Hanımlar erken geldiğimin farkındayım. Herkesin bir hayat koşuşturmacası var. Tamam bedenen çalışmıyorum sizden az yoruluyor olabilirim ama kafa yorgunluğu öyle ki akşam bile dinleyemiyorum. Bazen diyorum hiç bana göre değilmiş bu meslek. Öğretmenler odasında 10 dk dinlenmek istersin gereksiz insanları çekmek zorundasın. Zor sınıflardan çıkınca hele eve nasıl geldiğimi bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla benim eksiğim akşam yatmadan önce yarının hazırlığını yapmamak. Ev bir şekilde hallolur ama sağlığım gidiyor 6 ay boyunca.diyet yaptım geri kilo alıyorum bu bans daha da mutsuzluk verecek bu yüzden daha aktif olmam lazım
Yok evden çıkış ve dönüş saatlerini hesapladım. Benimkinde yol vs de var12 saatten fazla calistirmak yasak degil mi ya ?
Kendi isiniz mi yoksa?
hahay birisinin boyle yorum yapacagini biliyordun sazan sen oldun tebrik ederim. Sabah 7 de kalkiyorum 8 e kadar evi toparliyorum gozume batan yerleri aliyorum 1 saat yetiyor. 2-3 gunde bir supurge, tozlanan yer gozume batiyorsa bir bezle alma zor degil evde 2 haftada bir buyuk temizlik yapilinca elinde ustunde olunca kirli olmuyor. Eşimle elele verince asla zor degil. Tabi ki kirli ve daginikta olabilir benden daha degerli degil.2 hfta bir kadin aliyorsun ve kendin temizlik yapmyiorsun 2 cocukla...:) şaşırdım.... bayaga pis olmali...
Çokkk tatlısınız ya :))) bayıldım enerjinizeÇalışma saatlerin mükemmel
Bu saatlerde çalışsam +pasta börek yaparım
Rutine bindirmen lazım
Sabah Dolap da kahvaltılığın hazır olsun kalkıp çayı koy onları diz ye
Gelince mutfağını topla yemeğini yap 2 kap yeter fazlası göz zevki
Sonrasında bir makina aç heyeti süpür salı cuma yapsan yeterli birde Vileda
mis gibi
Sonra bu arada vc banyo dök çamaşır suyunu ovala bitti gitti aç camları
Bakımında ne yapıyorsun bilmiyorumkuaföre git o halletsin aldığını aldığın yere koy
Haftasonu makina çalıştır
Temizliğe ayırma ohh ne rahatladım kendim yapmış gibi oluyorum
Merhaba hanımlar4 aylık evliyim ve öğretmenim. Sabah 08.30, akşam 15.30 çalışıyorum. Hem okulumda hem evde yeniyim. Hiçbir şeye alışamadım. Sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yemeye, haftasonu ev temizliğine, kendime bakmaya kısacası hiçbir şeye yetemiyorum. Düğün öncesi 23 kilo verip fazlalıklarımdan kurtuldum ama şimdi sabah kalkıp kahvaltı yapamıyorum, okul için bir şeyler hazırlayamıyorum bu yüzden 7 kilo geri aldım Ev temizliği desem haftasonunu iple çekiyorum temizlik yapınca kendimle ilgilenemiyorum ayy açıkçası 25 yaşımda hiçbir şeye yetemiyorum
Çalışan ve her şeye yeten hanımlar nasıl beceriyorsunuz? Bu kısır döngüden çok sıkıldımkendi sağlığıma da bakmadığımdan sürekli hastalanıyorum kilo almak da cabası okula ne götürsem ne yapsam ev temizliği kendime vakit ayırma bunlara nasıl yemiyorsunuz yahuu
Teşekkür ederimSizin yorumlarınızı özellikle okuyorum ve bakış acinizi seviyorum.Keske herkes emeğinin karşılığını alsa ve kattığı degerle/ sağladığı faydayla ortaya çıkan kazançtan pay sahibi olabilse.
Al benden de o kadar arkadaşım,Sana birsey diyeyim mi
7 senedir yıllık izin yapamadım
Kafa yorgunlugu demişssin ya
O bende 14 senedir var
Senede iki ayı birak 15 gün izin yapsam takla atarım
O öğretmen odasında dinlenilen 10 dakikam bile yok
Çayım hep sogur odamda
Kahvem soğur
Cep telefonum hiç susmaz
Araba kullanırken bile email yazarım
Yemek yerken öğle aramda telim kulagımda yemek yerim
Keske senin gbi erken cıkacagim bir işim olsa
Kıymetini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?