- 19 Kasım 2013
- 18.760
- 33.847
- 798
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Hiç para istemedim eşimden.Çalışmayan kısımdakiler maddi kısmı nasıl hallediyor??
Mesela eşlerin desteği nasıl oluyor?
Ben yapım gereği isteyemem mesela. Kendi maaşımla aldığım kullandığım lüks ürünler var bunları almak istemeyebilir. Ya da alıp lafını edebilir. (200 liralık bir şey için onu alma daha uygununu al dese bozulurum) hoş zaten maaşım yoksa öyle bir şeyi isteyemem zaten de.
Bebek düşünüyorum ve rabbim nasip ederse 3 yıl kendim bakmayı düşünüyorum. 2 yılı maaşım olmayacak elimde. Nasıl yaparım bilmiyorum. Eşimin geliri. 5-6 bin arası. Ama isteme olayı beni çok korkutuyor. Bunun çözümü ne olabilir??
Nerede oturuyorsunuz Yakınlarımdaysanoz tavsiye verebilirimBen de ayni sekilde cocuk icin ayrildim isten.2 yasina gelsin calisirim diyordum ama dugzgun kres bulamadim. 2.5 yasina geldi hala ben bakiyorum. Icime sinmiyor kresler. Bakalim biraz daha buyusun dedim en sonunda. Calismak cok zevkli. Evde oturmak da cok sıkıcı bana gore.
Bursa niluferNerede oturuyorsunuz Yakınlarımdaysanoz tavsiye verebilirim
Hahhaa ben de daha akşam dedim eşime,adam boşuna çiftlikbank adını seçmemiş,iyi gütmüş sürüyü diye,vallahi bu olay patlayana kadar hiç duymamıştım,olacağına da inanmazdım.Bir belgeselde görmüştüm 80lerdeki banker kastelli olayını, tekrarlanmış oldu demekki
Hmm ben istanbuldayım benim kızım 19 aylık her an başlayabilirim işe araştırdım baya bi kreş. Yardımcı olayım diyecektim. Umarım gönlünüzce olurBursa nilufer
Cok arastirdim ya istedigim kriterde okul yok gercekten.
3.5 yasi bekliyorum
Tesekkurler umarim hepimiz ve evlatlarimiz icin en iyisi olsun:)Hmm ben istanbuldayım benim kızım 19 aylık her an başlayabilirim işe araştırdım baya bi kreş. Yardımcı olayım diyecektim. Umarım gönlünüzce olur
Kendi işimi açayım arada gider gelirim olmuyor maalesef babamın kendi işi hiç arada gider gelirim olmuyor işin başında durmazsan o dükkan batar,kadın esnaflarda tanıyorum hep işlerinin başındalar,eğer kendi işini açmak istiyorsan işinin başında olman gerek.Esiniz calisiyorsa, durumunuz da iyiyse calismayin. Cocugunuzla ilgilenin biraz lutfen, o buyudukten sonra bu zamanlarini cok ozlersiniz.
Calismak mi istiyorsunuz, acarsiniz bir yer koyarsiniz basina elemanlari arada gider gelirsiniz hemde cocuklarinizla bol bol zaman gecirirsinizz..
Benim planim bu allah izin verirse evlenip cocuk sahibi olunca :)
eşinizin daha çok kazanması mümkün mü?
yani sektöründe kendini geliştirebilir mi? böyle bir ihtimal var mı?
giderlerinizi azaltma ihtimaliniz var mı?
Ötekileri duymuştum elbette,fakat bu konudan tamamen habersizdim,artı bunca olaydan sonra artık gözü açılmıştır milletin diyordum.Demekki çağ değişse de,iletişim son haddine varsa da,kolay para kazanma hırsı hiç değişmiyor,insanı gözünü açıp kendini korumaktan alıkoyuyor.Bu ülkede jet fadıl gerçeği var.
Kaçıncı kere olduğunu bilmediğim kadar çok kişi dolandırdı durdu.
Adamın 30 yıldır bankaya ödemediği 6-7 milyon borcu var. Bankaya 300 lira borcumuz olsa başımıza gelmeyen kalmazdı bizim :)
Yerli otomobil, futbol takımı...
Milletvekili bile oldu!
Adam en son Maldivler’de devre mülk satıyordu ve aldılar :)
Kesinlikle namuslu yoldan para kazanmanın peşinde olmayana bu milletten çok ekmek çıkar.
Yani çiftlik bank bir şey değil :)
Calisan da calismayan da mutsuz bu devirde.
Sadece Seyma subasi mutlu
c şıkkı hiçbiri
Şaka şaka
Şöyle bir düşündüm de çalışmamı gerektirmeyecek bir servet kalsa bana, dikkat koca parası değil, 1 gün daha çalışmazdım köpek gibi hayatımı yaşardım
Hemen Londra/New York a taşınırdım
Yazın Marmaris, Çeşmede baharı Lizbonda geçirirdim. Her akşam mis gibi bahar havasında dışarı çıkardım taze balık meze şarap takılırdım
Diyeceğim o ki sizlerin ruhu fakir.Çalışmamak diyince aklınıza evde oturup kirli don çorap yıkamak yemek yapmak bebek kakası temizlemek geliyor Ruhunuz fakir
Ötekileri duymuştum elbette,fakat bu konudan tamamen habersizdim,artı bunca olaydan sonra artık gözü açılmıştır milletin diyordum.Demekki çağ değişse de,iletişim son haddine varsa da,kolay para kazanma hırsı hiç değişmiyor,insanı gözünü açıp kendini korumaktan alıkoyuyor.
Para iyi bir şey,ama nereden gelip nereye gittiğine bakmak lazım,artı kimin hakkı kime geçiyor,yoksa zenginlik istenir,bunda sorun yok...
c şıkkı hiçbiri
Şaka şaka
Şöyle bir düşündüm de çalışmamı gerektirmeyecek bir servet kalsa bana, dikkat koca parası değil, 1 gün daha çalışmazdım köpek gibi hayatımı yaşardım
Yazın Marmaris, Çeşmede baharı Lizbonda geçirirdim. Her akşam mis gibi bahar havasında dışarı çıkardım taze balık meze şarap takılırdım
Diyeceğim o ki sizlerin ruhu fakir.Çalışmamak diyince aklınıza evde oturup kirli don çorap yıkamak yemek yapmak bebek kakası temizlemek geliyor Ruhunuz fakir
Ikinci uyelik almam lazim hahahahaKonu ile ilgili söylenecek çok şey var ama konuyu sabote etmemek lazım :)
darkmore konu açsın oraya yazacağım mikemmel fikirlerimi
Ikinci uyelik almam lazim hahahaha
Hikaye uydurayim hatta dimi para yatirdim battim falan demeliyimheyecanli olur o zaman ama mune de beni keser zati zor affettirdim kendimi dunku geyikler yuzunden
KesinlikleKonu açma bence panpa milleti banlattırma
Konuya tek yorumum var: Yarasın tossunumaaaa
c şıkkı hiçbiri
Şaka şaka
o is turkiyede sıkıntı demek ki :/ Burda cok kolay olduğu için ordada mümkündür diye düşünmüştüm..Kendi işimi açayım arada gider gelirim olmuyor maalesef babamın kendi işi hiç arada gider gelirim olmuyor işin başında durmazsan o dükkan batar,kadın esnaflarda tanıyorum hep işlerinin başındalar,eğer kendi işini açmak istiyorsan işinin başında olman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?