Mesleğin güzelmiş hoca hanum :)Bende mutluyum çünkü öğrencilerimi seviyorum işimi seviyorym. Ama yıprandığımızda doğru :)
Teşekkür ederim. O çocukların gözünün içinin parlaması herşeye yetiyo:)Mesleğin güzelmiş hoca hanum :)
ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
tabikide bu bir veryansın bu kadar kelimelere takılma .Çalışma şartlarımızın iyileştirilmesine yönelik düzenlemeler yapılmasını, denetlemelerin arttırılmasını istemek daha mantıklı değil mi neden kadınlara çalışmak yasaklanıyor orasını anlamadım
Tamamtabikide bu bir veryansın bu kadar kelimelere takılma .
ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
çalışan annelere bence yasaların çıkartılması kesinlikle lazım iş saatlerinin düzenlenmesi ve ücret konusunda desteklenmesi lazım. babaların bu konuda eşlerine destek olamaları gerekiyor .kadın herşeyin yükünü kaldırıyor bir de çocuk olunca çok daha zorlanıyr iş hayatında.allah yardımcın olsun memure09Çalışan kadın olmak ayakları üzerinde durmak çok güzel evet de sadece çalışan kadın olarak kalınmıyor ki. Hem ev hanımı hem eş hem de anne olmak o kadar zor ki. Bazen kendimi mi klonlasam acaba diyorumEn çok da para problemi varsa ve ücretsiz izin alıp bebeğinle ilgilenemiyorsan zoruna gidiyor. Tabii bunlar benim düşüncelerim :)
çalışan annelere bence yasaların çıkartılması kesinlikle lazım iş saatlerinin düzenlenmesi ve ücret konusunda desteklenmesi lazım. babaların bu konuda eşlerine destek olamaları gerekiyor .kadın herşeyin yükünü kaldırıyor bir de çocuk olunca çok daha zorlanıyr iş hayatında.allah yardımcın olsun memure09
bne çalıştığım için çok mutluyum çok şükür kimsenin eline bakmıyorum..her işimi hallediyorum..bence her kadın çalışmalı..ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?