- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
demekki elinin lezzeti varmış canım.
bazılarında doğal yetenek oluyor,
birazda ilgin varsa mutfak işleri hemen öğreniliyor.
yapamıyorum,bilmiyorum diyenlere şaşırıyorum,
deneyerek herşey öğrenilir bence.
eşin yeniliklere açıksa negüzel şanslısın.
bende yemek uydurmayı yeni tarif denemeyi çok severim ama
eşim bildiği tatlardan vazgeçmiyor
bu akşam şunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak :44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/kebaplar/402382-yogurtlu-kebap.html
kız yok ne kadar iyimsersiniz,canı falan sıkkın değil
beyfendi mantarı sevmez,ayrıca kıymalı yemekleride sevmez
sırf şımarıklıktan yemedi yani
ayrıca öğlen arkadaşı çok harika bir tava yaptırmış
tıka basa karnı tokmuş beyimizin,bende saf gibi saetlerce yemek hazırladım
2 saat sonra çay demledi hadi bana sandviç yap diyor
dünyaya erkek olarak gelmek varmış
bu arada konserve bamya daha kolay şekerim
kızlar buakşamki menünü uzun düşünceler sonrası hazırlayabildim kkk:
patlıcan musakka
şehriyeli pilav
semizotu salatası
çorbaya henüz karar veremedim?? ne yapsam acep:
Evet elimde lezzet olduğunu söylüyor hep. Çok şükür varmış. Evlendikten sonra keşfettim bunu =))
O vakit sen her zaman aynı yemekleri yapmak zorunda kalıyorsun..
kızlar buakşamki menünü uzun düşünceler sonrası hazırlayabildim kkk:
patlıcan musakka
şehriyeli pilav
semizotu salatası
çorbaya henüz karar veremedim?? ne yapsam acep:
cok güzel görünüyo isyannnnnn güzelde süslemiş bayan
slm kızlar dün o kadar uğraştım yemek hazırladım
tavuklu çorba-mantalı pilav-karnıyarık-domates salatası-ayran
benim kociş sadece tavuklu şehriye çorbasını içti kalktı sinirimden iki tabak yedim.
bugünde kalanları yicem kendisinede makarna yapıcam görür o
çiğdem donuk pudra benim kocada kilo almış felaket görseniz benimki dün bamya gördü tvde sen bamya yaparmısın dedi yapmadım ama annem yapıyordu dedim dolma faciasından sonra adam güvenemiyor bamya tarifi alabilirmiyim bide sebze yemeklerinede yüklenelim sankibamya tarifiiiii acillll help kızlarrrr
slm kızlar, ben nişanlıyım, bir ay sonra düğünüm var ve ben yemek yapmayı sevip sevmediğimi bilmiyorum. inş eşyalarımı evimi görünce bi hevesle başlarım. şimdi düşündüm evli olsam akşama ne yapardım diye, çorba, pilav, patates kızartması birde salata işimi görür dedim ama hep aynı menü olmazki.
tariflere bakayım dedim, hiç birini canım çekmedi, yemek seçen biriyim çünkü. allahtan nişanlım öyle değil, mutfak işlerinde anlar ama ömür boyuda o yemek yapacak değilya benimde bi yerden başlamam lazım ama hiç yapamayacakmışım gibi geliyor((
aslında iş hayatına yeni başladığım zamanlarda pek severdim mutfak işini, iş hayatında yeni olunca günler çok zor geçer ya ev hanımlarına çok özenirdim. şu an beş yıllık bi çalışma hayatım var ve ev işlerini sevmiyorum şimdi de.
mutfağa geçtimmi kırk yılda bir yapıp yakıştırır insan içine çıkarırım ama heves gelecekte ben yapıcamda ohoooo...
benim gibi olan var mı yaa, evlenince iş başa düşünce, evini sevince yapar dimi insan ??
azcık motive edin beni nolur yaaaa(
canım ben evde hep temizlikten kaçardım bi gun bizimkilerle telde konuşurken kız kardeşime dedim ki bugunde temizlik yapıyorum babmda demişki evde öle yapmıyoduslm kızlar, ben nişanlıyım, bir ay sonra düğünüm var ve ben yemek yapmayı sevip sevmediğimi bilmiyorum. inş eşyalarımı evimi görünce bi hevesle başlarım. şimdi düşündüm evli olsam akşama ne yapardım diye, çorba, pilav, patates kızartması birde salata işimi görür dedim ama hep aynı menü olmazki.
tariflere bakayım dedim, hiç birini canım çekmedi, yemek seçen biriyim çünkü. allahtan nişanlım öyle değil, mutfak işlerinde anlar ama ömür boyuda o yemek yapacak değilya benimde bi yerden başlamam lazım ama hiç yapamayacakmışım gibi geliyor((
aslında iş hayatına yeni başladığım zamanlarda pek severdim mutfak işini, iş hayatında yeni olunca günler çok zor geçer ya ev hanımlarına çok özenirdim. şu an beş yıllık bi çalışma hayatım var ve ev işlerini sevmiyorum şimdi de.
mutfağa geçtimmi kırk yılda bir yapıp yakıştırır insan içine çıkarırım ama heves gelecekte ben yapıcamda ohoooo...
benim gibi olan var mı yaa, evlenince iş başa düşünce, evini sevince yapar dimi insan ??
azcık motive edin beni nolur yaaaa(
günaydın hanımlar...dün yoğurtlı kebapı yapıcaktım ama kendim değiştirdim ve böle yaptım...eşim dediki sen bunu yap lokantaya gelmiş gibi sana para vereyim süper olmuş dediüzerinde tereyağ ve domates ile sos yaptım tereyağı her tarafa döktüm domatesleri biberin üzerinde koydum mithiş oldu...
Eki Görüntüle 724139 Eki Görüntüle 724140
günaydın herkese
ellerine sağlık isyan
ve
ben bu akşam davetliyimyemek yapma derdinden kurtuldum
evetgunaydın hayatım yırttın bugun bugun süslenme zamanısüslen püslen git kuzum
gunaydın kızlar isyan süper olmuş tarifini istiyoruz harika gözüküyo benim tlf bilgisayara atılmı yeni bir tlf alsam foto koysak daha güzel olur topiğimiz daha değerlenir
dün ben zeytinyağlı fasulye ve pirinç pilav yaptım ama fasulyem az kaldı yanına ne yapsam ?
eline sağlık canım görsellik süperrrrrrrtatlım etleri kuş başı doğradım...
3 kalık sıvı yağa etlerimi ekledim...suyunu bırakıncaya kadar kavurdum...sonra tuz+nane+kekik ekledim...3 yaprakrta taze nane koydum..1 küçük su bardağdı su ekleyip düdüklüyü kapattım...fışırdatıktan sonra 10 dk daha pişirdim..
bu olurken patateslerimi kızarttım..ama patatesler büyül dilim olacak..
ardından biberlerimi kızarttım..
küçük bir tavada tereyağını kızarttım 3 kaşık...4 tanede domates doğradım içine..
domatesler eridi..
sonra patatesleri dizdim...biberleride çember oluşturcak şekilde tabağın dış kısmına serdim..ortasına et koydum..
tereyağlı domatesli sosun yağını etin ve patateslerin üzerine döktüm...domatesleride biberin üzerine koyrdum yanınada yoğurt harika oldu
yarım saatte hazırdı şekerimm
daha erken kuzum tsk ederimkiymali makarna, bir de kuru cacik :)
off kendi kendimi aciktirdim sabah sabah, olsa da yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?