Arkadaşlar merhaba. Ben çalışan Bi bayanım yani evimize çift maaş giriyor. Evlendiğimizden beri borçlarımı falan vardı gelen geldiği gibi gidiyordu. Çok şükür borcumuz bitti, şimdi eşimin maaşıyla ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz, yetmeyince benimkinden de harcanıyorr, kalan ihtiyaç fazlası param hesabımda birikti. Eşimin bana mehir sözü vardı, hala almadı, diyanete sordum, benim birikmiş paramla bu mehir alınır mı diye, onlarda cevap olarak kısaca diyim benim kendi paramla bana mehir alınmaz dedi. eşimin alması gerektiğini dedi, ama maaşımız da ayrımız yok senin benim kavramı dedim, hoca da eşimin durumu müsait olunca eşimin kendi kazancından bana alması gerekmiş diye cevap verdi. bunu eşime dediğim zaman bana kızdı senin benim mi var diye.eşim bana dedi ki, o zaman benim param biriksin, senin paranı harcayalım, dedi. bende dedim evi erkek geçindirmekle yükümlü diyince o zaman çalışmasaydın diye çıkıştı
Sorum şu: çalışan arkadaşkar ayrı hesabınız var mı? eşinizle aranızda senin paran benim param olayları oluyor mu? Eşinize danışmadan paranızı harcayıp ailenize verebiliyor musun?
Birde çalışmam zorunluymuş, evi geçindirmekle yükümlüymüşüm gibi davranan ve düşünen eşime nasıl cevap vermeliyim?
Sorum şu: çalışan arkadaşkar ayrı hesabınız var mı? eşinizle aranızda senin paran benim param olayları oluyor mu? Eşinize danışmadan paranızı harcayıp ailenize verebiliyor musun?
Birde çalışmam zorunluymuş, evi geçindirmekle yükümlüymüşüm gibi davranan ve düşünen eşime nasıl cevap vermeliyim?