Çalışan, hiçbir şeye yetişemeyen ben

1 tatlı kaşığı yulaf doyurmaz ama zaten bir porsiyonu 3 yemek kaşığına denk geliyor yulafın.
Ben onu un haline getirdim dolu dolu bir tatlı kaşığı atıyorum daha fazlası kötü oluyor... başka ne şekilde yiyebilirim acaba?

Aksam 7 de eve gelenlerden olsaydiniz nolacakti acaba dusunemiyorum :))))

Ben onu un haline getirdim dolu dolu bir tatlı kaşığı atıyorum daha fazlası kötü oluyor... başka ne şekilde yiyebilirim acaba?

Yukarda bahsettim sütle pişirip yiyorum ben. İçine azıcık balla baharat ekliyorum sıcak sıcak güzel oluyor sabahları. Bal kullanmak istemiyorsanız sevdiğiniz kuru meyvelerden de ekleyebilirsiniz içine sütle pişerken.

Aslında çok erken bir çıkış saati biz ölmüşüz ağlayanımız yok 2 çocuk bir de ödevler ohh vur patlasın çal oynasın.Düzenli şekilde herzaman programlı bir kadın al ev düzenini biriktirmeden hallet (çamaşır,ütü vb)programlı yaparsan olur

O okuldan geldikten sonra baş ağrısını kendine gelememeyi çok iyi bilirim. Bence tembel değilsin çalıştığın ortam seni tüketiyor. Bu da seni keyifsiz isteksiz hale getiriyor. Okul için çözüm bulmaya çalış mesela. Sıkıntılı sınıflarda başarı sağlamış öğretmenlerin yöntemlerini ögrenmeye calış idarecilerden veliden destek almayı dene. Eşin yardımcı oluyormuş bir de yat gitsin ya iki kişisiniz zaten temizlikte ne kadar kirlenebilir ki. Haftada bir temizlikçi al yemekte hafta sonları hazırla mesela buzluğa koy köfte vs. Hafta içi vakitten tasarruf etmiş olursun.

Eve gelince olan yorgunluğu bilemem, herkesin enerji seviyesi farklı ama kötü beslenmek için bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz bence. Yurtta yaşayan öğrenci değilsiniz ki, yemek yapın buzluğa koyun. Bir sürü yöntem var sağlıklı beslenmek için. Kavanozda salata tarifleri var, haftasonundan hazırlayın 4-5 gün dayanıyor rahat rahat. Araştırın biraz.

Pratik yemek yapma yöntemlerini öğrenin mesela. Soğanı falan doğrayıp dondurucuya atabilirsiniz, bunları araştırın. Daha hızlı yemek yaparsınız. Bazı yemekleri de çok yapıp yarısını dondurucuya koyun 10 gün sonra yeni bir menü olarak ısıtırsınız.

15:30 da mesai bitiyor ve hiçbir şeye yetişemiyorsanız, gerçekten ilginç, Allah bilir boş gününüz de vardır. Umarım alışma sürecidir zira yetişemeyeceğiniz bir durum yok ortada, çocuk yok 2 kişisiniz, öpretmensiniz bol bol tatiliniz var. Ben 08:30-18:30 çalışıyorum sabahları en kötü tost yaparım, 07:15 gibi kalkarım, yumurta haşlar yanına zeytin peynir koyar kaplara koyarım iş yerinde yeriz. 2-3 haftada bir büyük temizlik için yardımcı alıyorum ama evim çok büyük olduğu için yoksa almazdım. Sonra kendime de bakarım çok süslü olmasam da kıyafetime makyajıma özen gösteririm. Yemekleri çoğunluk dışarıda yeriz ama evdeysem mutlaka bir şeyler yaparım. Lakin 15:30 işten çıksam eminim her şeye fazla fazla yeterdim ne kadar şanslısınız halbuki

Ben 3 de 4 te eve geliyorum diyip evin tüm yükünü üstlenirseniz hayatinizin hatasıni yaparsınız .Eşiniz sizden geç eve gelebilir ama akşamleyin,hafta sonu ve tatillerde yapın temizliginizi ve yemeğinizi.Siz evinize is getiren bir meslek yapiyorsunuz.Sinav sorusu hazirlayip okumak,derse hazirlik sizin gorev taniminizda var.Biraz dinlenip onlari halledin.Cunku bir zaman göreceksiniz ki eşiniz evde oldugu zaman bile tüm gün TV,PC başında vakit geçirmiş olacak,işten gelip yemek yapan siz olacaksınız.

15:30 da ben cogu zaman iş yogunlugundan daha öğle yemeğini yeni yiyebilmiş oluyorum
18 de işten cıkıyorum günde 80 km yol yapıp trafik çilesi cekip en erken aksam 7 de evde ıluyorum
15:30 da işten cıksam
Senede 3 ay tatil yapsam
Sene arasında 15 gün tatil yapsam
Her ct pazarım tatil olsa
Heralde altın gününe katılır , eve gelir uyur , arkadaslarımla bulusur
15:30 dan snr taksiye bile çıkardım

Hanımlar erken geldiğimin farkındayım. Herkesin bir hayat koşuşturmacası var. Tamam bedenen çalışmıyorum sizden az yoruluyor olabilirim ama kafa yorgunluğu öyle ki akşam bile dinleyemiyorum. Bazen diyorum hiç bana göre değilmiş bu meslek. Öğretmenler odasında 10 dk dinlenmek istersin gereksiz insanları çekmek zorundasın. Zor sınıflardan çıkınca hele eve nasıl geldiğimi bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla benim eksiğim akşam yatmadan önce yarının hazırlığını yapmamak. Ev bir şekilde hallolur ama sağlığım gidiyor 6 ay boyunca.diyet yaptım geri kilo alıyorum bu bans daha da mutsuzluk verecek bu yüzden daha aktif olmam lazım

Düzeltme: Tatil 3 ay değil 2 ay oluyor haklısınız ne diyeyim üniverste bitince 2 yıl sonra evlendim. O yüzden düzene alışamadım pek daha sanırım

Düzeltme: Tatil 3 ay değil 2 ay oluyor haklısınız ne diyeyim üniverste bitince 2 yıl sonra evlendim. O yüzden düzene alışamadım pek daha sanırım
Sana birsey diyeyim mi
7 senedir yıllık izin yapamadım
Kafa yorgunlugu demişssin ya
O bende 14 senedir var
Senede iki ayı birak 15 gün izin yapsam takla atarım
O öğretmen odasında dinlenilen 10 dakikam bile yok
Çayım hep sogur odamda
Kahvem soğur
Cep telefonum hiç susmaz
Araba kullanırken bile email yazarım
Yemek yerken öğle aramda telim kulagımda yemek yerim
Keske senin gbi erken cıkacagim bir işim olsa
Kıymetini bil

Yanlış anlamazsanız maaşınızı merak ettim sakıncası yoksa tabi

15:30 akşam mı oluyor?

Bir de benim gibi 19:00 da çıksan evde çocuk peşinde koşturup başka şeylere yetişmeye çalışsan ne yapardın diye düşünüyorum da. Neyse..

12 saatten fazla calistirmak yasak degil mi ya ?
Kendi isiniz mi yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…