- 2 Eylül 2014
- 54
- 44
- 88
- Konu Sahibi minikannecik
-
Şu an ben aynen öyleyim bir yıl olmasına rağmen çok yoruldum. Temizlik yapmıyor değilim tabiki yapıyorum. Ama her tarafa yetişemiyorum. Çünkü vaktim olmuyor. bazen o da yapıyo benle birlikte ama bazen üç dört defa falan olmuştur toplasan. Bende diyorum ki acaba başka insanlar nasıl yapıyo yardımcı tutmadan günlük işler için en azındançalışan kadın yardımcı tutacak, bunun başka yolu yok,
elbette zaman zaman yardımcısız da idare edilir, ama bir hayat tarzı oluşturulacaksa içinde yardımcıya da, arada sırada donmuş gıdaya da, dışarıda yemeğe de yer olmalı.
tersi sürdürülebilir değil, bir süre sonra -eşle ortak yapılıyor bile olsa işler-, ev işleri üstüne yıkılan kişi iflas eder, tükenir.
Şu an ben aynen öyleyim bir yıl olmasına rağmen çok yoruldum. Temizlik yapmıyor değilim tabiki yapıyorum. Ama her tarafa yetişemiyorum. Çünkü vaktim olmuyor. bazen o da yapıyo benle birlikte ama bazen üç dört defa falan olmuştur toplasan. Bende diyorum ki acaba başka insanlar nasıl yapıyo yardımcı tutmadan günlük işler için en azındanevin bazen pis olması beni de sıkıyo ama aşırı yorgun olunca bi de hamilelik var tabi kalkamıyorum. Bugün iyice bunaldım bi yöntem varsa onu yapim fikir sorim dedim.
Valla ben gerçekten çok yoruldumvallahı hayret bırşey.. aklım hayalım almıyor.. calışmıyorum, hamıleyım, elım çok hızlıdır, temızımdır, tıtızımdır, aldığımı yerıne koymadan asla duramam, bır odaya gıderken 10 seyı bırden tasır hepsını hem yerlestırır hem ıstedıgım yere gıderım. gozum hep leke pıslık arar. (3 kedım var )
ama keyfımı de yaparım, ısımı erkenden bıtırır, tuum gunu kendıme ayırırım,, bolca yatarım dınlenırım cıkarım alısverıse vs..
okadar dınlenmeme rağmen cok yruluyorum bazen, esım topluyor masayı, makıneyı o calıstırıyor, camasırları o atıyor kurutmaya vs.. yahu calısan kadınlar, sız bu hayata nasıl yetısıyorsunuz kuzum?
hıc mı yorulmuyorsunuz, tukenmıyorsunuz? bende calıstım, calısmadım değil. bılırım yorgunlugunu trafıgını vs.. bıde hamılesın.. ben tum gun evdeyım, buna rağmen koltuk ve cam ıçın yardımcı cagırıcam
eşınız, eve yardımcının geldıgını bılmek zorunda mı arkadasım? soylemeyın. siz den kıymetlımı? madem calısıyorsunuz, verın anahtarınızı, haftada en azından bır gun gelsın temızlesın yemegı koysun, alsın hakkını, ve bunu esınız bılmesın. erkekler herseyı bılmemelı zatenŞu an ben aynen öyleyim bir yıl olmasına rağmen çok yoruldum. Temizlik yapmıyor değilim tabiki yapıyorum. Ama her tarafa yetişemiyorum. Çünkü vaktim olmuyor. bazen o da yapıyo benle birlikte ama bazen üç dört defa falan olmuştur toplasan. Bende diyorum ki acaba başka insanlar nasıl yapıyo yardımcı tutmadan günlük işler için en azındanevin bazen pis olması beni de sıkıyo ama aşırı yorgun olunca bi de hamilelik var tabi kalkamıyorum. Bugün iyice bunaldım bi yöntem varsa onu yapim fikir sorim dedim.
ah kıyamam... bilmemi ya.. dıyorum ya ben bıle yetışemıyorum bazen.. daha dun esıme dedım, eskıden kadınlar ev araba ısterdı evlılık de, sımdı adamlar, muhakkak calısan kadın, tıtız kadın, ve doğurgan kadın ıstıyor.. neler oluyorValla ben gerçekten çok yoruldumhiçbirşeye yetişemiyorum kendim dahil saçıma tarak vuramıyorum desem yeridir
Eşiniz bencilliğin nirvanasındaSıkıntı da orda zaten eşim evine başkasının girmesini istemiyo temizlik için. Yardımcı falan da alamıyorum öyle olunca. 8-5 çalışıyorum.
bebeğiniz gelmeden, kendınıze doguma hazırlayın, iliklerınıze kadar dınlenın.. hazırlıklarınızı hayallerınızı yapın.. gercekten çok acımasız ca.. kadınlar gercekten cok daha guclu.. ama bukadarını kendınıze bebegınıze yapmayın..Valla ben gerçekten çok yoruldumhiçbirşeye yetişemiyorum kendim dahil saçıma tarak vuramıyorum desem yeridir
Evet kesinlikle hayat çok garip. Bende pasaklı bi insan değilim gerçekten tembel de değilim yani ama bir tarafı süpürüyosam öbür taraf kalıyo ister istemez.ah kıyamam... bilmemi ya.. dıyorum ya ben bıle yetışemıyorum bazen.. daha dun esıme dedım, eskıden kadınlar ev araba ısterdı evlılık de, sımdı adamlar, muhakkak calısan kadın, tıtız kadın, ve doğurgan kadın ıstıyor.. neler oluyor
Evet çocuk olunca halim ne olacak hiç bilmiyorumEşiniz bencilliğin nirvanasında
Hem hiçbir iş yapma hemde "ivimdi yibinci istimiyirim"
Oldu üstelik hamilesiniz
15 günde yarım gün bile alsanız iş yükünüz hafifler
Şimdiden alıştırın bu duruma bence
Zira çocuk olunca hiçbir işe yetişemiyeceksiniz
O da güzel bi yöntem mantıklı.Cuma günü işten gelince tuvalet banyoyu temizleyin. Ctesi erkenden kalkın diğer işleri halledin. Akşama kdr bitiyor. Her haftaki rutinim bu şekildeydi benim :) şimdi yaz tatili
Selam kızlar bir yıldır evliyim ve çalışıyorum. Ama şu temizlik işini bir türlü oturtamadımhaftasonları evi süpürüp siliyordum önceden tüm günümü alıyordu. E tüm hafta çalışınca insan diğer işleri hep haftasonuna bırakıyor. Haliyle her hafta yapamıyorum. Eşim de aşırı titiz ve sürekli evin pis olduğundan şikayetleniyor. Benim için önerileriniz var mı? Sizin temizleme stiliniz nedir? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?