- 8 Ocak 2014
- 196
- 45
- 53
- Konu Sahibi minikannecik
-
Selam kızlar bir yıldır evliyim ve çalışıyorum. Ama şu temizlik işini bir türlü oturtamadımhaftasonları evi süpürüp siliyordum önceden tüm günümü alıyordu. E tüm hafta çalışınca insan diğer işleri hep haftasonuna bırakıyor. Haliyle her hafta yapamıyorum. Eşim de aşırı titiz ve sürekli evin pis olduğundan şikayetleniyor. Benim için önerileriniz var mı? Sizin temizleme stiliniz nedir? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Çok güzel fikir verdiniz teşekkür ederim :)canım bak ben de çalışıyorum ve eşim senin gibi aşırı titiz. Hadi o bana yardım ediyor. Örneğin tam gün temizlik yapacaksan banyo ve balkon temizliği ondadır. arada ütü de yaptırttığım oluyor. ama geneli bende temizlik işinin. Hatta bugun temizlikçi tutmuştum ekti beni. Ben evi fazla dağıtmamaya özen gösteriyorum. Örneğin bizde hem oturma oadası hm de salon var. salonu temizler çekerim kapısını. eşimi de oturtmam orada. Bari evde 1 oda hep temiz olsun derim. Bir de mesela yemeği koydun ya ocağa. O pişerken ben tüm mutfagı temizlemeye koyulurum. minik süpürgemle yerleri alırım, tezgahı duvarları ciflerim. Aynı ritüeli banyoya girmeden banyo için de yaparım. İnan alıştıktan sonra 15 dknı almıyor. haftasonları da mutlaka evi süpürür silerim. yazın çok tozlandığı için hafta ortası da süpürürüm. onu da söyle yaaprım. işten eve geldim ya . hemen bi pratik temizlik elbisem vardır onu giyer, yemeğimi koyar, o pişerken süpürgeyi çalıştırırım. Tüm evi 30 dk da bitiririm. hani gözünde büyütmezsen aslında çok da birşey yok genel temizlikte. ama ağır dip köşe için kadın şart.
Selam kızlar bir yıldır evliyim ve çalışıyorum. Ama şu temizlik işini bir türlü oturtamadımhaftasonları evi süpürüp siliyordum önceden tüm günümü alıyordu. E tüm hafta çalışınca insan diğer işleri hep haftasonuna bırakıyor. Haliyle her hafta yapamıyorum. Eşim de aşırı titiz ve sürekli evin pis olduğundan şikayetleniyor. Benim için önerileriniz var mı? Sizin temizleme stiliniz nedir? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
habersizden al 3-4 saatlğne.. yada hergün işden snRa eşinle bi saatinzi temzlğe ayıracaksınz. yoksa yetişmezSıkıntı da orda zaten eşim evine başkasının girmesini istemiyo temizlik için. Yardımcı falan da alamıyorum öyle olunca. 8-5 çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?