- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
evet bizde de süpürge ,vileda eşimdedir.
balkonlar
haa bazen de bulaşık yıkar ya da makineye dizesağolsun.
ağaç yaşken eğilmemiş ama artık biraz bükebildiğimiz kadarAllahtan temiz ve titiz
**
perşembe şunu mu yapsam http://mutfaksirlari.com/zeytinyagli-patlican-yemegi.html:40: pratik hem
kv'ni tebrik ederim bayan ruj :128: her anne böyle olmadı özellikle erkek evlat yetiştirirken
benimkisi de temiz ve titiz yetiştirmiş ama işlere el sürdürmemiş
nişanlıyken en çok bu konuda sınardım eşimi korkardım herşey bana kalırsa evlenince diye iyi iyi beklediğimden iyi performans sergiliyor.nazar değdirmeyeyim
birkaç pratik yemek öğreteyim de diyorum hastalık olur birşey olur başının çaresine bakmayı bil hayatım diye
--
yulaf ezmesi :44: bilmem ki dene istersen
aynı benim eşim vallahiayy süper yaa,adam sana balık vermiyor,balık tutmayı öğretiyor
Yapamıyorsan al sana buharlı ütü demiş
Benim k.v çok titiz bir kadın komando gibi yetiştirmiş valla
Eşim benden iyi ütü ve temizlik yapıyor,elide çok hızlı maşallah her eve lazım
Hatta bi gün evden çıkarken içerde bişe unutmuşum,ara holde de halı yoktu, ayağımda
ayakkabıyla bir adım attım alacağım şeye uzandım,
bana bir kızdı dedi ki '' seni bir daha ayakkabıyla içeri girerken görmiyim''
ya yardım ediyorlar çok şükretmemiz lazım çünkü eniştemden biliyorum ablamda çalışıyo 2 çocukları var ama eniştem hiçbir şey yapmaz.o yüzden bin şükür eşlerimizeevet bizde de süpürge ,vileda eşimdedir.
Balkonlar
Haa bazen de bulaşık yıkar ya da makineye dizeSağolsun.
Ağaç yaşken eğilmemiş ama artık biraz bükebildiğimiz kadarAllahtan temiz ve titiz
evet canım iyi yetiştirmiş ama öz anası olsa o kadar iş yaptırmazdı kıyamazdı sanırım.
üvey olduğundan nefes aldırmazmış yetimlere,evin kuralları var ve herkes uymak zorunda
kadın komutan gibiymiş :18:
ama çok severim kaynanamı,oda beni sever
[ı]
canım benim erkekler dengesiz varlıklar bir huyu iise bir huyu kötü yanii hiç kimse dört dörtlük değilki bnki side mesala okadar yemek yaparım tatlı yaparım hafta sonlar kötü olsun hiç acımaz direk yok bu ne ya der şöyle yapsaydın dahah güzel olmazmıydırGüzel olsun ben sormasam bir şey demez yiyorumki güzel der [/ı]
hmm :44::44: olabilir.
benim kv kıyamıyor aynen dediğin gibi tek olunca bir dehatta bekarken yapmazdın şimdi nasıl yapıyorsun diyor sanırım laf bana geliyor ama
:26::26: eşin için bu durum iyi mi kötü mü bilemedim. ama kendi işini kendi görmesi çok iyi birşey
**
çüğdemcim tamam o zaman onu yaparım.
daha düdüklümü kullanamadım korkyorum fissler bir antikabugün tavukları onda haşlasam süper olur hemencecik
benim eşim ilk zamanlar annem daha güzel yapardı diyordu bardakları kırıp döktükten sonra diyemiyo
Konserve çorba derken çorbayım kavanoza koyup konserve mi yapıyorsun..
