten k.v bana geldiler biraz lahmacunum vardı yanına mercimek çorbası yaptım salata yedik eşime kızdım k.v kalsaydı bende oraaya gelseydim gece 3 kadr misafir oturdu.k.v bende kaldı eşim mercimek çorbasına diyoki cok güzel olmuş anne sen mi yaptın :26:çıldırdımmm
Bugün erken çıkacam şimdiden menümü yazayim dedim
Dünkü yapmadığım Domates Çorbası
Dün akşamdan bugün için yaptığım Zeytinyağlı kabak yemeği (Yengen yapmıştı çok güzel olmuştu bakalım ben onun kadar güzel yapabildinmi)
Makarna (Sadece yağlarım eşim ketçap mayonez sıkar yer)
Yoğurt,Salata
menün cok güzel canım hafif ve sağlıklı benim k.v evde ne yemek yapsam karar veremedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?