- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
ben uygulayacm tsk ederiz tarif için prenses sende yeni evli ve kursa gidiyosun zor yani
günaydın kızlar nasılsınız hafta sonununuz nasıl geçti cuma günü eve gidince kısır yaptım cok yapmışım aç değildik ama yedik dün dolma patatesli börek yaptım fakat dolmadan soğudum güzel olmamıştı eşim de beğenmedi motivasyonum bozuldu cok güzel olurdu ama çok pişmişti etli yaptım pişman oldum vala
kuzum vala menün güzel biz kocayada bu menüyü yapıyoz daha ne istiyoBekar olduguma sevindiğim anlar
Evde yemek bekleyen koca yok oh beee
Benim bugun kendime menüm ;
Antrikot- mantar ve krema soslu (missss!)
Piriç Pilavı
Yogurt
Cola
Yeter daha ne olsun
yapcam makarnayı geçeceğim
hiçbirseyle urasasım yok
dolman neden olmadıkiki kuzum acaba neyi yalnış yaptın:44::44:benimde yapacam patates kızartması sucuklu yumurta zaten dün dolmamı begenmedi o kadar emek cektm bugun yesin sucuklu yumurtayı
benimde yapacam patates kızartması sucuklu yumurta zaten dün dolmamı begenmedi o kadar emek cektm bugun yesin sucuklu yumurtayı
günaydın cnmmmmmm benmm haftasonum pek yogunduuuu
cumartesı biber dolması ve soguk ayranlı corba yapmıstım
eşim işten gelınceee piknige gidleim dedi saat 5 gibi aksam pıknıge gıttık dolmam ve corbam kalmıstı pazar gunude mısafırım geldı bıber dolmasının yanına buzluktakı zeytinyaglı sarmımıda pısırdım yıne buzlugumdaki gül böregini fırına surdum çikolta soslu kek yaptım bıde makarna salatası yaptım bu arda bunların hepsını tek elle yaptım cumartesı gece elimi kestım dıkış attılar 1 hafta suya gırmeyecek dedı doktor oyuzden kısırıda annemın gelmesını bekledım sadce onu yapamamıstım onud annem yaptı evde hala makrna salatası ksır dolma ve kek var bu aksamda yemegım hazır yanı aynı zmanda corbamda duruyo
ne çok yazdım yaaa
Bekar olduguma sevindiğim anlar
Evde yemek bekleyen koca yok oh beee
Benim bugun kendime menüm ;
Antrikot- mantar ve krema soslu (missss!)
Piriç Pilavı
Yogurt
Cola
Yeter daha ne olsun
dolman neden olmadıkiki kuzum acaba neyi yalnış yaptın:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?