- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
kızlar ya ramazan ayı yaklaşıyo var ama daha beni telaşı sardı buzluklara yiyecek stoklamam lazım hem sıcak hem çalışıyom hemde ramzan neler koyabiliriz ?
selammm hepnize arkadaşlarrr :)
ben bu aralar tembel işi takılıyorum dükü menümden belliydiama o pidenin içini hazırlamak aslında kolay sayılmaz ya neyseeee :))
bugün de tembellik var bu hafta böyle mi geçecek acabahiç zannetmiyorummm
bugün kv yemeğe davet etti menü ne bilmiyoruımm, bakalım akşam görcezz
ayy evet yaa kesinlikle neler yapıcaz yaaa...off gece kalkıp birşeyler kim hazırlıcak yaaa
Arkadaşlar benim cok sevdiğim ve yemek tadında olan bir çorbayı yazıyorum ben şarkuteriden hazır mantı alıyorum
Yüksük Çorbası
* 8 su bardağı su
* l su bardağı nohut(haşlanmış )
* l çorba kaşığı salça(l kahve fincanı su içinde eritilmiş)
* l çorba kaşığı terayağ , sıvı yağ
* l limonun suyu ( yada 3 tane limon tuzu )Tuz,karabiber,
nane
Çok kolay suyu haşlıyoruz mantıyı koyoyoruz tuzunuda nohutuda koyuyoruz. başka bir tavada yağ salça naneyi yakıyoruz . çorbanın içine döküyoruz ve limonuda koyuyoruz biraz kaynatıyoz (Daha yemek tadında olmasını istiyorsanız et bulyon koyabilirsiniz )
Eki Görüntüle 711250 Eki Görüntüle 711250 Eki Görüntüle 711250
ayy evet yaa kesinlikle neler yapıcaz yaaa...off gece kalkıp birşeyler kim hazırlıcak yaaa
vala stok cekecem sarma saracam börek puaca koyacam içli köfte alıp koyacam acaba patlıcan kzartıp koysam olur mu bide bizimkilerin misafiri bitmezz
Arkadaşlar benim cok sevdiğim ve yemek tadında olan bir çorbayı yazıyorum ben şarkuteriden hazır mantı alıyorum
Yüksük Çorbası
* 8 su bardağı su
nane
Çok kolay suyu haşlıyoruz mantıyı koyoyoruz tuzunuda nohutuda koyuyoruz. başka bir tavada yağ salça naneyi yakıyoruz . çorbanın içine döküyoruz ve limonuda koyuyoruz biraz kaynatıyoz (Daha yemek tadında olmasını istiyorsanız et bulyon koyabilirsiniz )
Bu akşamki Menüm
Domates Çorbası (yapıp yapmamak aradındayım aslında)
Zeytinyağlı Fasulye Dün gece saat 22:30 yaptım
Pilav
Havuçlu Kabaklı Tarator(içine ceviz koyun çok lezzetli oluyor öneririm)
ii kuzum şanlısın vala yırttın bugun
Yüksük Çorbası
* 8 su bardağı su
nane
Bu akşamki Menüm
Domates Çorbası (yapıp yapmamak aradındayım aslında)
Zeytinyağlı Fasulye Dün gece saat 22:30 yaptım
Pilav
Havuçlu Kabaklı Tarator(içine ceviz koyun çok lezzetli oluyor öneririm)
Kızlar şu yemeklerinizi lütfen resimli ekleyin ya
Birde ön sayfada hangi yemek var diye sürekli ekleyin. .
Resim olmayınca ben ikna olamıyorum
resim nasıl eklenir öğretirsen olabilir canım
ayrıca bunlar işten eve gidince aceleyle yapılan yemekler olduğundan
pek bi özenme olmuyor,aynı hızla yiyip bitiriyoruz,aklımıza fotosunu çekmek gelmiyor
resim nasıl eklenir öğretirsen olabilir canım
ayrıca bunlar işten eve gidince aceleyle yapılan yemekler olduğundan
pek bi özenme olmuyor,aynı hızla yiyip bitiriyoruz,aklımıza fotosunu çekmek gelmiyor
Çok güzeş gözüküyorrrSen karbonhidratlı şeyleri seviyorsun galiba hepsi karbonhidrat bombartmanı
selam kızlar eşim artık vardiyeli çalışacak bir hafta gece 12'de gelecek diğer hafta akşam 6'da gelecek veeeeee dedi ki gece geldiğim vakitler yemek yapma benide bekleme uyu sen ben iş yerinde yer gelirim dedi yaniiiii bir hafta rahatım bende annemlere gidicem akşam eşim gelip beni alıcak annemle aram bir sokak rahatım yani ama tek kötü yani kocamı özlicem
menün güzel canım bence çorba fazla olabilir :)
domates çorbasına bayılırım bu aradaa
Ne kadar süre bu vardiya olayı canım kocanı özleyecek olman kötü olsada güzel yanı yemek yapmıyacak olmanselam kızlar eşim artık vardiyali çalışacak bir hafta gece 12'de gelecek diğer hafta akşam 6'da gelecek veeeeee dedi ki gece geldiğim vakitler yemek yapma benide bekleme uyu sen ben iş yerinde yer gelirim dedi yaniiiii bir hafta rahatım bende annemlere gidicem akşam eşim gelip beni alıcak annemle aram bir sokak rahatım yani ama tek kötü yani kocamı özlicem
evet kuzum ben biraz etçil ve hamur işi cok seviyorum adana geliniyim eşimin aileside öle sebze olarak patlıcan ve yeşil fasulye bide ezme salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?