yine ev işleri yüzünden yine kavga ettik oturdum deli gibi ağlıyorum boşanmayı bile düşünüyorum
yok artık,ev işleri yüzünden boşanılır mı? ben 3,5 aylık evliyim.çok yorgunum bana yardım eder msn derim eşime ve yardım eder. genelde evi o süpürür ben silerim. arada yemek yapar ama tabii ben söylemeden yapmaz.söylediğimi de iki etmez yapar. yetişemiyorum ev işine tek başıma de,işi biraz sal bakalım.evi o halde görünce belki yardım eder
caniimm erkek milletini rahat birakmayacaksin sen soylemeden uapmazlar birazda sende nitiyor is sen soyleye soyleye alistiracakson
ister hasta olayım ister işten geç geleyim istersem ölmek üzere olayım hazır yemeği ısıtmaz kuru sofrayı toplamaz çocuğun ödevine yardım etmez eve hiç karışmaz hamileyim eğilmekte zorlanıyorum umurunda olmaz kendi kendime hem eve hem işe hemde oğluma yetmeye çalışıyorum bir kerede şunu alıp şuraya koyayım demez bende sallamıyorum artık ev işi ne zaman istersem o zaman yapıyorum isterse evi b.k götürsün saldım çayıra mevlam kayıra hakkımda hayırlısı artık :))))
aynı benim kocam gibiBazı şeyleri düşününce o kadar özeniyorum ki (Allahım bi kapı aç bi yardım et diyorum)
8-3 çalışan bir bayanım. Eşim sabah ben işteyken 2 saat çocuğa bakar kreşe bırakır. Senden çok bakıyorum çocuğa der
Eve geldiğimde ortalık savaş alanı gibidir. Asla dokunmaz toparlamaz.Hiç bir şeyi yerine koymaz.
Ayda bir yemek yapar. Hep yapıyorum ya der.
Akşam çocukla çok nadir oyun oynar. hep ben oynuyorum der.Çocuk yaramazlık yapsa bağırır çocuğa bakmıyosun der.
İşten gelir yatar... sohbet vs hak getire...
Aklınıza gelebilecek tüm işleri ben yaparım. Hastayken bile ayağına yemek bekler.
Yaptığı en büyük iş sofrabezini arkamdan getirip dönmek..
Hakkını yemeyim arada bi çay suyu koyar(sadece suyunu) :)
Okuldan geldiğimde ortalığı toparlamaktan yemek yapamazsam ne zaman yemek yaptın ki der.
Allah yardım etsin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?