- 2 Eylül 2014
- 54
- 44
- 88
- Konu Sahibi minikannecik
-
Aynen beni tarif ettin yani tüm hafta sabahtan akşama insan bi yere tıkılınca haliyle haftasonu da çıkıp gezmek istiyo. Gezince evin işi kalıyo gezmeyip ev işi yapınca da tüm vaktin gidiyoMerhaba ,
İnan aynı dertten ben de muzdaribim,akşam yemeği yap mutfağı temizle saat oluyor 21:00 sonrasında işe devam etsem ertesi güne çok yoruluyorum ,e insan akşamları film açıp izlemek istiyor,bir yürüyüşe çıkmak istiyor.Bir hafta sonumuz var gezmek bizimde hakkımız çıkalım diyince ev perşembe pazarına dönüyorEşim kurumsal bir yerde çalışıyor her gün ütülü giymek zorunda,zaten odamız küçük,kocaman ütü masası oturma odasından hiç kalkmıyor eşim bir arada ütü masası için isyan etti de yatak odasına götürüp soktum bi yere,meret o kadar ağır ki kaldırmak çok zor geliyor açınca yerinde bırakıyorum ben de
Hafta sonu bazen arkadaşlarıma gidiyorum nasıl pırıl pırıllar,soruyorum siz nasıl yetişiyorsunuz diye ben de,bu konuda yalnız ben zorluk çekiyorum sanıyordum valla :) Evleneli 5 ay oldu şuan için bir yardımcıya bütçe ayıramıyoruz malesef
Ohhh mis kadınBen de bu kafadayım
Büyük temizlik olacagı zaman halıları veriyorum yıkamacıya
4.katta oldugum için cam silemem mesela korkuyorum ve cam sayısı fazla
4 ayda bir cam silinince bana yetiyor açıkçası
Perdeleri de oda oda yıkıyorum temizligini bitirip diger odaya geçiyorum
Öyle sık sık perde de yıkamam mesela
o da 4 ayda bir
Camlar silinecegi zaman
Kesinlikle katılıyorum.Ben bu konuya yorum yapmayayım en iyisi. Popolorını kaldırmayan eşler beni çok geriyor çünkü. Bir modeli de kardeşimin başında. İşin ucundan tutmaz, evde yabancı istemez. Onlar evdeyken kadın tutmaya çalışıyorlar.
Böyle erkeklerin azalarak bitmesini istiyorum ama bize de büyük yük düşüyor. Oğulları yetiştiren de biziz.
Ben suyuna gitsem de gitmesem de aynı valla bazen kendi alıp süpürdüğü oldu o da dediğim gibi bi yıldır 4 defa falandır.Ben de çalışan biriyim çocuğum da yok. İşleri ağırdan al yetiştiremiyor havası ver bence. Benim eşimde büyük temizlik olmadığı sürece yardımcı istemez. Birlikte yaparız işleri bazen sana iyilik de yaramıyor diyor yaptığı şeyi beğenmediğimde bende lafı açık açık espriyle söylüyorum. Yardım değil sende bende çalışıyoruz ve tabii ki birlikte yapmalıyız yoksa nasıl temizlenir bu ev diyorum. Ve inanır mısınız 2,5 yıllık evliyim toplasan 2 ya da 3 kez banyo wc yi yıkamışımdır hep eşim yıkar temizler. Ben süpürge açıyorsam o paspası yapar. Sevmediği 2 şey var biri ütü diğeri yemek.
Bende artık yapabileceği şeyleri yaptırıyorum suyuna giderek ama
Kesinlikle katılıyorum.
Katılıyorum ben de gomlekleri gizlice utuye veriyorum ertesi gun yerine asiyorum. Iki hafta yetiyor o gomlekler.eşınız, eve yardımcının geldıgını bılmek zorunda mı arkadasım? soylemeyın. siz den kıymetlımı? madem calısıyorsunuz, verın anahtarınızı, haftada en azından bır gun gelsın temızlesın yemegı koysun, alsın hakkını, ve bunu esınız bılmesın. erkekler herseyı bılmemelı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?