- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi farahnihal
-
Zaten bu insanın doğasında var canım. Doyumsuzluk..yetinmeyide mi bilmiyoruz acaba ipek...
İnsan kendi çocuğuna bakmaz ki; büyütür, yetiştirir..ben de masabaşı çalışıyorum ama çocuk bakmak kesinlikle daha zor..
ne kadar gelirin olursa okadar da giderin oluyo.maalesefZaten bu insanın doğasında var canım. Doyumsuzluk..
Hep daha çok..
Hep daha iyisi edinme arzusu.
Zaten öyle olmasa hedefler kalmaz. Hayat anlamsız olur.
Evet aynen. Ya da gidecek yer kesinlikle çıkıyor..ne kadar gelirin olursa okadar da giderin oluyo.maalesef
Akşam 8,30 a kadar çalışacak ne iş yapıyorsun sen merak ettim.Ben çalışıyorum 20:30 a doğru eve gidiyorum evde de devam ediyorum yani biri gelip yemeğimi ütümü çamaşırımı yapmıyor günlük temizlikcim gelmiyor haaa çalışıp evine haftalık kadın alanlar şanslı daha rahat olabilir ama bence çalışan kadınlar hem dışarı da erkek gibi çalışıyor hem de evinde kadınlık yapıyor ev hanımları hiç değilse uykularını alıyorlar beee 6,30 da sabahın zifiri karanlığında sıcacık yatağında çıkmak ne demek en azından onu bilmiyorlar
yani:)Evet aynen. Ya da gidecek yer kesinlikle çıkıyor..
20:30 a doğru eve gidiyorum dedim 20:30 da işten çıkıyorum demedim canım 19:00 işten çıkıyorum evim uzak çalıştığım yere.MuhasebeciyimAkşam 8,30 a kadar çalışacak ne iş yapıyorsun sen merak ettim.
arkadaşı bilmem ama özelde bu kadar uzun çalıştıran yer çok mesela bende muhasebeciyim ham 9 sene sabah 6:30 akşam kışın 19:30 yazın 21:30 çıktım yıllık izin ve fazla mesaimde verilmedi sonunda hamile kaldım ve biriken izinlerimle 7 ay kızıma baktım şimdi iş yerim biraz şartlarımı iyileştirdide öylelikle dayanıyorum meseda 5:30 kalkıp kızımı doyurup yatırıp kahvaltısı için yumurtasını ocağa koyup hazırlanıyorum biberonları yıkıyorum eşim annemi alıyor evden çıkıyorum annem 60 yaşında allah razı olsun kızıma çok güzel bakıyor ama ona bile zor yetişiyor dün gece hep sebze yıkamakla geçti tüm hafta kullanacağımı alıp pazardan hazır ediyorum izin günümde böyle geçiyor iş-temizlik-hazırlık kızımın çorbası için annem bakıyor diye tansiyonu var ona ayrı bize ayrı yemek eve geliyorum kızım hep mıkırdanıp mızıklıyor wc bile gidemiyorum doktor çalışmaya başladığımdan normalmiş tepki veriyormuş gidicem diye oda 6:30 kalkmaya başladı çok huysuz eşim geliyor kızı verip deli gibi yemek iş eşime sofra v.s... yani herkezin şartına göre ev hanımlıüğı yada çalışmak kolaydır.Akşam 8,30 a kadar çalışacak ne iş yapıyorsun sen merak ettim.
O zaman bakmak ta büyütmekte daha zor diyeyim. Yani bir çocuğun sorumluluğunu almak dünyanın en zor ve en önemli işlerinden birisi.İnsan kendi çocuğuna bakmaz ki; büyütür, yetiştirir..
arkadaşı bilmem ama özelde bu kadar uzun çalıştıran yer çok mesela bende muhasebeciyim ham 9 sene sabah 6:30 akşam kışın 19:30 yazın 21:30 çıktım yıllık izin ve fazla mesaimde verilmedi sonunda hamile kaldım ve biriken izinlerimle 7 ay kızıma baktım şimdi iş yerim biraz şartlarımı iyileştirdide öylelikle dayanıyorum meseda 5:30 kalkıp kızımı doyurup yatırıp kahvaltısı için yumurtasını ocağa koyup hazırlanıyorum biberonları yıkıyorum eşim annemi alıyor evden çıkıyorum annem 60 yaşında allah razı olsun kızıma çok güzel bakıyor ama ona bile zor yetişiyor dün gece hep sebze yıkamakla geçti tüm hafta kullanacağımı alıp pazardan hazır ediyorum izin günümde böyle geçiyor iş-temizlik-hazırlık kızımın çorbası için annem bakıyor diye tansiyonu var ona ayrı bize ayrı yemek eve geliyorum kızım hep mıkırdanıp mızıklıyor wc bile gidemiyorum doktor çalışmaya başladığımdan normalmiş tepki veriyormuş gidicem diye oda 6:30 kalkmaya başladı çok huysuz eşim geliyor kızı verip deli gibi yemek iş eşime sofra v.s... yani herkezin şartına göre ev hanımlıüğı yada çalışmak kolaydır.
dDBen çalışıyorum 20:30 a doğru eve gidiyorum evde de devam ediyorum yani biri gelip yemeğimi ütümü çamaşırımı yapmıyor günlük temizlikcim gelmiyor haaa çalışıp evine haftalık kadın alanlar şanslı daha rahat olabilir ama bence çalışan kadınlar hem dışarı da erkek gibi çalışıyor hem de evinde kadınlık yapıyor ev hanımları hiç değilse uykularını alıyorlar beee 6,30 da sabahın zifiri karanlığında sıcacık yatağında çıkmak ne demek en azından onu bilmiyorlar
sırtında taş taşımıyorsan çalışıyor sayılmazsın canım(biri böle demişti)
Keyiflerinden oturuyorlarmis..kocalari zenginmis...O birileri çok biliyor her şeyi... O kadar biliyorlarda o kadar zekiler madem nie ewde oturuyorsun die soraralar adama !!!!
ORASI ÖLE ama insanlar laf olsun diyede konuşabiliyor.sadece burada prim yapmak ugruna....O birileri çok biliyor her şeyi... O kadar biliyorlarda o kadar zekiler madem nie ewde oturuyorsun die soraralar adama !!!!
Keyiflerinden oturuyorlarmis..kocalari zenginmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?