ÇALIŞAN KADIN OLMAK..

ARYA2015

allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
1.252
816
178
36
ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.

İş yerini, işini, seviyorsan çalışmak güzeldir. Benim işimi sevdiğim zamanlar da oldu. Yoruldum artık dediğim zamanlar da oldu. Bu daha çok çalışma ortamıyla alakalı. Iyi insanlarla karşılaşmak önemli. Daha 2 yıl olmasına rağmen bazen üniversite, lise öğrencilerine özendiğim zamanlarım oluyor stresli zamanlarımda daha çok. Bazen mutlu oluyoruz bazen mutsuz oluyoruz. Bir şey tamam olunca insan başka şeylerin eksikliğini hissediyor sonra. Ama çok şükür kendi paranı kazanmak kadar güzel bir şey yok. Bu duyguyu isteyen, çabalayan herkese nasip etsin Rabbim.

Çalışma şartlarımızın iyileştirilmesine yönelik düzenlemeler yapılmasını, denetlemelerin arttırılmasını istemek daha mantıklı değil mi neden kadınlara çalışmak yasaklanıyor orasını anlamadım

tabikide bu bir veryansın bu kadar kelimelere takılma .

Saka yapiyorsunuz herhalde. Bunu soylerken utanin. Nasil olurda 'kadinlarin calismasi yasaklansin' diye enteresan bir dusunceye kapilabiliyorsunuz, aklim hayalim almiyor.
Henuz evlat sahibi degilim, ama cocuklarima mesela kendi ayaklari uzerinde durmayi, ekmeklerini tastan cikarmayi, helalinden namuslariyla para kazanmayi ve kendilerini devamli gelistirmelerini ogretmek isterim. Bunlarin bir ornegi olan da bir anneye sahip olmalarini cok isterim. Calisiyorum, para kazaniyorum, kendimi devamli gelistiriyorum, karierimde guzel adimlar atip bu konuda tatmin oluyorum, ailemin ve esimin benimle gurur duymalarini sagliyorum, genc kizlara guzel ornek oluyorum.

Probleminizin ozunu anlayamadim ama, isinizi sevmiyorsunuz herhalde. Is degistirin madem?

eeyla helal olsun sana, tam yazmak istediklerimi yazmissin.
Calismayi cok seviyorum, iyikide calisiyorum, böylelikle hem parami kazaniyorum, hem üretigim icin mutluyum.
Devlete, millete ve en önemlisi "kendine" hayirli olmak kadar güzel birsey yok.
Ama Türkiye`de is imkanlari, is kazalari, isci haklari dahada iyi olsun isterim.

Çalışan kadın olmak ayakları üzerinde durmak çok güzel evet de sadece çalışan kadın olarak kalınmıyor ki. Hem ev hanımı hem eş hem de anne olmak o kadar zor ki. Bazen kendimi mi klonlasam acaba diyorum En çok da para problemi varsa ve ücretsiz izin alıp bebeğinle ilgilenemiyorsan zoruna gidiyor. Tabii bunlar benim düşüncelerim :)

çalışan annelere bence yasaların çıkartılması kesinlikle lazım iş saatlerinin düzenlenmesi ve ücret konusunda desteklenmesi lazım. babaların bu konuda eşlerine destek olamaları gerekiyor .kadın herşeyin yükünü kaldırıyor bir de çocuk olunca çok daha zorlanıyr iş hayatında.allah yardımcın olsun memure09

Allah razı olsun canım cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Babamız sadece ev süpürür allah razı olsun geri kalan hep ben de. Bazen düşünüyorum ne zaman dinlenip kendime vakit ayıracağım diye

Ben de atanamadığım için mutsuzum üniversite mezunuyum iyi bir iş bulamadım sadece evde oturmak çok sıkıcı sosyal hayatla alakan kalmıyor paslanıyorsun kendine güvenin azalıyor özellikle okumuşsan böyle oluyor insanlar kariyer ve statüne bakıyor benim bazı komşularım var oo dünyanın bilgisini yutmuşlar da kendilerigibi yok sanıyorlar dudak buken selamımı bile almayan var ama çalışsam bunları kafama takmam ekonomik özgürlüğüm olur hem kendime hem çevreme daha fazla faydam olur şimdi sadece eşimin verdiği harçlığı bekliyorum o da yine evin eksiklerine gidiyor

bne çalıştığım için çok mutluyum çok şükür kimsenin eline bakmıyorum..her işimi hallediyorum..bence her kadın çalışmalı..

ne münasebet çalışmak yasaklansın.. ben bankacıyım giriş-çıkış saatlerim belirsiz, akşama kadar kırk bin tane adamla uğraşıyorum bi de bazen kapı kapı pazarlamaya gidiorz.. buna rağmen çalışmayı, kendi paramı kazanmayı, ayaklarımın üstünde durmayı seviyorum.. bunun için okudum.. kocam üç kuruş fazla getirsin de ben evde oturayım zihniyetini de çok lapacı buluyorum..
çalışmama rağmen evimin düzenini, kocamla ilişkimi, yemeğimi, temizliğimi her şeyimi düzenleyebiliyorum çok şükür..
maddi-manevi sorunları olan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum ki benim gibi çalışmak,üretmek isteyen ve bütün bunlardan yıprandığını değil keyif aldığını belirten bir ton kadın olduğuna eminim.. zorunlu değilseniz çalışmayın arkadaşlar yerinizi diğer kadınlara bırakın lütfen.. çalışma hayatı yasaklansın gibi bir zihniyeti de kesinlikle kabul etmiyor şiddetle kınıyorum.. kimse kimsenin bir şey yapma hakkını elinden alamaz..

ha derseniz yasalar adam gibi düzenlensin, haklarımız sağlam olsun, annelik izinlerimiz makul ölçülerde olsun bunlara eyvallah.. kesinlikle arkasındayım.. ama kimse benim çalışma hakkımı elimden alamaz hadi bi denesinler bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…