Çalışan Kadın Evinin Temizliğini Nasıl Yapacak?

Adama bak be,hem yardımcı kadın istemiyor hem ev pis diyor hem yardım etmiyor. Paşamız pek bir talepkar.
Bize yardımcı gelmiyor,eşimle beraber yapıyoruz. Yardım etmeseydi sunacağı bahaneleri ben de sunardım,tek başıma yapmazdım.

Yuh ya hamile bir kadından ev işimi bekliyor bir de beğenmiyorsa kendi yapsın

eşin tam bir hödükmüş. hem yardım etmiyor hem yardımcı almıyor hem de ev temiz olsun istiyor.
hiç bişey yapma. hamileliğini bahane et

hahha naptin bize de soylesene :))

eee yanı, çalısıyorsun madem, haftada 2 kere yarım gun gelse, yemegını koysa tamam.. zaten kım ne derse desin, evın patronu otorıtesı duzenı gercekten kadında..ıster ev hanımı, ister çalışan, kadın duzenını oturtmak ıcın, herzaman herkes den geç yatıp, her kes den erken kalkması lazım.. gece her kes uyuduktan sonra ertesı gunkı yemegı hazırladıgımı bılırım.. yada hamuru aksam dan yogurup, sabah pıt pıt gozleme yaptıgımı.. yapıcak bırsey yok..

al ev hanımıyım, gelırım de yok ( para bana gelır ben ıdare ederım harclık verırım esıme), ama buna rağmen koltuk cam avıce için bır abla cağrıcam.. sonra da ben yaptım, cok yoruldum dıyerek nazlanıp oh mıs dıcem

bide temizlik eger senin görevinse yani esin oyle dusunuyorsa senin yardimci kadin alip almamana karisamaz.

yok eger temizlim ikinizin goreviyse yardim etmesi gerekiyor. son haftalarda napcaksin.
Aynı benim cumlelerim
Esim de istemiyordu ben de böyle söyledim
Kadin çağırdım o gun erken cikti evden trip fln ama sonra baya begendi şaşırdı dirdir yok ev temiz fln

Kadın alıyorum her hafta, evim her daim tertemiz oluyor. Eşim de bu durumdan çok mutlu. Temizliği de haftaiçi bir gün, biz işteyken yaptırıyorum ki, bu durum bizi aşırı mutlu ediyor.

Eve girdiğimiz an, hijyen kokusu direk yüzümüze çarpıyor, her yer jilet gibi, temiz...

Kendini yıpratma hiç, çalışıyorsan al kadını, ben şimdi bir de yardımcı kadın araştırıyorum, bebeğimiz olunca çamaşır, ütü, yemek vs... için.

ÇAlışma saatlerin iyi gibi 8-5
Hafta içinde bir kere süpürge açabilsen rahatlatır , hafta sonuna çamaşır yıkama işini bırakmamaya çalış
Sadece ütün kalır, viledayla evi silersin, banyo tualet kirliyse oraları silebilirsin
Ufak ufak şeylerle toparlayabilirsin
Eşinin de çenesi bir nebze kapanır belki

hahha naptin bize de soylesene :))
Ben temizlik yaparken kendi yayılıp tv izliyor bende sinir oluyorum. Dedim elektrik süpürgesiyle işim bitti kaldırırmısın dedim tamam dedi ama oturuyo hala. Sonra bi daha kaldırırmısın dedim yine tamam dedi ama kımıldamıyor. En son bağırdım sadece şunu şurdan kaldıracaksın kaç dakikadır söyletiyorsun yazıklar olsun sana dedim. Sonra söylendim durdum ve bunun gibi birkaç kere daha söylendim canından bezdi

hamile kadından iş mi istiyor. üstelik çalışıyorsunuz. pesss diyorum. kendisini temizliğe davet ediyorum.

üç kuruşa beş köfte yok.ya kadın tutacak ya kendisi iş yapacak. maden şikayet ediyor ev kadınıyla evlenseydi.

bu arada biz eşimle temizliği sırayla yapıyoruz. yani iki haftada bir temizlik yapıyorum gibi oluyor

