- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
kiymali makarna, bir de kuru cacik :)
off kendi kendimi aciktirdim sabah sabah, olsa da yesek
günaydın hanımlar...dün yoğurtlı kebapı yapıcaktım ama kendim değiştirdim ve böle yaptım...eşim dediki sen bunu yap lokantaya gelmiş gibi sana para vereyim süper olmuş dediüzerinde tereyağ ve domates ile sos yaptım tereyağı her tarafa döktüm domatesleri biberin üzerinde koydum mithiş oldu...
Eki Görüntüle 724139 Eki Görüntüle 724140
günaydın hanımlar...dün yoğurtlı kebapı yapıcaktım ama kendim değiştirdim ve böle yaptım...eşim dediki sen bunu yap lokantaya gelmiş gibi sana para vereyim süper olmuş dediüzerinde tereyağ ve domates ile sos yaptım tereyağı her tarafa döktüm domatesleri biberin üzerinde koydum mithiş oldu...
Eki Görüntüle 724139 Eki Görüntüle 724140
salem kızlar ben geldimm :)) nasılsınız
erken acıkmısın anlamında dedim kzum daha aksama cok gecmez saaatler
Merhaba KılzarDün yoğundum giremedim
Dünkü Menüm
Ton balıklı Salata +Yoğurt
Bugünkü Menüm
Helim Peynirli Salata+Yoğurt
Eşim 3 gün dikat etmesi ile 3 kilo verdi. Dün dedikki Salata yemekten bıkmışmış bakalım bnm işime geliyorda salata çok kolaydı
salem kızlar ben geldimm :)) nasılsınız
Merhaba KılzarDün yoğundum giremedim
Dünkü Menüm
Ton balıklı Salata +Yoğurt
Bugünkü Menüm
Helim Peynirli Salata+Yoğurt
Eşim 3 gün dikat etmesi ile 3 kilo verdi. Dün dedikki Salata yemekten bıkmışmış bakalım bnm işime geliyorda salata çok kolaydı
Canım Tavuklu da dediğin gibi yaptım gerçekten çok lezzetli oluyor.bir tane tavuk gogsunu izgara yapip iki porsiyon olarak da seceneklerine dahil edebilirsin canim :)
benim favorimdir de.
bmkisinin İSTİKRARI yok şimdiden başladı bıktım salatadan diyevala kuzum güzelmiş menü kuzum cok kolay eşin istikrarlımı benim eşim 3 kilo veriyo sonra 5 kilo alıyo
isyan mantıyı kendin mi acıyorsun :44:
pasta da nefis
ve ben yine 4 ayak üstüne düştümbugün de yemeğe davetliyim
ooo maşallah yani sana...kime daetlisin kız yine sennn
yok ben mantı açmak kim ben kim...hazır mantı
yengeler teyzeler sağolsunlargelin gezmesi hiç bitmesin
hazır mantılar güzel oluyor mu ya ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum.
o zaman ben de alayımben donmus mantı alıyorum cnm onlarrr kuru mantılardan bı nebze dha ıyı oluyo ben süperfreshinkini alıyorumm
begnıyorummm guzel oluyoo canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?