Şeytan kanına girmiyor, mantığın devreye giriyor bence :)Evet hanımlar durum sizlerde nasıl ? bu konuda eşimle aynı fikirde değiliz.. Bazen olsun elime mi yapışır diyorum ama bazen de şeytan kanıma giriyor SEN DE PARA KAZANIYORSUN diyor...
Şeytan kanına girmiyor, mantığın devreye giriyor bence :)
ya bide insan sevdiğinin iki katı yorulmasına nasıl razı olur ben ona hiç kıyamazken en çok buna üzülüyorum
aynı durum bizimki de yalnız eşim düzenlidir...ama daha çok görevleri bence
Bence beraberlik demek paylaşım demek hersey nasıl ortak ev işlerine ole nasıldı evlilikte herseyi kararları beraber alıyorz ozaman yapacak lamicini yok
üst komşum 5 aylık falan evli ve çalışıyorEvet hanımlar durum sizlerde nasıl ? bu konuda eşimle aynı fikirde değiliz.. Bazen olsun elime mi yapışır diyorum ama bazen de şeytan kanıma giriyor SEN DE PARA KAZANIYORSUN diyor...
Benim lu yapar seve seve yapar çünkü beni seviyor
üst komşum 5 aylık falan evli ve çalışıyor
her akşam dışardan yemek söylüyorlar çok nadir belki evinde yapıyor
demek ki kocası da razıki her akşam eve paket geliyor
sen de çalışıyorsun ya yapar yer ya da söyler dışardan
ben eşimden birkaç saat önce işten geliyorum, çoğunlukla işlerimi yetiştirebilecek vaktim oluyor. ona çok iş kalmıyor.
yalnız yetiştiremezsem hiç kasmam ben.özellikle yemek konusunda.
haftanın 3 günü üst üste yemek yapamadığım olur, üstüne haftasonu kahvaltıyı da dışarda yapalım teklifini sunabilirim.
yani yardım etmese de, yapamazsam 'neden ' diye sorgulamaz. onun da benim hakkım olduğunu düşünüyorum.
ama tabi kızım için muhakkak yemeğimi bulundururum. bize göre olmasa bile ona göre bir şeyler mutlaka pişiririm.
Aynen yaaaa aynen boyle insanlara nasil imreniyorum anlatamamooof of deli olacağım
Çalışıyorum eşim hep arkamı toplar yardım eder Allah razı olsun düşünce ile alakali bence
ya benimki de öyle odun değil aslında ama bu aralar çok batmaya başladı bu durum
Bebeğim var calışmiyorum şimdi yine de ev işi yemek hepsine yetişemiyor um eşim de çok yardımcı oluyor sen çalışıyorsun esinin yardimci olması gerekirEvet hanımlar durum sizlerde nasıl ? bu konuda eşimle aynı fikirde değiliz.. Bazen olsun elime mi yapışır diyorum ama bazen de şeytan kanıma giriyor SEN DE PARA KAZANIYORSUN diyor...
ilk zaman bizde öyleydik şimdi benim boş günüm oldu işim hafifledi diye benden bekliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?