Çalışan kadın mı, Çalışmayan mı daha mutlu?

Hiç para istemedim eşimden.
Kredi kartım var,param bitince çekebiliyorum,gerek kalmıyor zaten eşim para çektiyse bana da verir zaten.
Asla parasız kalmadım. Almak istediğim şeyler için de neden aldın vb bir tutumla karşılaşmadım eşim benden çok düşünür zaten o der alışveriş yap ne eksikse al diye.
Yani kısacası eşle alakalı bir durum.
Bana bakıcıya bırakmam çocuğu,sen bak işin stresli yoğun,çocuğunda seninde yıpranmanı istemem demişti eşim zaten daha en başında. İş kurarız gerekirse diye de konuşmuştuk zaten.

Nerede oturuyorsunuz Yakınlarımdaysanoz tavsiye verebilirim

Bu ülkede jet fadıl gerçeği var.
Kaçıncı kere olduğunu bilmediğim kadar çok kişi dolandırdı durdu.
Adamın 30 yıldır bankaya ödemediği 6-7 milyon borcu var. Bankaya 300 lira borcumuz olsa başımıza gelmeyen kalmazdı bizim :)
Yerli otomobil, futbol takımı...
Milletvekili bile oldu!
Adam en son Maldivler’de devre mülk satıyordu ve aldılar :)
Kesinlikle namuslu yoldan para kazanmanın peşinde olmayana bu milletten çok ekmek çıkar.
Yani çiftlik bank bir şey değil :)

Bursa nilufer
Cok arastirdim ya istedigim kriterde okul yok gercekten.
3.5 yasi bekliyorum
Hmm ben istanbuldayım benim kızım 19 aylık her an başlayabilirim işe araştırdım baya bi kreş. Yardımcı olayım diyecektim. Umarım gönlünüzce olur

Hmm ben istanbuldayım benim kızım 19 aylık her an başlayabilirim işe araştırdım baya bi kreş. Yardımcı olayım diyecektim. Umarım gönlünüzce olur
Tesekkurler umarim hepimiz ve evlatlarimiz icin en iyisi olsun:)

Bence imkanla alakası yok, ışıldayan demir paslanmaz, ben 4 ay doğum iznindeydim işe başlayınca çok şükür dedim, param olsa da çalışırdım, çünkü işe gidiyorum havam değişişor, biraz insan görüyorum sohbet ediyorum açılıyorum, kafam dağılıyor, ev de dursam devamlı herşey çok kısıtlı olacak, bence bir kadının kendine yapacağı en iyi şey bir işte çalışmasıdır.

Kendi işimi açayım arada gider gelirim olmuyor maalesef babamın kendi işi hiç arada gider gelirim olmuyor işin başında durmazsan o dükkan batar,kadın esnaflarda tanıyorum hep işlerinin başındalar,eğer kendi işini açmak istiyorsan işinin başında olman gerek.

eşinizin daha çok kazanması mümkün mü?
yani sektöründe kendini geliştirebilir mi? böyle bir ihtimal var mı?
giderlerinizi azaltma ihtimaliniz var mı?

Giderleri azaltma ihtimali zor, kirada oturduğum ve 2 çocuk olduğu için malum, masraflarda ona göre oluyor.
Tabii ki belirli bir kemer sıkma uygulayabiliriz.
Ancak Eşim konusu çetrefilli.
Biraz daha özveri ve fedakarık yaparsa evet işinde farklı noktalara da ilerleyebilir.
Sadece zaman meselesi bir anda olacak birşey değil tabii ki.
Bakalım gelecek neyi gösterecek.

Ben kendi açımdan bu anlamda ilerleme kaydediyorum açıkçası.
Hayırlısı ile gelecek için en büyük planım evde oturmak...

Ötekileri duymuştum elbette,fakat bu konudan tamamen habersizdim,artı bunca olaydan sonra artık gözü açılmıştır milletin diyordum.Demekki çağ değişse de,iletişim son haddine varsa da,kolay para kazanma hırsı hiç değişmiyor,insanı gözünü açıp kendini korumaktan alıkoyuyor.
Para iyi bir şey,ama nereden gelip nereye gittiğine bakmak lazım,artı kimin hakkı kime geçiyor,yoksa zenginlik istenir,bunda sorun yok...

çalışırken daha mutluyum.
ama modern kölelik dedikleri şekilde değil.

para kazanıyorsam para harcarım. eve yardımcı gelir, dışarıda yemek yenir...
tatillerimi çok iyi değerlendiririm, ve çocuklarım için en uygun tatil seçeneklerini bulmaya çalışırım.
işten kalan zamanımda çocuklarımla kaliteli vakit geçiririm. haftasonu doğa yürüyüşleri en büyük favorimiz.

Konu ile ilgili söylenecek çok şey var ama konuyu sabote etmemek lazım :)
darkmore konu açsın oraya yazacağım mikemmel fikirlerimi

Kimsenin Mısır da dedesi olmadığı için hayal edemiyor yoksa o para gelsin evde don yıkayacak değiliz

Konu ile ilgili söylenecek çok şey var ama konuyu sabote etmemek lazım :)
darkmore konu açsın oraya yazacağım mikemmel fikirlerimi
Ikinci uyelik almam lazim hahahaha
Hikaye uydurayim hatta dimi para yatirdim battim falan demeliyim heyecanli olur o zaman ama mune de beni keser zati zor affettirdim kendimi dunku geyikler yuzunden

Ikinci uyelik almam lazim hahahaha
Hikaye uydurayim hatta dimi para yatirdim battim falan demeliyim heyecanli olur o zaman ama mune de beni keser zati zor affettirdim kendimi dunku geyikler yuzunden

Konu açma bence panpa milleti banlattırma

Konuya tek yorumum var: Yarasın tossunumaaaa

Bu dediğin için koca parası değilse babadan zengin olmak lazım beybi. Lotoyu vursan da bir yere kadar gününü gün edersin ehehe. Bu arada Datça'da mis gibi deniz kenarında taze levrek-meze ve şarap çekti canım, neden yaptın bana bunu yaa

o is turkiyede sıkıntı demek ki :/ Burda cok kolay olduğu için ordada mümkündür diye düşünmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…