Bu konu her daim kendi salaklığıma yandığım bir konu. Bende eve kadın sokmak istemeyenlerdenim. Çalışıyorum 14 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. Bütün işlerimi kendim yapma çabam hiç bitmedi bir de kimsenin yaptığı işi beğenmeme huyum da çabası. Eşim yardım etmek istediğinde beğenmeyip yaptırmayan bu salak kafamı şimdi duvarlara vursamda nafile. Cumartesi günleri evi baştan sona temizleyip kolumu kaldıracak halim kalmayana kadar iş yapıyordum. Yorulunca sinirli bir hal alıyor eşime ve çocuklara tahammül edemiyordum. Öyle ki neredeyse çocuklara oyuncaklarıyla oynama fırsatı dahi tanımıyordum, eşim ayaklarını uzatsa uzatma ayaklarını oraları yeni sildim diyordum. Sonra eşim sakin bir şekilde konuştu bak hayatım temizlik güzel şey ama çocuklar ve ben evimizde rahat oturamıyoruz, önüme sehpa çekerken bile sana bakar oldum bir şey diyecek misin acaba diye, çocuklar oyun oynayamaz çocukluklarını yaşayamaz hale geldi bir psikiyatriste gidelim gittikçe kötüye gidiyorsun sen farkında olmasanda durum bu dedi. Çocuklar anne yine mi temizlik yapacaksın bir haftasonuda bize vakit ayır bıktık artık temizlikten demeye başladılar ve baktığımda karşımda mutsuz çocuklar vardı. Oysa onlar benim bütün dünyamdı onları mutlu etmeye çalışırken bir yandan da mutsuzluklarına sebep oluyordum. Psikiyatriste gittim OKB tanısı kondu. Bir süre ilaç kullandım, eşiminde desteğiyle eve kadın almam inadımı da kırdım şimdi 15 günde ya da ayda 1 duruma göre kadın alıyorum. Hem çocuklar mutlu hem de biz. Ama ben o dönemleri düşündükçe hem kendim hemde eşim ve çocuklarım için üzülüyorum.

Eşin bir zahmet alsın süpürgeyi bezi temizlesin o zaman. Bu erkeklerin bencilliği beni öldürüyor

Kadin al canim ben evde oldugum halde ayda bir dip kose icin bi abla aliyorum 2 hafta mis gibi oluyo ondan sonrada gundelik temizligimi yapiyorum

onun umrundamı sanki bırakıp gidiyo benle vakit geçirmiyoki hiç ben gidiyim gezim gelim evim temiz olsun emeğim önümde olsun.
CİDDİ MİSİN? ??
Bak canim senin temizlikten daha büyük sorunlarin var.
Çalışan bayanim demişsin ama isin ne ?
Asgari ücret alan birine eve yardımcı çağır demek cok mantıksız. Haftada bir gelse ayda yaklaşık 400 yapar ki bu çok para.
Ama en azından bi memur isen kesinlikle eve yardımcı al ve sen de çık gez. Yoksa bu herifi adam edemezsin. Bencil insanlar tatlılık ile yola gelmez bilesin !

valla evin düzeni konusunda eşini karıştırma. madem yardımcı olmuyor kadın gelmesin vs demeye de hakkı yok bu konudaki tavrın net olsun. çağır kadını mis gibi halletsin evi.

onun umrundamı sanki bırakıp gidiyo benle vakit geçirmiyoki hiç ben gidiyim gezim gelim evim temiz olsun emeğim önümde olsun.
Ah be güzelim sen bir de bu adama çocuk mu yaptın? Moralini bozmak istemem ama çocuk olunca bunun 2 katı zor olacak hayatın

Sıkıntı da orda zaten eşim evine başkasının girmesini istemiyo temizlik için. Yardımcı falan da alamıyorum öyle olunca. 8-5 çalışıyorum.
Boyle evlenince hizmetci kadin tuttugunu zanneden adamlari anlamiyorum. Eslerine deger vermiyorlar gibi geliyor. Hem calis hem ev islerin kusursuz olsun yok ya. Kadinsin yapacaksin tabi diyenlere e kadinim madem ev isi yaparim sen de erkeksin evi tek basina gecindir derim (bu mantikta dusundugumden degil).
Su an calismiyorum calisirken kadin tutardim. Benim calisip esimin calismadigi bi donemde cok yoruldugum icin esim kahvaltimi hazirlardi aksam sofrayi da kurardi. Hayat musterekse her konuda olsun.

evin temizliginde ne var. Hergun kisada olsa bi is yap. Birgun yatmadan mutfagi hipola
birgun banyoyu cifle
birgun balkonlari yika
birgun toz al
haftasonuda detayli supur sil bitti
niye bukadar dert ediliyo calisanlarin temizligi anlamiyorum.
biz cocuklular kicimizda bintane bebeyle is goruyoruz.
onlarin kahvaltisi ogle yemegi . Herif aksama gelecek diye detayli aksam yemegi. Meyve hazirla cay koy kahve yap cocuklari doyur uyut. camasir bulasik yalasik agzimiz ayriliyo.

yani senin konunda patlamis olabilirim ama okadar duydumki su siralar boyle konuyu. Calisip temizligi dert eden. Tut haftalik bir temizlikci olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…