- Konu Sahibi minikannecik
-
hahha naptin bize de soylesene :))Bende 1 senelik evliyim ve evlendiğimden beri her hafta kadın geliyor temizliğime. Her hafta yarım gün alıyorum ya da 15 günde 1 tam gün alıyorum. Başka çaresi yok. Bir kaç kere kadını çağırmadım kendim yapiyim dedim ama sinirlerim bozuluyor ve eşime sataşıyorum. O halimi görünce eşim dedi zaten nolur bir daha sen yapma çağır kadını yoksa içinden bir canavar çıkıyor. :))
eee yanı, çalısıyorsun madem, haftada 2 kere yarım gun gelse, yemegını koysa tamam.. zaten kım ne derse desin, evın patronu otorıtesı duzenı gercekten kadında..ıster ev hanımı, ister çalışan, kadın duzenını oturtmak ıcın, herzaman herkes den geç yatıp, her kes den erken kalkması lazım.. gece her kes uyuduktan sonra ertesı gunkı yemegı hazırladıgımı bılırım.. yada hamuru aksam dan yogurup, sabah pıt pıt gozleme yaptıgımı.. yapıcak bırsey yok..Katılıyorum ben de gomlekleri gizlice utuye veriyorum ertesi gun yerine asiyorum. Iki hafta yetiyor o gomlekler.
Esime dedim utuye vericem sen odersin dedi tepem attı
ya canindan ya parandan olursun demek bence bu. Zaten ben oduyordum.mevzu para değildi. Bişey saklamak istemedigim icindi.
Utusuz giyiyor simdi ve ütü yapmayi da biliyormus gayet! Düğüne gidecektik gec kalmayalimben hazirlanayim diye elimden aldi o utuledi
Aynı benim cumlelerimbide temizlik eger senin görevinse yani esin oyle dusunuyorsa senin yardimci kadin alip almamana karisamaz.
yok eger temizlim ikinizin goreviyse yardim etmesi gerekiyor. son haftalarda napcaksin.
Ben temizlik yaparken kendi yayılıp tv izliyor bende sinir oluyorum. Dedim elektrik süpürgesiyle işim bitti kaldırırmısın dedim tamam dedi ama oturuyo hala. Sonra bi daha kaldırırmısın dedim yine tamam dedi ama kımıldamıyor. En son bağırdım sadece şunu şurdan kaldıracaksın kaç dakikadır söyletiyorsun yazıklar olsun sana dedim. Sonra söylendim durdum ve bunun gibi birkaç kere daha söylendim canından bezdihahha naptin bize de soylesene :))
Eşin yabancı istemiyorsa bir zahmet sana yardım edecek kendi de bişeylerin ucundan tutacak. Üstelik hamilesin sanırım.
CİDDİ MİSİN? ??onun umrundamı sanki bırakıp gidiyo benle vakit geçirmiyoki hiç ben gidiyim gezim gelim evim temiz olsun emeğim önümde olsun.
Ah be güzelim sen bir de bu adama çocuk mu yaptın? Moralini bozmak istemem ama çocuk olunca bunun 2 katı zor olacak hayatınonun umrundamı sanki bırakıp gidiyo benle vakit geçirmiyoki hiç ben gidiyim gezim gelim evim temiz olsun emeğim önümde olsun.
Boyle evlenince hizmetci kadin tuttugunu zanneden adamlari anlamiyorum. Eslerine deger vermiyorlar gibi geliyor. Hem calis hem ev islerin kusursuz olsun yok ya. Kadinsin yapacaksin tabi diyenlere e kadinim madem ev isi yaparim sen de erkeksin evi tek basina gecindir derim (bu mantikta dusundugumden degil).Sıkıntı da orda zaten eşim evine başkasının girmesini istemiyo temizlik için. Yardımcı falan da alamıyorum öyle olunca. 8-5 çalışıyorum.
Aynen cocone adamlar var yaaa...ne emmeye geliyor ne gömmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?