Ben de atanamadığım için mutsuzum üniversite mezunuyum iyi bir iş bulamadım sadece evde oturmak çok sıkıcı sosyal hayatla alakan kalmıyor paslanıyorsun kendine güvenin azalıyor özellikle okumuşsan böyle oluyor insanlar kariyer ve statüne bakıyor benim bazı komşularım var oo dünyanın bilgisini yutmuşlar da kendilerigibi yok sanıyorlar dudak buken selamımı bile almayan var ama çalışsam bunları kafama takmam ekonomik özgürlüğüm olur hem kendime hem çevreme daha fazla faydam olur şimdi sadece eşimin verdiği harçlığı bekliyorum o da yine evin eksiklerine gidiyor
ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
al benden de o kadar hem mutlu hem mutsuzum birde iş yerindeki dedikoducu insanlardan çok bunaldım...Ben hem mutlu hem mutsuzum.
Her ay maaşım yatıyor mutluluk sebebim.
Kendime evime uykuma yeterince vakit ayıramıyorum buda mutsuzluk sebebim.
al benden de o kadar hem mutlu hem mutsuzum birde iş yerindeki dedikoducu insanlardan çok bunaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?