- 2 Eylül 2014
- 54
- 44
- 88
- Konu Sahibi minikannecik
-
Başka ne derdi varmış?Sıkıntı da orda zaten eşim evine başkasının girmesini istemiyo temizlik için. Yardımcı falan da alamıyorum öyle olunca. 8-5 çalışıyorum.
Ben de bu kafadayımÇalışıyorum.
Haftalık rutin işler için asla kadın tutmam.
Kadının temizliği daha iyi yaptığı da yok.
Büyük temizlik için kesinlikle yardım alınmalı evet. Ama rutin sil süpürde bişey yok, bi zahmet eşimle kendi pasımızı kirimizi de temizleyebilelim kafasındayım.
Allah sağlık versin yapılır.
Püf noktası: Evde az eşya çok boşluk.
vallahı hayret bırşey.. aklım hayalım almıyor.. calışmıyorum, hamıleyım, elım çok hızlıdır, temızımdır, tıtızımdır, aldığımı yerıne koymadan asla duramam, bır odaya gıderken 10 seyı bırden tasır hepsını hem yerlestırır hem ıstedıgım yere gıderım. gozum hep leke pıslık arar. (3 kedım var )Selam kızlar bir yıldır evliyim ve çalışıyorum. Ama şu temizlik işini bir türlü oturtamadımhaftasonları evi süpürüp siliyordum önceden tüm günümü alıyordu. E tüm hafta çalışınca insan diğer işleri hep haftasonuna bırakıyor. Haliyle her hafta yapamıyorum. Eşim de aşırı titiz ve sürekli evin pis olduğundan şikayetleniyor. Benim için önerileriniz var mı? Sizin temizleme stiliniz nedir? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Sıkıntı da orda zaten eşim evine başkasının girmesini istemiyo temizlik için. Yardımcı falan da alamıyorum öyle olunca. 8-5 çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?