çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

kv'ni tebrik ederim bayan ruj :128: her anne böyle olmadı özellikle erkek evlat yetiştirirken

benimkisi de temiz ve titiz yetiştirmiş ama işlere el sürdürmemiş
nişanlıyken en çok bu konuda sınardım eşimi korkardım herşey bana kalırsa evlenince diye iyi iyi beklediğimden iyi performans sergiliyor. nazar değdirmeyeyim

birkaç pratik yemek öğreteyim de diyorum hastalık olur birşey olur başının çaresine bakmayı bil hayatım diye

--

yulaf ezmesi :44: bilmem ki dene istersen

evet canım iyi yetiştirmiş ama öz anası olsa o kadar iş yaptırmazdı kıyamazdı sanırım.
üvey olduğundan nefes aldırmazmış yetimlere,evin kuralları var ve herkes uymak zorunda
kadın komutan gibiymiş :18:
ama çok severim kaynanamı,oda beni sever

aynı benim eşim vallahi Ama ben pisim biraz ondan öyle oldu benimki
evet bizde de süpürge ,vileda eşimdedir.
Balkonlar

Haa bazen de bulaşık yıkar ya da makineye dize Sağolsun.

Ağaç yaşken eğilmemiş ama artık biraz bükebildiğimiz kadar Allahtan temiz ve titiz
ya yardım ediyorlar çok şükretmemiz lazım çünkü eniştemden biliyorum ablamda çalışıyo 2 çocukları var ama eniştem hiçbir şey yapmaz.o yüzden bin şükür eşlerimize

hmm :44::44: olabilir.

benim kv kıyamıyor aynen dediğin gibi tek olunca bir de hatta bekarken yapmazdın şimdi nasıl yapıyorsun diyor sanırım laf bana geliyor ama

:26::26: eşin için bu durum iyi mi kötü mü bilemedim. ama kendi işini kendi görmesi çok iyi birşey

**

çüğdemcim tamam o zaman onu yaparım.

daha düdüklümü kullanamadım korkyorum fissler bir antika bugün tavukları onda haşlasam süper olur hemencecik

benim eşim ilk zamanlar annem daha güzel yapardı diyordu bardakları kırıp döktükten sonra diyemiyo

yani eşim için iyimi bilemem ama benim için iyi olduğu kesin
hatta ben eşimi kaynanaya çok rahat şikayet edebiliyom,Kaynanamda bana kocasından dert yanıyor
ikiside aynı kızım babası kılıklı nolucak işte diyor
ama öz olsa oğluna laf söyletmezdi sanırım
düdüklü kullanmaktan korkmayın ya bişey olmaz,benimki eski usul hatta yinede korkmuyorum.

günaydın herkeseee

dün aksam yemegım haftasonundan klan yemegım vardıı dolpta ama görümcem aradı işten çıkamam yakın mantı açmışş orya gıttık yemeklerım bugune kaldı ama endıselıyım bozulmusmudur dıyee :50

Konserve çorba derken çorbayım kavanoza koyup konserve mi yapıyorsun..

cnm dün sonrmusun ama yenı gordum yazdıgını eve corbayı ılk yaptıgımdaa sıcak sıcak altını kaptır kaptmaz konserve şişelerine koyuyorum ve agzını sıkıca kaptıryorum sadce corbaları degl kuru fasulye gıbı sulu yemklerıde ama hemen sıckaken koymak gerekıyor ve ben en fazla 20-25 gun beklettım dha fazla ne kadr dyanır hıc denmedım fırsat olmadı yanı

Son düzenleme:
benim eşim ilk zamanlar annem daha güzel yapardı diyordu bardakları kırıp döktükten sonra diyemiyo

Onu derse kan çıkar diyecem ama geçende gözleme yapmaya çalıştım olmadı elde açarak annesinin arayacakmışım nasıl yapıldığını soracakmışımmm bende oldu dediiiiii çok kızdım her eşyde öyle arayıp annesine soracakmışım mesala yoğurt mayalıyorum ben sıvı oluyormuş acaba neyden dolayı oluyor diye ona soracakmışım maynak başıma

hahaaa bu adamlar hep aynı mı ya, benimkide öyle arayıp sor ondan sonra yap diyor.
valla bende sürekli arıyodum kaynanayı çok hoşuna gidiyordu kadının.
hele birde komşularının yanında aradıysam tesadüf zevkten dört köşe oluyordu.
komşularına hava atarmış,gelinim beni çok seviyor hep arayıp bana danışıyor dermiş

o yüzden ben sert konuşuyorum bir daha diyemiyor

Deneyecem canım

Ben galiba gurur meselesi yapıyorum sormak istemiyorum bek kendim hallederim havasında takılıyorum sorsam bnm kayınvalidemde dört köşe olur .. Ama aslında seviyorumm kendilerini nedn öyle yapıyorum ki

o yüzden ben sert konuşuyorum bir daha diyemiyor
Ben sert konuşursam sonuç ne olur biliyormusun o masadan o yemektn kalkar.Kendisi yapar der ama ben dersem alınıyor
Ama iidir severrim keretayı Ama kendisi de eleştiriyor beğenmediği zaman aman bir yengeçi,n yengeçle evlenmesi güzel ama güzel olduğu kadarda zor

gurur yapınca insanın başı ağrıyor ya,herşeyi düşünme boşver ara sıra arayıp sor,
bak ozaman sana karşı daha sıcak davranır.
benim eltide çok gurur yapar,aramaz,yanlış bilse bile sormaz,
sadece kaynanaya değil hepimize karşı böyle.
ama ozamanda samimiyet olmuyor,kaynanamda ondan çok hoşlanmıyor.
mecburiyetten iyi davranıyor sırf kaynım üzülmesin diye.
hatta bize diyor arayıp sorsa keşke ama inat diyor

Tamam bende soracam artıkınnnn

kızlar akşamki menüm hazır;
geceden ıslattığım kurufasülyem, bulgur pilavım, cacık birde yanına patlıcalı birşey yapıyorum ama isimi nedir bilmiyorum patlıcanları uzunlamasına kesiyorum ve önce yumurtanın sarısına batırıp daha sonrada mısır ununa batırıp kızartıyorum üstünede sarmısaklı salçalı sos döküyorum enfes birşey oluyor...

Menünü beğendim Patlicanlı kızartmanın Tadi harika olur bize bir karadenizli abla yapıyordu ama kalori bombası ama değer tadı

Son düzenleme:

Menünü beğendim Patlicanlı kızartmanın Tadi harika olur bize bir karadenizli abla yapıyordu ama kalori bombası ama değer tadı

tşk ederim canım, evet patlıcanın çok enfes tadı oluyor, malesef kalarosi yüksek ama arada yapmak ii oluyor.

selammm hepnize arkadaşlarrr :)

ben bu aralar tembel işi takılıyorum dükü menümden belliydi ama o pidenin içini hazırlamak aslında kolay sayılmaz ya neyseeee :))

bugün de tembellik var bu hafta böyle mi geçecek acaba hiç zannetmiyorummm

bugün kv yemeğe davet etti menü ne bilmiyoruımm, bakalım akşam görcezz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…