- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Şöyle diyim tatlım çalışırken vakit ev hanımıyken para yok10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.
O duyguyu yaşayamadım malesef. Öyle bi koşturmanın içindeyim ki. Evden işe işten eve. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Arkadaş buluşmaları, ev gezmeleri hiçbirine gidemiyorm.Mesleğim gereği eve de iş getirebiliyorm bazen acil yetişmesi gereken şeyler oluyor.
Çocuğuma yeteri kadar ilgi gösteremediğimi düşünüp üzülüyorm.
Bilmiyorum bazen kafam karışıyor. Acaba çalışmasam nasıl olurdu diye. İş hayatına erkenden başladm daha öğrenciyken.
Sizler ne düşünüyorsunuz. Çalışan kadınlar mı yoksa ev hanımları mı daha mutlu?
bence hiç şikayet etme ebet o günleri ariycan bende ariyom bak:))Calisiyorum
Mutsuzum
Suan dogum iznindeyim.kesinlikle ev hanimi.mukemmel.birsey.gunlerm azaliyor ve icime.sikintilar giriyor.darlaniyorum.
Bahsettigin ucretsiz izin cok baska.. hic calismamak cok baska.. sen izninin bitecegini biliyosun isine geri donecegini biliyosun..ne zmn caluscani bilmeden ya da hic calismayacagini bilerek evde durmak zor, calismaya alisiksan..çalışmayan mutlu efenim..:)
bakin bi sene ücretsiz izine çikmişim ama evde çok rahattim çocuğumla ilgilendim evede baktim dişariyada çiktim gezdim ne güzel mutluydum.
izinim bitti işe başladim herşey yarim yamalak.. haftasonu tatil. ama bütün iş peşindeyim.
bende çocuğumla yeterice kadar ilgilenemediğimi düşünüyorum
bana kalirsa bi daha çocuğum olursa iki sene ücretsiz izin alirdim çünkü 6 ay aldim ücretsiz izini.
yetmedi yetmiyo...
eşim de rahatsiz. ben işe başlayinca işten çikti rahatsiz olduğu için. kendi işini kurma çabasinda.
bizim burda kadin vardi kocasi memur olduğu halde 2 sene ücretsiz izine çikmadi
bakici tuttu. ben olsam eşim memur olsa evime çocuğuma bakardim oh ne güzel böle günleri çok ariyorum.
Para kazaniosan erkeklerin isine geliyor net! Aksini iddia eden yalan soler :)çalışan kadın olmak daha iyi erkeklerin daha bir gerçek yüzünü görüyorsun.kendim için diyeyim evde strese giriyorum. deli gibi çalışmakta yoruyor. bünyeme uygun işteysem sorun yok gibi ayrıca alıştım.ayakta durmaya karşıma daha doğrusu sansıma kendine sahip çıkamayan tripli adamlar çıktı hep.kendi kocama kızıyorum ama hem burada okumakla olsun hem çevremde olsun.kocamdan aşağı kalır yanları yok.artık hanımını bakmak ilgilenmek.sorumluluk almak yok erkeklerde. çalışmayan(ister isteyerek yada bir sıkıntısından dolayı çalışamayan) kadınları asalak bakteri gibi görmek var.şimdiki adamlara göre herkes kesesindekini yiyip karşısındakinden bir şey istemeyecek.hatta kimi erkekler hiç sorumluluk almayıp karısından para talep eder oldu tek işe yaradıkları alan damızlık.ondan zengin kadın derdine düştüler.köy yerlerinde kadını ırgat gibi çalıştırıp parasını yiyen kocaların şehir versiyonları çoğaldı.
çalışıyorum mutsuzum
çalışmak zorundayım
kızımın bir kardeşi yok bakacak kimse yok
kızım 12 yaşında artık bu yıl evde yalnız kalıyor içim acıyor meraktan ölüyorum
kadınlara yarı zamanlı işler olsa keşke
yada evden yapılabilecek bişeyler
katalog vs satışı değil tabiki
kızım hala işi bırakmamın hayalini kuruyor ki artık bana çok ta ihtiyacı kalmadı
2. bebek konusu ayrı sorun senelerdir bizimkide bekliyor gözümü karattım olsun dedim büyür bir şekilde ama olmadı :) yaştan dolayı vazgeçim artık diyorum ama benim kız akşam kandilde duasında 15 tane kardeşim olsun amin diyor :))ayy aynı bızım gıbısınız sızde ,bizim tek farkımız evde yardımcı var ama kızım emeklı olacagım gunu iple çekiyor , yaş 43 çünkü, allahım nasip ederde 2.bebek olursa ayrılacam ama oda olmuyor , kısmet her ay bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?