benim eşim ilk zamanlar annem daha güzel yapardı diyordu bardakları kırıp döktükten sonra diyemiyo
Onu derse kan çıkar diyecem ama geçende gözleme yapmaya çalıştım olmadı elde açarak annesinin arayacakmışım nasıl yapıldığını soracakmışımmm bende oldu dediiiiii çok kızdım her eşyde öyle arayıp annesine soracakmışım mesala yoğurt mayalıyorum ben sıvı oluyormuş acaba neyden dolayı oluyor diye ona soracakmışım maynak başıma
[ı]
onu derse kan çıkar diyecem ama geçende gözleme yapmaya çalıştım olmadı elde açarak annesinin arayacakmışım nasıl yapıldığını soracakmışımmm bende oldu dediiiiii çok kızdım her eşyde öyle arayıp annesine soracakmışım mesala yoğurt mayalıyorum ben sıvı oluyormuş acaba neyden dolayı oluyor diye ona soracakmışım maynak başıma
[/ı]
günaydın herkeseee
dün aksam yemegım haftasonundan klan yemegım vardıı dolpta ama görümcem aradı işten çıkamam yakın mantı açmışş orya gıttık yemeklerım bugune kaldı ama endıselıyım bozulmusmudur dıyee:50
cnm dün sonrmusun ama yenı gordum yazdıgını eve corbayı ılk yaptıgımdaa sıcak sıcak altını kaptır kaptmaz konserve şişelerine koyuyorum ve agzını sıkıca kaptıryorum sadce corbaları degl kuru fasulye gıbı sulu yemklerıde ama hemen sıckaken koymak gerekıyor ve ben en fazla 20-25 gun beklettım dha fazla ne kadr dyanır hıc denmedım fırsat olmadı yanı
hahaaa bu adamlar hep aynı mı ya, benimkide öyle arayıp sor ondan sonra yap diyor.
valla bende sürekli arıyodum kaynanayı çok hoşuna gidiyordu kadının.
hele birde komşularının yanında aradıysam tesadüf zevkten dört köşe oluyordu.
komşularına hava atarmış,gelinim beni çok seviyor hep arayıp bana danışıyor dermiş
Ben sert konuşursam sonuç ne olur biliyormusun o masadan o yemektn kalkar.Kendisi yapar der ama ben dersem alınıyoro yüzden ben sert konuşuyorum bir daha diyemiyor
Ben galiba gurur meselesi yapıyorum sormak istemiyorum bek kendim hallederim havasında takılıyorum sorsam bnm kayınvalidemde dört köşe olur .. Ama aslında seviyorumm kendilerini nedn öyle yapıyorum ki
Ben sert konuşursam sonuç ne olur biliyormusun o masadan o yemektn kalkar.Kendisi yapar der ama ben dersem alınıyor
Ama iidir severrim keretayıAma kendisi de eleştiriyor beğenmediği zaman aman bir yengeçi,n yengeçle evlenmesi güzel ama güzel olduğu kadarda zor
gurur yapınca insanın başı ağrıyor ya,herşeyi düşünme boşver ara sıra arayıp sor,
bak ozaman sana karşı daha sıcak davranır.
benim eltide çok gurur yapar,aramaz,yanlış bilse bile sormaz,
sadece kaynanaya değil hepimize karşı böyle.
ama ozamanda samimiyet olmuyor,kaynanamda ondan çok hoşlanmıyor.
mecburiyetten iyi davranıyor sırf kaynım üzülmesin diye.
hatta bize diyor arayıp sorsa keşke ama inat diyor
kızlar akşamki menüm hazır;
geceden ıslattığım kurufasülyem, bulgur pilavım, cacık birde yanına patlıcalı birşey yapıyorum ama isimi nedir bilmiyorumpatlıcanları uzunlamasına kesiyorum ve önce yumurtanın sarısına batırıp daha sonrada mısır ununa batırıp kızartıyorum üstünede sarmısaklı salçalı sos döküyorum enfes birşey oluyor...
Menünü beğendim Patlicanlı kızartmanın Tadi harika olur bize bir karadenizli abla yapıyordu ama kalori bombası ama değer tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?