çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

çok güzel görünüyorrr canım ellerine sağlık

Canım çok güzel gözüküyor canım ellerne sağlık

salem kızlar ben geldimm :)) nasılsınız

İİm canım sağol sen nasılsın..

Merhaba Kılzar Dün yoğundum giremedim
Dünkü Menüm
Ton balıklı Salata +Yoğurt

Bugünkü Menüm
Helim Peynirli Salata+Yoğurt

Eşim 3 gün dikat etmesi ile 3 kilo verdi. Dün dedikki Salata yemekten bıkmışmış bakalım bnm işime geliyorda salata çok kolaydı

bir tane tavuk gogsunu izgara yapip iki porsiyon olarak da seceneklerine dahil edebilirsin canim :)
benim favorimdir de.

vala kuzum güzelmiş menü kuzum cok kolay eşin istikrarlımı benim eşim 3 kilo veriyo sonra 5 kilo alıyo

bir tane tavuk gogsunu izgara yapip iki porsiyon olarak da seceneklerine dahil edebilirsin canim :)

benim favorimdir de.
Canım Tavuklu da dediğin gibi yaptım gerçekten çok lezzetli oluyor.
vala kuzum güzelmiş menü kuzum cok kolay eşin istikrarlımı benim eşim 3 kilo veriyo sonra 5 kilo alıyo
bmkisinin İSTİKRARI yok şimdiden başladı bıktım salatadan diye çabuk kilo alıp veriyor

günaydın hanınlar...düm mantımı yaptım valla..
dün çok fazla karın ağrısı çektim...halbuki adetime daha 6 gün var ama ağrım kesilmiyor..
eşim akşam üzülmüş süpriz yapmış.. canım kocacım bana pasta almış gelmiş tatlı bu tarz ağrıları kese demiştim nişanlı iken unutmamışş

isyan mantıyı kendin mi acıyorsun :44:
pasta da nefis
ve ben yine 4 ayak üstüne düştüm bugün de yemeğe davetliyim

merhaba kızlarrrrr :)

dun aksam
makarna
yogurtlu soguk corba
karpuz yedık
kesık elle ancak bunları yapabılıyorum
bu aksamda eşimin sınavı varr sınava gıdıcek bende karpuz peynır ekmek yerım hıc yemek yapasım yok kendımee
sonrada temızlıgımı yaparım haftasonuna işim kalmasın raht rahat tatil yapayım dımı ama

herkese selamlar
hayırlı cumalar
bu akşam taa pazartesi yaptığım patlıcan oturtma var yemekte
salata sarımsaklı yoğurt ve birazda önceden kalma erişte pilavını koydummu yeter

yengeler teyzeler sağolsunlar gelin gezmesi hiç bitmesin

hazır mantılar güzel oluyor mu ya ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum.

ben donmus mantı alıyorum cnm onlarrr kuru mantılardan bı nebze dha ıyı oluyo ben süperfreshinkini alıyorumm
begnıyorummm guzel oluyoo canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…