çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

Evet elimde lezzet olduğunu söylüyor hep. Çok şükür varmış. Evlendikten sonra keşfettim bunu =))
O vakit sen her zaman aynı yemekleri yapmak zorunda kalıyorsun..

hayatım sorma biraz var bende iyimserlik ssz

kızlar buakşamki menünü uzun düşünceler sonrası hazırlayabildim kkk:
patlıcan musakka
şehriyeli pilav
semizotu salatası

çorbaya henüz karar veremedim?? ne yapsam acep:

domates çorbası-yayla çorbası-tarhana çorbası

Evet elimde lezzet olduğunu söylüyor hep. Çok şükür varmış. Evlendikten sonra keşfettim bunu =))
O vakit sen her zaman aynı yemekleri yapmak zorunda kalıyorsun..

genelde öyle oluyor canım,iştahla yediği yemekleri yapıyorum
çok eleştirir yemek konusunda tam bir gurme yani
azıcık hoşuna gitmesin yada değişik gelsin iştahla yemez.
bende özenerek zevkle yaptığımdan zoruma gider,yesin isterim..

cok güzel görünüyo isyannnnnn güzelde süslemiş bayan

evet yaa inş becerebilirim...foto çekmeyi unutmasam çeker eklerim yarın size...

bu adama peynir ekmek koyacaksın...Allahtan eşim öle bişi yapmadı daha hiçç

ben hiç bamya yapmadım

slm kızlar, ben nişanlıyım, bir ay sonra düğünüm var ve ben yemek yapmayı sevip sevmediğimi bilmiyorum. inş eşyalarımı evimi görünce bi hevesle başlarım. şimdi düşündüm evli olsam akşama ne yapardım diye, çorba, pilav, patates kızartması birde salata işimi görür dedim ama hep aynı menü olmazki.

tariflere bakayım dedim, hiç birini canım çekmedi, yemek seçen biriyim çünkü. allahtan nişanlım öyle değil, mutfak işlerinde anlar ama ömür boyuda o yemek yapacak değilya benimde bi yerden başlamam lazım ama hiç yapamayacakmışım gibi geliyor ((

aslında iş hayatına yeni başladığım zamanlarda pek severdim mutfak işini, iş hayatında yeni olunca günler çok zor geçer ya ev hanımlarına çok özenirdim. şu an beş yıllık bi çalışma hayatım var ve ev işlerini sevmiyorum şimdi de.

mutfağa geçtimmi kırk yılda bir yapıp yakıştırır insan içine çıkarırım ama heves gelecekte ben yapıcamda ohoooo...

benim gibi olan var mı yaa, evlenince iş başa düşünce, evini sevince yapar dimi insan ??

azcık motive edin beni nolur yaaaa (

çalıştıgım dönemdede çalışmadıgım dönemdede mutfagı severdim
ama yemek yaparım hamurişi yapmam sevmiyorum
iş başa düşünce yaparsın canım kocanı aç bırakacak degilsin ya
çalışırsan sallayabilirsin ama çalışmazsan çorba ana yemek pilav makarna salata tatlı yapmak zorunda kalacaksın
çeşit olacak yani

inş bakalım, bu hafta eşyalarım tamamlanıp gelecek. evin içine girip eşyalarımı kullanmak için can atıyorum. mutfak işleride sarar inş ta sevdiğin bişeyi yapınca yorgunluk gibi gelmez insana :) biraz deneme yanılma biraz bozma ziyan fln bişeyler olucak alışana kadar napak D

canım ben evde hep temizlikten kaçardım bi gun bizimkilerle telde konuşurken kız kardeşime dedim ki bugunde temizlik yapıyorum babmda demişki evde öle yapmıyodu kıskanmış biraz sanırsam ama bir evinize geç öle değişik bi duyguki o evdeki hersey sana emanet bu ne gurbette okul okumaya benziyo ne çalışmaya başka bişi aklın hep evinde kalacak ilk zamnlar girecen mutfaga en güzel yemkleri yapacaksın güzel bi sofra kapı çaldığında eşine kapıyı acmak evini sahiplenmek cok güzel bi dugu bide nişanlında yatkınmış şanslısın rahat ol

inşallah canım inşallah :) acemiliği bi atlatabilsem sonra zevkli bile gelir belki, insana bilmediği şey zor geliyo. içim iki yönden biraz ferah, burdan bir iki tarif deneyeyim dedim çok güzel bi şekilde yaptım birde eve eşya fln hiç bişey gelmeden tırnaklarım aşınıncaya kadar kaç kat temizledim hiç yorgunluk hissetmedim zevkle yaptım, yemekte öyle olur belkim :)

günaydın hanımlar...dün yoğurtlı kebapı yapıcaktım ama kendim değiştirdim ve böle yaptım...eşim dediki sen bunu yap lokantaya gelmiş gibi sana para vereyim süper olmuş dedi üzerinde tereyağ ve domates ile sos yaptım tereyağı her tarafa döktüm domatesleri biberin üzerinde koydum mithiş oldu...

günaydın herkese
ellerine sağlık isyan
ve
ben bu akşam davetliyim yemek yapma derdinden kurtuldum

gunaydın kızlar isyan süper olmuş tarifini istiyoruz harika gözüküyo benim tlf bilgisayara atılmı yeni bir tlf alsam foto koysak daha güzel olur topiğimiz daha değerlenir

gunaydın kızlar isyan süper olmuş tarifini istiyoruz harika gözüküyo benim tlf bilgisayara atılmı yeni bir tlf alsam foto koysak daha güzel olur topiğimiz daha değerlenir

tatlım etleri kuş başı doğradım...
3 kalık sıvı yağa etlerimi ekledim...suyunu bırakıncaya kadar kavurdum...sonra tuz+nane+kekik ekledim...3 yaprakrta taze nane koydum..1 küçük su bardağdı su ekleyip düdüklüyü kapattım...fışırdatıktan sonra 10 dk daha pişirdim..
bu olurken patateslerimi kızarttım..ama patatesler büyül dilim olacak..
ardından biberlerimi kızarttım..
küçük bir tavada tereyağını kızarttım 3 kaşık...4 tanede domates doğradım içine..
domatesler eridi..
sonra patatesleri dizdim...biberleride çember oluşturcak şekilde tabağın dış kısmına serdim..ortasına et koydum..
tereyağlı domatesli sosun yağını etin ve patateslerin üzerine döktüm...domatesleride biberin üzerine koyrdum yanınada yoğurt harika oldu

yarım saatte hazırdı şekerimm

eline sağlık canım görsellik süperrrrrrr
kiymali makarna, bir de kuru cacik :)
off kendi kendimi aciktirdim sabah sabah, olsa da yesek
daha erken kuzum tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…