çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

Merhaba kızlar Bugün çok yoğundum iste

Bugünü kızartma ve kahvaltı günü ilan edecem baksana hepiniz kızarma veya kahvaltı hazılıyorsunuz

Benim bugünkü Menüm
Mercimek Çorbası+Izgara Köfte+Zeytinyağlı Enginar(Dünden kalma)+Pilav+Salata+Közlenmiş Patlican

günaydın kızlar nasılsınız hafta sonununuz nasıl geçti cuma günü eve gidince kısır yaptım cok yapmışım aç değildik ama yedik dün dolma patatesli börek yaptım fakat dolmadan soğudum güzel olmamıştı eşim de beğenmedi motivasyonum bozuldu cok güzel olurdu ama çok pişmişti etli yaptım pişman oldum vala

günaydın cnmmmmmm benmm haftasonum pek yogunduuuu
cumartesı biber dolması ve soguk ayranlı corba yapmıstım
eşim işten gelınceee piknige gidleim dedi saat 5 gibi aksam pıknıge gıttık dolmam ve corbam kalmıstı pazar gunude mısafırım geldı bıber dolmasının yanına buzluktakı zeytinyaglı sarmımıda pısırdım yıne buzlugumdaki gül böregini fırına surdum çikolta soslu kek yaptım bıde makarna salatası yaptım bu arda bunların hepsını tek elle yaptım cumartesı gece elimi kestım dıkış attılar 1 hafta suya gırmeyecek dedı doktor oyuzden kısırıda annemın gelmesını bekledım sadce onu yapamamıstım onud annem yaptı evde hala makrna salatası ksır dolma ve kek var bu aksamda yemegım hazır yanı aynı zmanda corbamda duruyo
ne çok yazdım yaaa

Bekar olduguma sevindiğim anlar
Evde yemek bekleyen koca yok oh beee
Benim bugun kendime menüm ;

Antrikot- mantar ve krema soslu (missss!)
Piriç Pilavı
Yogurt
Cola

Yeter daha ne olsun

bugünkü menüm fırında patlıcanlı köfte+pirinş pilavı+salata+ayran ohh miss

selammmm bayanlarr

bugünkü menüm belli değil daha kafam çok karışık

geçmiş olsun canımm, nazar değmiş sana ne çok şey yapmışsın öyle

Son düzenleme:
Bekar olduguma sevindiğim anlar
Evde yemek bekleyen koca yok oh beee
Benim bugun kendime menüm ;

Antrikot- mantar ve krema soslu (missss!)
Piriç Pilavı
Yogurt
Cola

Yeter daha ne olsun

bugünlerinizin kıymetini bilinnn derim ben, bir zamanlar bizde öyleydik evli arkadaşlarım konuşur ben dinlerdim

Bugünkü Menüm
Süzme Mercimek Çorbası+Ciğer Sote+Pilav+Havuçlu kabaklı meze +Sumaklı Soğan

bugün kimsenin yemek derdi yok anlaşılan kimse yazmamış

dün ani bir şekilde kv leri yemeğe aldım..
hemen patlıcanlı köftemi ve pirinç pilacımı yaptım...onlar olurkende bir salata yaptım...çorbam vardı şükür...bugün kalanları yicezz

Bugünkü Menüm
Kızlar eşimim göbeği gittikçe büyüyün beyefendininn kararı değişmezse sadece akşamlar salata yiyecez ama her an fikri değişebilir

Tavuklu Salata+Yoğurt

günaydın kızlar
bugünkü menüm dünden kalan yemekler

fırında tavuk patates,pilav,salata,cacık

çiğdem benim eşimde 4 kilo almış evlendikten sonra fakat yemeği de kısmıyor yürüyüş mü yapsak diyor salata ile doymuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…