benim burası baya kalabalık...ama şükür diyorum kocanın eline bakmıyorum en azından çalışma saatlerimde iyi...çalışmak güzel hele ki bir bayanın ayakları üzerinde durması daha güzel..Bir bakıma mecburuz kendimiz için, evde oturup koca yolu beklesen ne olacak. Çok şükür patronalr dışında kimse yok benim ofiste. O konu da çok sıkıcıdır eminim
canım öyle birşey olmazsı imkansızÇalışmak zorunda olmasam ,
Bunun verdiği rahatlıkla istediğim gibi iş seçebilsem ,
İstediğim yerde çalışsam
İşime gelmezse "ben çıkıyorum" diyebilsem , başka iş baksam ,
Ya 1 hafta - 10 gün işsiz kalırsam ne olacak halim diye düşünmesem
çalıştığımın en azından bir kısmını kendime harcasam yada birikim yapsam
çalışmayı severdim. Ama bu şartlarda sevmek zor
canım öyle birşey olmazsı imkansız
benim bazen işten nefret ettirip gitme isteğimi azaltan neden cumartesi o kadar yol yürü saat 1 de çık
Aynen ya boş boş oturup gidiyoruz patrona artık çalışmıorum cumartesi dicem yani o duruma geldimc.tesi günleri yarım gün çalışma olayı çok saçma geliyo bana. Bizde 2 ay öncesine kadar yarım gün çalışıyorduk c.tesi günleri. Çalışmak dediğime bakma gerçi , boş boş oturup gidiyodu herkes.. Burdan iş verenlere sesleniyorum "yarım gün için motivasyonumuzu düşürmeyin uleyyynn"
ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
bende çalışmayı düşünüyordum korkuttun şimdi beniARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
Bir yasa ciksada kadinlarin calismasi yasaklansa, ne demek ???ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?