- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
3.5 da dersleriniz bitiyor tüm gün size kalıyor, vakitsizlik yüzünden değil iyi planlana yapmadığınız için hiçbirşeye yetişemiyorsunuz. Kendinizi planlayın, eşinize hangi konularda destek istediğinizi aktarınMerhaba hanımlar4 aylık evliyim ve öğretmenim. Sabah 08.30, akşam 15.30 çalışıyorum. Hem okulumda hem evde yeniyim. Hiçbir şeye alışamadım. Sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yemeye, haftasonu ev temizliğine, kendime bakmaya kısacası hiçbir şeye yetemiyorum. Düğün öncesi 23 kilo verip fazlalıklarımdan kurtuldum ama şimdi sabah kalkıp kahvaltı yapamıyorum, okul için bir şeyler hazırlayamıyorum bu yüzden 7 kilo geri aldım Ev temizliği desem haftasonunu iple çekiyorum temizlik yapınca kendimle ilgilenemiyorum ayy açıkçası 25 yaşımda hiçbir şeye yetemiyorum
Çalışan ve her şeye yeten hanımlar nasıl beceriyorsunuz? Bu kısır döngüden çok sıkıldımkendi sağlığıma da bakmadığımdan sürekli hastalanıyorum kilo almak da cabası okula ne götürsem ne yapsam ev temizliği kendime vakit ayırma bunlara nasıl yemiyorsunuz yahuu
Pessssss 15.30 da çıkıyosunuz hem de çocuk yok şaka herhaldeMerhaba hanımlar4 aylık evliyim ve öğretmenim. Sabah 08.30, akşam 15.30 çalışıyorum. Hem okulumda hem evde yeniyim. Hiçbir şeye alışamadım. Sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yemeye, haftasonu ev temizliğine, kendime bakmaya kısacası hiçbir şeye yetemiyorum. Düğün öncesi 23 kilo verip fazlalıklarımdan kurtuldum ama şimdi sabah kalkıp kahvaltı yapamıyorum, okul için bir şeyler hazırlayamıyorum bu yüzden 7 kilo geri aldım Ev temizliği desem haftasonunu iple çekiyorum temizlik yapınca kendimle ilgilenemiyorum ayy açıkçası 25 yaşımda hiçbir şeye yetemiyorum
Çalışan ve her şeye yeten hanımlar nasıl beceriyorsunuz? Bu kısır döngüden çok sıkıldımkendi sağlığıma da bakmadığımdan sürekli hastalanıyorum kilo almak da cabası okula ne götürsem ne yapsam ev temizliği kendime vakit ayırma bunlara nasıl yemiyorsunuz yahuu
15:30 da işten cıksam daha ne isterimMerhaba hanımlar4 aylık evliyim ve öğretmenim. Sabah 08.30, akşam 15.30 çalışıyorum. Hem okulumda hem evde yeniyim. Hiçbir şeye alışamadım. Sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yemeye, haftasonu ev temizliğine, kendime bakmaya kısacası hiçbir şeye yetemiyorum. Düğün öncesi 23 kilo verip fazlalıklarımdan kurtuldum ama şimdi sabah kalkıp kahvaltı yapamıyorum, okul için bir şeyler hazırlayamıyorum bu yüzden 7 kilo geri aldım Ev temizliği desem haftasonunu iple çekiyorum temizlik yapınca kendimle ilgilenemiyorum ayy açıkçası 25 yaşımda hiçbir şeye yetemiyorum
Kahvaltıda ne yiyorsunuz mesela? Sağlıklı şeyler? Ben de kahvaltı rutini oluşturmaya çalışıyorum kendimce, ekmek yumurta yemiyorum tam tahıllı ekmek alerji yaptı. Ne yesem şaşıp kalıyorum...Valla ben de isten gelince hicbir seye halim olmuyor. O yuzden burda hic ahkam kesemicem :)
Kahvalti yapmamaniz cok sagliksiz, pogacanin hicbir besin degeri yok hem de kilo alirsiniz. Once kahvalti isini duzeltin bence.
Kahvaltıda ne yiyorsunuz mesela? Sağlıklı şeyler? Ben de kahvaltı rutini oluşturmaya çalışıyorum kendimce, ekmek yumurta yemiyorum tam tahıllı ekmek alerji yaptı. Ne yesem şaşıp kalıyorum...
Valla yumurta asla yiyemiyorum ya, dokunamıyorum bile merete. Muz püresi, süt ve bir tatlı kaşığı yulaf ezmesi ile yapıyorum ama doymuyorummmYumurta iyidir panpa, protein, D vitamini, B vitamini....ben zeytinyagina 2 yumurta kiriyorum. Yazayim listemi:
Yagda yumurta, 2 yumurta birinin sarisini cikariyorum. Bazen menemen yapiyorum, kahvaltida o da iyi gidiyor.
Domates, biber/salatalik, zeytin, peynir
Midem hala ac gibiyse biraz tam tahilli ekmek
Turk kahvesi
Taze meyve, canim hangisini cekiyorsa. Genelde cilek, muz gibi taneli veya kolay yenilen meyveleri tercih ediyorum ise erken gitmek icin:) Bazen ise goturup orda yedigim de oluyor. Kesilen, soyulan, dogranan ugrastirici meyveleri ogleden sonra yiyorum.
En saglikli kahvaltiliklar Turk usulu kahvaltiliklar bence. Avrupa ABD odakli kahvalti tiplerini bosverin bence, tek tarafli , domates biber vb sebzelerin getirdigi vitaminlerden eksik besleyici olmayan saman gibi oluyorlar.
Ağırkanlılık değil de bir evin bana ait olması yük gibi geliyor. Okul cidden kötü bir okul ve eve baş ağrısından zor geliyorumYillarca sabah 8 de ise gidip aksam 7 de eve geldim cocugum da vardi. Ustelik cumartesi de calisiyordum.
Bence siz biraz rahata alismissiniz.
Zamanla alisirsiniz bence
Oglen15.30 da evdesiniz.
Cocugunuz da yok.
Haftaici bir yemege bakar.
Haftasonu da supur sil tamam.
Acaba cok mu agirkanlisiniz?
Valla yumurta asla yiyemiyorum ya, dokunamıyorum bile merete. Muz püresi, süt ve bir tatlı kaşığı yulaf ezmesi ile yapıyorum ama doymuyorummm
Valla yumurta asla yiyemiyorum ya, dokunamıyorum bile merete. Muz püresi, süt ve bir tatlı kaşığı yulaf ezmesi ile yapıyorum ama doymuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?